Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 75 962
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • На острова
И аз имам два (едното по-скоро е корито), държа ги един в друг във ваната. А пластмасов кош за дрехи за пране държа в другатя баня, в душ кабината. И се вадят и прибират, малко е дразнещо и искам да ги няма, но за момента ги ползвам и ми трябват.

# 136
  • густо майна Филибето
Поръчах си от алито такива закачалки, но още не съм ги получила, за да ги пробвам.

Ако легените са с по-голяма разлика в диаметъра, две закачалки поставени на подходящо разстояние една над друга, ги прибират един под друг.

После видях, че има и по-подходящи за тази цел модели:

И алуминиеви, с по-здраво закрепване.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 02:51 от Ljuboznatelna

# 137
При ремонта направихме един гардероб, който е дълбок 80см и сега там се явява нещо като килер.  В него са ми прибрани и дъската за гладене, коша за пране, легена, резервни столове и кутията с инструменти. Много му се радвам:)

# 138
Поръчах си от алито такива закачалки, но още не съм ги получила, за да ги пробвам.

Ако легените са с по-голяма разлика в диаметъра, две закачалки поставени на подходящо разстояние една над друга, ги прибират един под друг.

После видях, че има и по-подходящи за тази цел модели:

И алуминиеви, с по-здраво закрепване.

Много ти благодаря! 💋
Не се ях сетила, че китайците може Да са го измислили!
Страхотна идея е това.

# 139
  • Mediterraneo
Имам два легена, държа ги на терасата при пералнята. Кошът за пране ми е в банята. Имам и още един кош, в който събирам прането за гладене.

# 140
  • Варна
А легените къде държите? В ново жилище сме, и от 3 седмици само ги въртя из банята, в опит да им намеря МЯСТОТО.
Единият ни стои на закачалка над вратата в банята,другия е над бойлера/ рядко се ползва той е за кучетата като ги къпем/, а панера  за мокрото пране стои в кухнята имам шкаф под фурната,който е за прахосмукачката и въпросния панер.

# 141
  • густо майна Филибето
Момичета, как си съхранявате шивашките принадлежности? Преди години шиех много, и съм насъбрала копчета, ципове, ибришими, макари, игли, и всемъзможни шивашки и бродировъчни дреболии. Кутиите в които ги държа не са от най-удобните, а и капаците им вече се начупиха.

# 142
По мое впечатление, всички си държат шивашките принадлежности в  онези кръглите метални кутии от датски бисквити 🤣 Ако не ядете такива, си вземи има много хубави кутии за шивачество, подплатени такива, и с отделни джобчета за дреболийки.

# 143
Шивашките пособия ги държа в една дамска чанта, която не ползвам и на която съм махнала дръжките. Среден размер, но с доста джобчета вътре. Дреболиите са ми в малки пликчета с цип и после в джобче. Макарите са ми подредени по нюанси в кутии ор клечки за уши и после едно върху друго и едно до друго в най-широката част на чантата.

# 144
По мое впечатление, всички си държат шивашките принадлежности в  онези кръглите метални кутии от датски бисквити 🤣
Точно в десятката. 😂
Не е от най-практичните заради кръглата си форма, но е едно от първите неща, с които се обзаведох като млада булка и съдържа точно принадлежности за "закърпване на положението" + резервни копчета от отдавна забравени дрехи... Карфиците и безопасните игли са в кутийки от двуцветна лента за пишеща машина. Wink
      Извинявам се за спама, но се сетих, че до неотдавна в тази кутия имах и игла за ловене на бримки на чорапогащници. Направо съм за друга тема Simple Smile

# 145
Моите неща за шиене едвам се побират в 3 големи кутии от обувки. В едната са само конци, ножичка, игли, копчета. Другите са с някои изостанали парчета, ресни, подплънки, прежда и т.н. Все неща, които влизаха в употреба на децата в час по домашен бит.

# 146
Ефибуш от къде е тази кутия, която си показала? Аз сега ги държа в метална кутия, но правоъгълна

# 147
Сещам се, че и в Джъмбо имаше кутии за шив.пособия.

# 148
Аз моите ги държа в такъв тип кутия

# 149
В Амазон има подобни на показаната кутия, по   наши    сайтове също предлагат, зависи вече какво ще държи човек в нея и дали му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт