Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 75 966
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Като стана дума- за какво използвате кутиите от капсулите за пране?

Хвърлям ги, много ясно.

# 166
Ние спряхме да ползваме капсули, но съм си запазила 2 от преди. Понеже ползваме прахове в големи кутии, като остане малко и не ми е удобно да си вкарвам цялата ръка до дъното,  изсипвам в тях.

# 167
  • София
Като стана дума- за какво използвате кутиите от капсулите за пране?

Аз съм си сложила щипките за пране, защото ми омръзна кошничките да се трошат от слънцето. А и така не се мокрят

# 168
Аз вече не купувам капсули, не ми харесват, но имам две кутии за дрънкулки, извадени от джобовете преди пране и за мъхчетата от сушилнята.А и още две, в която държа сапун за пране на петна и употребявани гъбички , с които мия банята.

# 169
Страхотни идеи! Мерси Simple Smile

# 170
  • София
Здравейте!
Реших да ви споделя една импровизация. Имаме две кошници за прибори към съдомиялната и реших да използвам тази като мини органайзер за гъбки....така ми е по- прибрано.

# 171
Много е хубаво. Нещо подобно обмислям , но нямам такава кошница

# 172
  • София
В магазините за 1лв могат да се намерят всякакви варианти на подобни кошнички.

# 173
Ето различни варианти:
1
2
3

# 174
В кутия от капсули прехвърлих таблетките за съдомиялната. Причината е в по-трудното отваряне на капака ѝ. Повечето препарати съм сложила в шкафа под мивката, до който е и пералнята. Праха за пране е в голяма кутия от Ариел, затворен плътно с капак, отгоре му съм подредила цветоулавящите кърпи, мрежа за пране на бельо... Цял ритуал е ваденето, но целта е да не допусна бърз достъп на любопитни детски ръчички (особено след като внучката ми реши, че вместо омекотител в пералнята сипвам мляко - това шише пък е скрито в дъното на шкафа).

# 175
Здравейте!
Реших да ви споделя една импровизация. Имаме две кошници за прибори към съдомиялната и реших да използвам тази като мини органайзер за гъбки....така ми е по- прибрано.

А с какво е закрепено ?

# 176
  • München, Deutschland
Прилича на монтажна / двойнозалепваща лента.

# 177
  • Mediterraneo
Идеята отдавна я обмислям, ама на шкафа под мивката държа преметната кърпата за ръце и не става.

# 178
  • София
Точно монтажна лента е...при мен кърпата беше на закачалка на същата вратичка, но отвън....а сега взехме кученце и я чучнах до мивката някак странично, ще снимам като съм у нас.
Редактирам....
Ето къде ми е кърпата сега....не съм мн ок, но предвид обстоятелствата, върши работа:

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:56 от ZedTeeEm

# 179
Къде съхранявате лекарства? Сега са ми в едно кашонче, но са доста неща и се чудя как да ги съхранявам по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт