"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 59 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
А Лео дали ще разбере нещо довечера след като отидат с Мики в офиса на Влад?
какво да разбере?
Мики нарочно според мен го води там...

# 286
  • Варна
Miriel , не разбрах кой какво мислиш, че ще разбере?
Така е наскоро дадоха каква е историята на белега на бузата на Разван.

И аз мися, че това е нарочно - Мики да прелъсти Лео и да го заведе в офиса на Влад.
Лео съвсем ще откачи ми се струва. Simple Smile

# 287
  • София
Отмъщението на Влад спрямо Лео нещо не закъснява ли? Да отмъсти за себе си, за убития охранител, за Филип... Как Влад иска да отмъсти на Лео? И кога?
Отмъщението на Влад към Лео върви с пълна сила - оставя го да се пържи в ада на собствената съвест ...
И другите атакува бавно. Непрекъснато напомня на Елиза за Адриан / "Щастието не е пълни джобове"/ ...
Щефан е искал Елиза, но никога не я е "имал" напълно, а сега още по-малко; взе му парите и скоро Щефан ще остане без нищо Wink

# 288
  • Пловдив
То реално Елиза не е била ничия...тъй излиза...?
А щом това посрание и напомни за Ади, защо попита Влад за гривната и дали е от него?

# 289
  • София
Кой би ѝ подарил гривна за 200 000? А преди 2 серии ѝ каза, че я обича. / На Щефан с/ките са празни/ Joy

# 290
  • Пловдив
Кой би ѝ подарил гривна за 200 000? А преди 2 серии ѝ каза, че я обича. / На Щефан с/ките са празни/ Joy
да, де...ама не направи връзка с Адриан...като на филм, де Simple Smile
Влад отрече за гривната, нали?

# 291
  • Sofia
Miriel , не разбрах кой какво мислиш, че ще разбере?
Така е наскоро дадоха каква е историята на белега на бузата на Разван.

И аз мися, че това е нарочно - Мики да прелъсти Лео и да го заведе в офиса на Влад.
Лео съвсем ще откачи ми се струва. Simple Smile

Ще се развият много интересно нещата в полза на Влад.

# 292
  • Разпиляна във въображението
И аз не разбрах как Влад се озова при Лео. Даз Тиби му се обади, но за пред Лео трябва да има някакво достоверно оправдание как Влад се е появил там без някой да го информира.

Коментарът ми бе към тази дискусия Simple Smile

# 293
  • Пловдив
Нещо не почна добре за Влад...и Мики...очаквах друга случка.

И пак това мълчане от Влад..
Щефан му излива душата си той мълчи..ами поне да го будальоса с приказки, че да е убедителен..
Чудя се как не схващат ...

# 294
  • Sofia
Абе само на мен ли ми се стори леко странно как Влад цъфна при Лео да погребват Филип. Лео нито пита откъде е разбрал, какво прави там....Този момент леко ми се разми. Да,да, идеята е сега Лео да е длъжник на Влад, ама все пак.

Много ми хареса самодоволната усмивка на Влад, когато Шефан не успя да купи гривната. Абе като цяло си ми текат лигите по него, да не коментирам и сцената в банята....

Много неща са без обяснение...ама филм Wink

И на мен ми се стори много странно.Нито го пита какво прави там,нито за флашката се сети...
Тук доста се различават нещата с турския вариант - по-необясними са и по-няма логика.

# 295
  • Пловдив
Така е...филм, но прави впечатление.
И въпреки странното държание Щефан му вярва.

# 296
Погледнете я  Елиза каква хладнокръвна кучка е..леле мале...

# 297
  • Пловдив
Баш змия...

# 298
Много ми е красива на мен Елиза.

Много добре играе ролята си.

# 299
  • София
Всички много добре играят. И когато са гадняри, и когато страдат или обичат.
Влад още има някакви чувства към Елиза, но в същото време я мрази, още повече, че разбра, че го е мамила преди обира. Интересно как ще реагира като разбере за Матей - дали ще му падне гардът. Засега ги върти на пръстите си.

Общи условия

Активация на акаунт