Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 75 965
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Може и в кутия за инструменти някой да се пробва да си ги подреди нещата, ако са повече. То не е казано, че са само за бургии. Даже може много хубава работа да свършат, като изключим, че са малко грозни, но в името на реда Simple Smile Има различни размери, може да си местиш преградите, както ти е удобно.
Скрит текст:
Моите са в голяма пластмасова кутия с капак и някой ден трябва да ги сортирам, защото е голяма каша там.

# 151
Iinska_maslinka, пусни в гугъл "кутия за шивашки принадлежности" цъкни да излязат резултатите с картинки и се виждат няколко веднага. Появяват се в сайтове за кинкалерия и хоби неща, както и в тези тип базар, и по фейсбук.

до неотдавна в тази кутия имах и игла за ловене на бримки на чорапогащници.
А, да това беше такава медитация. Сядаш пред телевизора с чаша и чорапогащник, и цък цък цък, много успокоява 🤣

# 152
На мен тези кутии за шивашки принадлежности със сигурност няма да ми съберат нещата. По едно време се занимавах активно със шиене и имам страшно много джунджурии. Иначе са много красиви! За по-малки "колекции" са чудни.

# 153
Кутия за инструменти щях да предложа и аз. Или за рибарски принадлежности, те са с по много и малки отделения.
Грозни са, спор няма, обаче вършат много хубава работа и има много варианти за големини и разпределение вътре.

# 154
  • Пловдив
Аз си взех няколко кутии от тези в Лидл и в тях си държа нещата.
Отделно имам и две кутии с макари и калерки
Скрит текст:

# 155
  • Mediterraneo
Аз имам комплект игли, комплект конци, напръстник, ножичка и шивашки метър. Всичко се събира в компактна пластмасова кутия с три разделения, която държа в едното чекмедже на нощното си шкафче. Не съм от сръчните, имам колкото едно копче да мога да зашия.

# 156
  • Варна
Аз имам малко такива материали и ги държа в картонена кутия от слънчеви очила Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 14:19 от Daisy_D

# 157
Daisy_D, направо се засрамих! Не стига че хем ни шия, ни ми се удават шиваческите работи, само, ако се наложи, но пък имам цяло чекмедже с конци и всякакви джиджибайки. Дълго време и аз се чудех как да ги съхранявам, в кутии уж редях, в пликове слагах, докато не съгледах в някакъв магазин тоя органайзер и реших, че може би ще ми свърши работа. Та това ми е най-доброто засега решение, като изнамеря по-добро, може и да сменя. Simple Smile По клетките джунджурийки и конци, отпред и встрани ножиците. Но ми е удобно, отварям и всичко ми е пред очите. Joy

Скрит текст:

# 158
Аз ги държа в кутиите от капсулите за пране. Имам много и не е чак толкова удобно, обаче пак малко поразделено, за ръчно, за машина, конци ... игли... Джиджавки....

# 159
За легените - имаме 2, единият го взех според разстоянието под шкафа на мивката. Влиза точно и не се вижда. Другият ни е по-голям и го ползваме много рядко. Стои под висящите връхни дрехи в гардероба в коридора.

Нашите са в такава, но са малко и се побират. Ако са наистина много, рибарско куфарче мисля, че би свършило чудесна работа.
Бях подредила лекарствата ни в такава, но понеже ги влачим с нас при пътуване и заемаше много място вече са в мек несесер с отделения.
Ето една стара снимка, доста неща побира. Долу беше като голяма кутия, а нагоре малки с различни размери.
Скрит текст:

Има и по-големи, ако нещата са повече.

# 160
И ние сме с два легена, елипсовидни и с разкошни цветове, но не ги ползвам много и си взех един сгъваем, https://www.topshop.bg/rovus-sgavaem-kosh/ подобен.
За нещата за шиене имам една кутия от бисквити Yum и ми стига засега. Преди имах три кутии с копченца, останали още от маминка, но ги подарих. Имаше някои като произведение на изкуството бяха. Чак ме е яд, че не си запазих някои.

# 161
Не се сърди, човече, това, което сте показали рибарско куфарче ли е?
Възхищавам се на усета Ви за подредба и на реда, който поддържате!:hibiscus:

# 162
Като стана дума- за какво използвате кутиите от капсулите за пране?

# 163
Не се сърди, човече, това, което сте показали рибарско куфарче ли е?
Възхищавам се на усета Ви за подредба и на реда, който поддържате!:hibiscus:
Благодаря! Да, рибарско се води. Цените са много добри, едно такова е 12-13 лв.

# 164
  • München, Deutschland
Като стана дума- за какво използвате кутиите от капсулите за пране?

Аз не ги ползвам, хвърлям ги в опаковките. Установявам вече, че по-удобно ми е да редя неща в еднакви кутии, и визуално ми харесва повече. Не е навсякъде така, но като нарежам нещо наново, си взимам от на Икеа кутиите, защото ме устройват откъм цена-качество. За разни дребни джвъчки за крафт проекти правя изключение - там редя в различни малки съдчета/кутийки и после в голяма Икеа кутия.

Общи условия

Активация на акаунт