Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 674
  • 833
  •   1
Отговори
# 285
  • София
50м2 на 60 години? Доста се съмнявам...

# 286
  • София
Как ви се вижда тази обява https://m.imot.bg/details/2b160915777868324?

# 287
Зле. Някой наистина дава ли такива пари за наем за такава гробница?

# 288
  • София
Зле. Някой наистина дава ли такива пари за наем за такава гробница?
И аз това се зачудих. Вярно, че е в центъра, но който държи да живее там, не знам дали ще иска да живее в такава обстановка... По-добре повече пари и по-нормални условия.... Просто ми попадна и се зачудих дали аз не съм в час или собственикът...

# 289
  • София
Все пак, супер център. А и може да не е толкова зле, колкото изглежда. Макар банята и тоалетната да са си в спешна нужда. Също и кухнята.
Странното е на профилът на човека, който ще го ползва. Чужденец ли, работещ ли, за командировки ли.
Просто никак не се връзва.
Сигурно собствениците са извън страна и няма кой да се занимава.
Предполагам може да се договори ремонт срещу приспадане + по-висок наем.

# 290
Център, център, ама вечер да ме е гнус да се изкъпя. Мерси. Дори и да работиш на центъра, не е причина да наемеш "това". И аз се чудя какъв ли би бил профила на наемателя.

# 291
# 292
  • София
Ох, дано кучето е плюшено, а не препарирано.

Доста ще отвиси тая обява.

# 293
  • София
Доста зор видях, докато намеря кучето Simple Smile
Поиграх си на "открите разликите".

# 294
  • София
Не разбирам такива собственици. Имаш златна мина, само трябва да я лъснеш.
Направо ми се прищява да драсна клечката и да събирам бригада за ремонт.

Ако се направи, колкото и да е малко като площ, веднага ще се отдаде. И може би дори над 600.

# 295
И аз се притесних да не е препарирано кучето и другото което не мога да разбера е защо шкафа за обувки е пред вратата и как се минава там при такова струпване на мебели, то всъщност нищо не се вижда, абсолютен батак...

"Жилището е обзаведено със стари мебели." Техните са архаични и изглеждат събирани от кофите. Такова нещо е по-добре празно да го предлагаш, вместо да разчиташ и задължаваш, хората да си прибират дрехите във вмирисаните на нафталин гардероби...

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 00:20 от blackcat6

# 296
И аз се чудя какъв ли би бил профила на наемателя.
Артистична натура, студент във ВИТИЗ, който обича да пише на родителите си как живее в центъра на Центъра, ама съвсем, както и да седи на диванчето под единственият прозорец на апартамента и да си мечтае как някой български Скорсезе някой ден ще му изпрати сценарии за българският вариянт на "Шофьор на такси". Вероятно също обича да стои пред огледалото и да имитира Боби де Ниро: "На мен ли говориш? На мен? Щото в тоя малък апартамент няма място за друг!"  Trollface Филмоцентърът направо може да вземе имота за да филмира българска версия на "Мълчанието на агнетата" 🤣

# 297
It - мъж, от провинцията, на средна възраст, нает от софийска фирма, който идва понеделник и си се прибира в петък. Вечер е минимум до 20-21 ч в офиса, яде скара с бира някъде на път за вкъщи и изобщо не забелязва банята. Със сигурност ще свали тази цена, а може и да дели наема с друго подобно IT. Нищо че е едностайно. В комбинация с възможност да работи отдалечено през седмица и готово Wink

# 298
It ще иде в МЛАДОСТИТЕ или където ще му е близо до офиса, защо му е в центъра само за спане.

# 299
  • София
Апартаментът е бонбон. Един ремонт за 20к и отиваме на 60-70лв на нощувка в Еърбнб (като се махне короната) или 850лв наем.

Общи условия

Активация на акаунт