Изгони ме от вкъщи с двете ни деца

• 16 543
  • 243
  •   1
Отговори
# 60
Arielle, след като мислиш, че материалните блага компенсират липсата на бащина фигура, както и че щом майката е материално подсигурена всичко е наред съвсем не мога да разбера вчерашната злоба, която ръси към майките родили деца без партьор до себе си.
Това във проблемното забременяване за тези, който не са чели тази част от форума.

Аз съм за справедливост, не за "всичко е наред". Не може той да се размине с всичко, а ти да опъваш с децата. Сори. Тия деца са и негови, не само твои - а след като си била толкоз загубена да ги раждаш без брак - ами троши си главата. За това и толкова мъже напират да правят деца без брак, за да си оставят вратички после - и аз щях да увисна в подобно положение, ама слава Богу ми се размина. Не разбирам и жените, които раждат без брак и после циврят. Ми сори никой не ти е крив. Вържи го и с предбрачен договор ако трябва пък нека те гони и те пъди с общите ви деца.

# 61
  • София
Шест пъти брак, все едно ти гарантира имоти Joy

# 62
  • София
Скрит текст:
Arielle, след като мислиш, че материалните блага компенсират липсата на бащина фигура, както и че щом майката е материално подсигурена всичко е наред съвсем не мога да разбера вчерашната злоба, която ръси към майките родили деца без партьор до себе си.
Това във проблемното забременяване за тези, който не са чели тази част от форума.

Аз съм за справедливост, не за "всичко е наред"
. Не може той да се размине с всичко, а ти да опъваш с децата. Сори. Тия деца са и негови, не само твои - а след като си била толкоз загубена да ги раждаш без брак - ами троши си главата.
Скрит текст:
За това и толкова мъже напират да правят деца без брак, за да си оставят вратички после - и аз щях да увисна в подобно положение, ама слава Богу ми се размина. Не разбирам и жените, които раждат без брак и после циврят. Ми сори никой не ти е крив. Вържи го и с предбрачен договор ако трябва пък нека те гони и те пъди с общите ви деца.
Юридически правата на децата, родени във и извън брак, са еднакви. Откъде го измисли, че ако децата са родени извън брак, на бащата му се разминава. И в двата случая бащата дължи издръжка. Задълженията към децата и в двата случая са еднакви.

По отношение на жената има разлика. Ако приемем, че:
1. Жената е голтачка най-общо казано;
2. Няма умения и/или амбиция да се грижи за себе си финансово;
То тогава бракът, като средство за забогатяване, би бил подходящ избор.

Но дори и в този вариант децата какво общо имат? Жената може да сключи брак и да не иска да ражда.

# 63
  • София
Ама, брака ти дава права върху имотите му, как! Satisfied

# 64
Има разлика за правата на жената, не на децата. Ама като пусто се обичат, кой да мисли за после.

# 65
Ама, брака ти дава права върху имотите му, как! Satisfied

Ако си опечеш нещата както трябва - да. Ако се надяваш пунтьо никога да не те напусне и си живееш в неговото жилище с неговия нотариален акт... ами сама си си виновна.
Имам позната която като сключи брак поискат да получи дял от всичко придобито преди брака, ей така "за сигурност". Получи й се. Нека си се обичат, нека си се целуват - ама утре ако стане нещо, тя е обезпечена и няма да остане на улицата.

# 66
  • София
Ех, тези твои познати, все на улицата остават...

# 67
  • София
Защо, тя от улицата ли е дошла?!

# 68

Ами не всички имат богати родители и наследствени имоти. Особено ако си жена, трябва да се подсигуриш - за да не се чудиш после къде на майната си да ходиш.

# 69
  • София
Не ти, някой да те подсигури. Така излиза.

# 70
Що, ако си мъж не трябва ли да подсигуриш ??

# 71
А после се чудим защо масово мислят жените за материалистки.

# 72
  • София

Ами не всички имат богати родители и наследствени имоти. Особено ако си жена, трябва да се подсигуриш - за да не се чудиш после къде на майната си да ходиш.
Така де, и аз това казвам – трябва да се подсигуриш. Учиш, придобиваш умения, знания... Подсигуряваш се. Всеки възрастен здрав човек трябва да се подсигурява. Но да те подсигурява мъж звучи като най-древната професия.

# 73
Що, ако си мъж не трябва ли да подсигуриш ??

Ами естествено, че се подсигуряват - за това не се и женят и правят деца без брак, за да може при най-малкия проблем да ти кажат: Айде чао! Не сме женени, апартмента е мой майната ти на тебе и децата. От утре тука идва да живее мойта любовница.

# 74
Т.е. всичко е наред, ако меркантилницата вземе имотите му дори и придобити преди брака, но не и ако той я прати, откъдето е дошла “гола и боса”?

Общи условия

Активация на акаунт