Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 9

• 76 728
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Canada
Нашият дрешник няма прозорци. Когато проветрявам спалнята го отварям.

# 601
Бих имала прозорец задължително. Винаги може да се покрие с тъмни пердета, ако се притеснявате от избеляване на дрехите.

# 602
Здравейте,
Търся гардероб за висящи дрехи с колкото е възможно по-малка дълбочина. Сега имаме закачалка в коридора,но ми се ще да е по-прибрано. Точно до врата на стая е,затова съм ограничена в размерите . Къде да разгледам за идеи ?  Благодаря !

# 603
  • München, Deutschland
Най-плитко съм виждала икейските, които с врати, гръб и всичко, са 36см дълбоки. Иначе има и едни по 24 см, с врати и гръб към 26, водят се за обувки, но ми се виждат доста по-паянтови.

# 604
Здравейте,
Търся гардероб за висящи дрехи с колкото е възможно по-малка дълбочина. Сега имаме закачалка в коридора,но ми се ще да е по-прибрано. Точно до врата на стая е,затова съм ограничена в размерите . Къде да разгледам за идеи ?  Благодаря !
На сайта на moemax гледах скоро едни с плъзгащи врати, мисля 42 см дълбочина. Сториха ми се и много евтини.

# 605
Благодаря,ще погледна по-подробно. Сега виждам и този вариант-пак по-пригледно изглежда от отрупана закачалка,а и визуално няма да стеснява много входа на вратата.

# 606
Много добре изглежда това последното. Ако носите дълги връхни дрехи обаче няма да е ОК вместо закачалка в коридора, струва ми се. Поне от снимките така изглежда, че дори за средно дълга парка или нещо от сорта ми е съмнително, а ако има примерно и палто в картинката вече не знам.
Иначе супер звучи, веднага си го представих с всички видове шапки, ръкавици, чадъри и прочие прибрани в чекмеджетата отдолу и пак да са под ръка при излизане.

# 607
  • Русе, България
Правим дрешник и сега казуса ни е дали да има прозорец или не. Няма да е много голям и мястото с прозореца ще отнема пространство за шкафове или друго. От друга страна си мисля, че трябва да влиза някакъв въздух в стаята и да се проветрява. Какво ще ме посъветвате? Simple Smile
Нашият дрешник е без прозорец, когато проветрявам стаята, разтварям и неговите врати. Избрахме да сложим врати като на гардероб, а не плътно затваряща се врата с каса като за стая. По този начин има някаква макар и минимална циркулация на въздух, защото остава тънък процеп между вратите. Не жертвайте от мястото, то никога не е достатъчно.

# 608
Аз бих сложила прозорец, но все пак зависи колко място ще се жертва.

# 609
  • Mediterraneo
При възможност, бих сложила прозорец винаги.

# 610
  • гр.София
Щом искате да използвате стената може да сложите малко прозорче в горната й част. Пак ще е достатъчно за проветряване

# 611
Щом искате да използвате стената може да сложите малко прозорче в горната й част. Пак ще е достатъчно за проветряване
Или рафтове под и над него

# 612
  • Sofia
За да спестите място, сложете осов вентилатор с директно изхвърляне навън

# 613
Здравейте,
Някой има ли нещо подобно?
Дали е устойчиво?
Търся нещо на което да мога да слагам бутилки както във вградебите шкафове, но ми трябва подвижна поставка.
Ако сте виждали подобни тесни поставки, ще се радвам да споделите:
http://iskambg.com/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0 … 54512%D1%81%D0%BC

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:50 от falan1

# 614
На мен ми се струва че като го дръпнеш, и шишетата ще изпопадат.
Бях взела поджбна от лидл, тясна, с колелца. Върнах я.
Високи бутилки както е показано - не са стабилни.
Ако наредиш ниски..само ти губи място.
Освен ако я ползваш без да я издърпваш от мястото й.
Но то идеята й е друго, да я дърпаш от нишата.

Общи условия

Активация на акаунт