Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 35

• 57 116
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Аз всякак я обичам кожата, даже и варена. Умирам и за трътката. Абе май само мазното ми харесва в пилето.

# 271
А как се наваксват мазнините при хора, които предпочитат по-сухото (чисто) месо?

# 272
  • София
Добавяш мазнина. Зехтин, краве масло. Задушени зеленчуци с краве масло е фантазия.

# 273
Честит Празник на Всички Simple Smile
Да сте здрави и щастливи и много обичани!

Аз продължавам по план, месец и половина вече и нещата са добре, нямам търпение да стане 30.03, тогава съм решила че ще си пусна пак изследвания, точно 3 месеца след първите, може и да е рано, но искам да видя дали се получават нещата.

Килограмите за сега добре, минус 8 отчетох скоро, кръвното ми падна под 120 горна граница ?!?!?!?! скоро ще страдам от ниско май Simple Smile жлъчката все по-рядко ми се бунтува, усещам тялото си все по силно от разходките. Да не си мислите че празника, 30 сантиметровия сняг и непочистените тротоари ме спряха тази сутрин Simple Smile кабуууууууум 7 километра, но накрая щях да почина, омекнаха ми колената от ходенето в непочистеня сняг, но пък му се радвах като малко дете Simple Smile

Вчера си дадох сметка че не ми се яде сладко ?!?!?!?!?!? правя си "десерти" само за разнообразие, то десерти силно казано, не ползвам никакви подсладители, колкото сладост има в тахана, маскарпонето, канелата, замръзените берита, свежите боровинки, ядките, ей толкова ми е сладостта Simple Smile мислех си че това ще ми е трудно, еми оказва се че не е.

Все още съм здраво с кантарчето и приложението, но реших че така и така съм хоум офис, мога да го правя, ми че защо пък не, ще го мисля като тръгна да ходя до офиса Simple Smile.

И толкова от мен!
Хубав празник и Наздраве!

# 274
Todi  колко кг имаш за сваляне? Аз също вдигам кръвно и най-вече заради него започнах режимът. След раждането имах около 15кг за сваляне, за месец свалих между 3 и 4, но кърмя още и съм на по-либерален режим. Но както казах най-важно ми е да оправя кръвното, защото на моменти ми достига 140/90 и не се чувствам никак добре.

# 275
Добро Утро,

Todi  колко кг имаш за сваляне? Аз също вдигам кръвно и най-вече заради него започнах режимът. След раждането имах около 15кг за сваляне, за месец свалих между 3 и 4, но кърмя още и съм на по-либерален режим. Но както казах най-важно ми е да оправя кръвното, защото на моменти ми достига 140/90 и не се чувствам никак добре.

Въпроса е спорен, но са много ама много. Не съм още на етап да кажа от колко почнах, и това ще стане някой ден, но не са някакви 5-10-15 кила Sad а много повече, ама то с тая пандемия какв да прави човек освен да отслабва Simple Smile

Хубав ден!

# 276
Todi, защо се притесняваш да споделиш килограмите си?
Хубаво е да се знае кой от колко почва.
Аз съм почнала от 110. Даже може и повече да съм била. Сега съм 69. Преди операцията бях 66.
Сега започвам и кратките фастове. Два пъти в седмицата. Даже мисля да ги съчетая с пълнолуние, новолуние и четвъртите, ако не съм в цикъл.

# 277
И аз започнах режима с много кила. На 15 юни с близо 87 кг, сега съм 58 и съм много доволна.

# 278
Аз в момента съм 67кг и за някои това е малко, но при мен създава сериозни здравословни проблеми. Поликистозата ми се завърна с голяма сила, започнах да правя кисти, да не ми идва цикълът и да се налага да го предизвикваме с лекарства. Хормоналните изследвания също потвърждават, че нещата не са наред 
Преди когато бях 50-53кг. нямаше и помен от всичко това.
Та сега се стремя към това тегло. Close

# 279
Зависи колко си висока. Ако си 160 см са си много. Ако си 175 са що годе ок. А и зависи как се чувстваш.
На моите 175см, ако съм 50 кг бих изглеждала, като сянка.

# 280
Limonche, 165см съм, средна работа. Grinning
Определено не ми е комфортно с тези килограми, а още повече с проблемите, които носят.
Сега се готвя да почвам ВМХ, но все още чета и разучавам как стават нещата. Simple Smile

# 281
Казват, че килата трябва да са като извадиш 110 от ръста.

# 282
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз 48 килограма не см била и в пети клас. Sad

# 283
Казват, че килата трябва да са като извадиш 110 от ръста.

Може, при мен се получават 55кг, което ми е комфортното тегло. Simple Smile
Сега остава само да го постигна. Grinning

# 284
И аз съм го чувала това за -110. Аз съм 168 и в момента 70кг, трябва да стана около 60, при тези килограми се чувствам добре, не вдигам кръвно, имам енергия...Преди години бях станала пак 73-74 и отново имах проблеми с кръвното, покрай силен стрес стигнах около 60кг за около 2 месеца, много време след това не съм вдигала кръвно е се чувствах добре, при тези кг обаче открих ИР, която не беше много силно изразена, но си представям при предишните кг какъв ми е бил инсулина.

Общи условия

Активация на акаунт