Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 772
  • 833
  •   1
Отговори
# 300
It ще иде в МЛАДОСТИТЕ или където ще му е близо до офиса, защо му е в центъра само за спане.
За самочувствие, за избиване на комплекси и защото има метрО и до Младост и до Централна гара. И защото не предполагам, а знам.

# 301
Знаеш. За единствения такъв човек.

# 302
Верно ли има такива хора, които да предпочитат да са в мизерия, но да парадират с локация...Разбирания всякакви, що ли се учудвам ...

# 303
  • София
Верно ли има такива хора, които да предпочитат да са в мизерия, но да парадират с локация...Разбирания всякакви, що ли се учудвам ...
За коя обява последно става въпрос, че се обърквам вече!
Тук сме като грос майстори. Пишем (на) ан гро-с. Laughing

# 304
Верно ли има такива хора, които да предпочитат да са в мизерия, но да парадират с локация...

Портос, от "Тримата мускетари".

# 305
Танграта, за тази Simple Smile

ЧС, Портос-веселяк, алкохолик, женкар..Ами да, но някоя Бг негова  версия дали ще си позволи 600лв за едностайка Simple Smile

# 306
  • София
Локацията е убиец. Помага. Но как да доведеш жена в тая тоалетна Simple Smile

(имам предвид тоалетната на апартамента, не че на апартамента му казвам тоалетна ...)

# 307
  • Sofia
Локацията е убиец. Помага. Но как да доведеш жена в тая тоалетна Simple Smile

(имам предвид тоалетната на апартамента, не че на апартамента му казвам тоалетна ...)
Убиец е локацията. Като прекрачиш прага на “имота” и си правиш незабавно сепуку /незнам дали така се пише/. Отврат и гнус на квадрат. Гнус да седнеш, да легнеш, да сготвиш, да влезнеш в банята...представям си как мирише вътре и каква хигиена може да се спазва. Един с един шкаф няма еднакви в кухненския бокс. И евентуално влизаш на диагонал иначе няма как да отваряш шкафовете. Пълна повърня. Извинявам се за грозните думи, но това ми е мнението.

# 308
И аз по стъпките на сайван, ще пусна една обява задискутиране и разнищване.

Какво мислите за тази обява?
Колко ви е оценката за довършване до ключ?
Каква цена си заслужава за да се усвой потенциала?
Плюсове и минуси на самия имот?

https://m.imot.bg/details/1j159561838013519

# 309
It ще иде в МЛАДОСТИТЕ или където ще му е близо до офиса, защо му е в центъра само за спане.
Твърдиш, че ИТ фирмите са само в Младост? Наистина?

# 310
  • София
Нашият IT наемател работи в Сан Стефано плаза (когато не е хоум офис де).

# 311
  • София
И аз по стъпките на сайван, ще пусна една обява задискутиране и разнищване.

Какво мислите за тази обява?
Колко ви е оценката за довършване до ключ?
Каква цена си заслужава за да се усвой потенциала?
Плюсове и минуси на самия имот?

https://m.imot.bg/details/1j159561838013519
30к евро с настилките ламинат и гранитогрес.
Гледам че и дворът е пооправен, така че там много ще се спести. На мен ми харесва

# 312
Къщата има нужда от външна мазилка, изолация и т.н.
Вътре е изкъртено до тухла и са сменяни инсталации или по точно вьпроцес на смяна. После измазване, шпакловка и т.н.
Някак не варвам да се докара до ключ за 30к евро 300кв къща.

# 313
На мен ми се вижда скъпо това в Банкя, но много зависи къде точно се намира къщата. Съседната къща й наднича в прозорците - хич не ми харесва.

# 314
Според мен 30к евро няма да стигнат, може би ако е с евтини материали. Но трудът все ще е същият, като цена. Изолацията на плочата до ниво терен не ми харесва, хубаво е да се провери. Дренажи едно-друго е по-добре да се направят сега, а не после, като проникне влага. Видях каменна вата вътре, това е добре като изолация на стените. Тази засечка, в смисъл това, което е на ъгъл от външния изглед да не е пристройка без документация, добре е да се провери.
Мартинели в темата за интериорния дизайн и мебелите са ги отбелязвали като китайски реплики, не знам доколко е вярно. Че цените са им луксозни, това вече е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт