Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 739
  • 833
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И аз това искам, но в близките, а май и в не съвсем близките части това е трудно постижимо.
Нико, намерих ти - на 50 км след Солун, превъзходен плаж, 500 хиляди. Всъщност района, който  Станцията показа е превъзходен, извън Катерини.
https://www.grekodom.com/realtyobject/27161-for-sale-villa-150-m … on-the-olympic-co

# 676
У нас ги има много по-луксозни.

# 677
Тя иска тук да има селектирани обяви, гарантирано истински и реални,  и да си избира.

# 678
Не, вярно ли не осъзнавате, че 5 страници са само някакви фукни? От 5 човека.
Надпреварвате се да се хвалите кой е по-велик.
Заглавието на темата просто няма нищо общо с вашите приказки.
а те не са само в тази тема, те са във всички останали, свързани с жилища.
Интересно по колко време на денонощие прекарвате тук?

# 679
И с какво се хвалим?  Като цяло разнищваме обяви, което включва обсъждане околностите, на климата, на достъпа и наличието на тълпи, сравнение  с други места и прочее. Ми няма достатъчно обяви за двустаен в Ман Ли", а и какво толкова да им обсъждаме? Пусни ти някоя обява и ще я обсъдим.

# 680
  • София
Аз докато не си купя апартамент в Лозенец не бих си позволила да се хваля...

# 681
За 500К по-добре Франция отколкото Гърция, това на снимката е толкова старомодно и скучно отвътре, че ще трябва върху цената да се добави и ремонт, няма смисъл.

ПП.Какво го дъвчете този Лозенец, нискозастроен квартал със зелени улички, идеално разположение да слезеш пеша до центъра. Друго такова няма. Има малко по-отдалечен друг нискозастроен квартал със зелени улички, но до центъра се слиза с транспорт. От там нататък има тук-там някоя единична улица която отговаря на критериите. Който има такива критерии това е изборът. Който има други критерии поставя по-висока оценка на друг квартал и така. Който не го интересува изгледът от прозореца си купува в панелен квартал.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 22:43 от Eфибуш

# 682
Ботунец си е супер. Близо е до Метро, до Айко, до Мьомакс, до Джъмбо. И е зелен, и е равен. И по-бързо стигаш в чужбина.
Всъщност въобще не знам къде е и не ме интересува.

# 683
Правилно, нищо не струва и не е удобен до никъде Лозенец. Най-много струва и най-удобен е този, където всеки от пишещите е купил. Дори и да е Ботунец 🤣🤣🤣

Всъщност най-удобен е този, на когото знаеш и кътните зъби, свикнала си му и си се нагодила към него. И нищо чудно.
Така е. И Ботунец да е, пак е така. 🤣
Но това напълно обезсмисля дискусия за обявите в кварталите и ползата от нея за някой питащ. Каква информация, полезна за него, може да научи, ако всеки каже, че най-хубав е неговият квартал, само защото си го познава най-добре?
Нали.затова хората питат за обективни критерии - зеленина, застрояване, транспорт, метро, инфраструктура, училища, детски градини, близост до центъра близост до парк, и т.н, и т.н.(може и не всички, зависи от ситуацията на питащия).

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 23:32 от Анонимен

# 684
# 685
  • София
Бях забравил как изглеждат 3м височина. Нещо в мен потрепна ... Simple Smile

# 686
Ако помещението не е кутийка, 3 м. или 2,80 м. височина си е съвсем добре. Да, по-трудно се отоплява, но пък чувството за простор е различно.
На стандартна височина от 2,50 м. дори един полилей с дължина 40 см. ти е над главата практически. Като вдигнеш ръка и сменяш крушката без стълба. Laughing

# 687
“ Допълнение: имота е интересен с цел инвестиция за ключово застрояване със съседните два имота. Получава се ъглова висока сграда с добри показатели. Фирмата ни не се ангажира за организиране на покупка на съседните имоти.”

Купете този пък другите после ще ги мислите Grinning цяла София пращи от потенциал и бизнес възможности, накъдето да погледна все перспективи.

# 688
Бях забравил как изглеждат 3м височина. Нещо в мен потрепна ... Simple Smile

На 3.60м сигурно ще и пририташ

# 689
  • София
Защо да ритам?
Аз съм израснал в къща с 3.15м. Сънувам я понякога.
Просто събуди спомени.

Общи условия

Активация на акаунт