Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 31 998
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пристигна ми от Украйна лепилото на Коди за стикери. Имам свободно ув лепило на GDCoco ползвано на един нокът, купивано от ОЛХ, ако някой иска да го купи. Ще го пускам в групите иначе. Миналата неделя се лакирах и сега ми се иска да сменя цвета, но ще чакам да мине и другата седмица ... Чувала съм, че не е добре да се сменя толкова често лака - заради печенето, заради махането ... Така ли е?

# 91
  • София
Здравейте,

За втори път си правих гел лак вкъщи, криво-ляво се получи. Първият път всичко се обели на петия ден.
Доста имам да чета.
Стартирах с база, лак и топ на Tortio.

Бих искала да ви попитам дали този лак на Trend Up, DM, e гел-лак?

# 92
Пристигна ми от Украйна лепилото на Коди за стикери. Имам свободно ув лепило на GDCoco ползвано на един нокът, купивано от ОЛХ, ако някой иска да го купи. Ще го пускам в групите иначе. Миналата неделя се лакирах и сега ми се иска да сменя цвета, но ще чакам да мине и другата седмица ... Чувала съм, че не е добре да се сменя толкова често лака - заради печенето, заради махането ... Така ли е?
Незнам дали е така , но аз сменям на 7-8 дни макс 10. Два пъти съм носила по 14 дни! Сигурно не е и много полезно, но като ми омръзне и искам да сменя , що да се мъча Joy а и постоянно идва някой нов лак, нали трябва да се пробва Joy

# 93
  • Сливен
Невена този е
На един слой е.

# 94
Скоро в някоя от темите се подсетих за термо лаковете, понеже споменахте, че се развалят лесно. Това е един лак на елит99 на поне две години 4208, но не знам дали още го има, нищо му няма. Става лилав при студени ръце и розов при топли, уж трябваше и до черен да стига, но си стои лилав предимно и понякога се прелива като омбре.
Скрит текст:

Със каучукова база и топ на коди съм, след като останах доволна от тях след един маникюр. За жалост късно прочетох, че базата става на сопол. Иначе засега съм много доволна, много е лъскав топа. Аз и нямам мн база за сравнение. Преди бях с база и топ на the black bottle, бг марка са уж, бяха ми подарък, по препоръка на маникюристка и за професионална употреба, но не съм мн доволна. Аз не обичам да трупам и си карах с тях повече от две години 😃

# 95
Комкама страхотен, цвят, дължина, форма, лакиране 😍😍😍😍

# 96
  • Стара Загора
Лепих нокътя на палеца с фибро стъкло от Али днес. Само ъгълчето беше счупено и не исках да го режа.
Скрит текст:

И новият ми маникюр, много ми харесва!
Claresa Pink 513 и Claresa Rubber Base 6, лепенки от Али.
Скрит текст:

# 97

Сега си го направих, но имам проблем. Ползвам база на гелиш. И днес докато си свалях стария лк много ме боляха ноктите. При лек натиск. Не знам дали е от базата за това сега ще си взема на коди каучукова и искам да видя как ще е с нея. Също така ми станаха много меки а преди ми бяха изключително твърди.
Дали е от гелиша?

# 98
В миналата тема търсихме един специфичен цвят(снимка 1) и се разрових и намерих това (снимка 2). малко по-тъмен е, но мисля че си приличат.

# 99
  • на брега на морето
Блонди, не вярвам да е от гелиша. С какво си махаш лака- с течност или обикновен лакочистител? Аз забелязах, че ноктите ми са по- хубави като махам лака с течност. А може и да им е дошло време за почивка. Кое е червеното?-Много приятно изглежда. Heart Eyes
На мен ми се зачупи леко още 1 нокът и днес ще сваля лака, режа до дъно и почивка...Ами минусови температури са вече цяла седмица при мен, и като ми измръзнат някой път ръцете- не ги усещам и така си счупих нокътя днес...Аз нося ръкавици, но се случва да ги свалям- да снимам децата, и т.н.
Мога и да го залепя, но след дължината в момента - вече ми стават и неудобни ноктите. А почивка не съм правила отдавна, даже не помня откога- май месец правих последно, след това мисля че не съм. Blush
Затова пък педикюра си направих в 4 цвята. Grinning

# 100
  • София
Сега си го направих, но имам проблем. Ползвам база на гелиш. И днес докато си свалях стария лк много ме боляха ноктите. При лек натиск. Не знам дали е от базата за това сега ще си взема на коди каучукова и искам да видя как ще е с нея. Също така ми станаха много меки а преди ми бяха изключително твърди.
Дали е от гелиша?

Звучи, като да са препилени ноктите, как сваляте гела? Базите на Коди са доста по-агресивни от Гелиш.

# 101
Ами свалям с лакочистител с повече ацетон. Понеже обиколих около 8 аптеки и казаха,че е спрян ацетона.
Може и да са препилени. Не знам но краищата са меки и нали ме болят леко.
А червеното е на розалинд 14.

# 102
  • Paris, France
Моят съвет е да не се сменя Гелиш с Коди ако Гелиш държи.

Дълго време ползвах Гелиш и не са ме бояли ноктите. Не е от базата на Гелиш, гарантирам.

Да, и аз залагам на препилване, често сменяне на гела и печене в силна лампа, нещо такова. Болят ме ноктите в студа когато ги полирам агресивно, след печене на гел, който пари.

Блонди, Спри да си пилиш ноктите. Не е нужно ако нямаш белене.

Като са меки краищата, отрежи ги и готово!

А мажеш ли редовно с масло?

Някой питаше за често сменяне на гел - не е добро заради повече химикали, печене итн.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 02:02 от Nevena Virolan

# 103
Аз гледам да не сменям често. На мен минимумами ми е 2/3 седмици ни бързо ми израстват.
Избягвам да е често.
С масло не ги мажа изобщо. Може би от пиленето са наранени

# 104
  • София
Ами свалям с лакочистител с повече ацетон. Понеже обиколих около 8 аптеки и казаха,че е спрян ацетона.
Може и да са препилени. Не знам но краищата са меки и нали ме болят леко.
А червеното е на розалинд 14.

Сваляш с ацетон, кога ги пилиш тогава?

Общи условия

Активация на акаунт