Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 32 948
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Нев до тук съм пробвала черното и бялото от горния линк 40501 и 40518. От тия имам и 90483,40513,90503.
От големите ето тия https://aliexpress.ru/item/4000216382411.html?spm=a2g0s.9042311. … 10000000840024339

имам 1584,1118/него го носих две седмици с кеф жестоко дълбоко синьо-лилаво/,535и 11067.
Добри са определено.

# 121
Това IBD не е ли като това? Някаква имитация може би?
http://www.beauty1bg.com/produkti-bg/ibd-pinkies-n-cream-uvled-gel-lak-14-ml
Цвета е произволен.

# 122
Здравейте,

за пръв път ползвам белеща база на Борн Прити.
Въпросът ми е каква е технологията за свалянето на  гел лака сега?

# 123
Накисваш в топла вода, изчакваш известно време и избутваш докато са във водата с дървена клечка. Може и под душа 😀

# 124
  • Paris, France
Това IBD не е ли като това? Някаква имитация може би?
http://www.beauty1bg.com/produkti-bg/ibd-pinkies-n-cream-uvled-gel-lak-14-ml
Цвета е произволен.

Не. IBD Just gel polish са с други имена и цветове, доста по-редки и много по-непокривни. Купувах си ги преди много години поради добрата цена и лесното сваляне, но на повечето им трябваха поне 3-4 слоя за да покрият по моя вкус, а IBDgel покриват идеално на максимум 3 супер тънки слоя, но и на 2 - първият много тънък и втория нормален съм доволна. Номерата на IBDgel за бяло и черно са старите номера ма бялото и черното на CND Shellac. 40501 е  CND Shelac Cream puff, а 40518 e Blackpool и сигурно ги имаш. За мене са покривни като Шилак ако не и повече, но са гел и нямат разтворители.

Пипи, сваляш както амини ти е казала, с дървена пръчка, без да си настоятелна и да ръчкаш и винаги от кутикули към свободен край и движиш пръчката бавно между нокът и гел. Преди, като слагах 2 слоя обикновена база за каре повличах парчета нокът понякога, но откакто мажа топ и не слагам база редовно беля и без да мисля, но трябва да си сигурна, че карето е дебело и изолира добре.

# 125
След като разкарах много стари ето и новите ми придобивки + топ лак на gd coco.

Как да използвам рейнфорса?

# 126
Невена, нямам много лакове на CND, може би са 4-5, база и топ (duraforce). Имам други продукти обаче, обикновени лакове, масла и терапии.

# 127
Доволни ли сте от цветните гел лакове на Claresa и изграждащия гел? Търся по-бюджетни от Kodi, а пък искам да поръчам от български сайт. Четох хубави мнения и за Semilac, но по натам ще заложа на тях.

# 128
  • София

Пипи, сваляш както амини ти е казала, с дървена пръчка, без да си настоятелна и да ръчкаш и винаги от кутикули към свободен край и движиш пръчката бавно между нокът и гел. Преди, като слагах 2 слоя обикновена база за каре повличах парчета нокът понякога, но откакто мажа топ и не слагам база редовно беля и без да мисля, но трябва да си сигурна, че карето е дебело и изолира добре.

Невена, за каре слагаш обикновен топ лак. Правилно ли разбирам?
Тепърва се запознавам с това огромно море, извиням се, ако въпросът ми е глупав.
Благодаря!

# 129
Доволни ли сте от цветните гел лакове на Claresa и изграждащия гел? Търся по-бюджетни от Kodi, а пък искам да поръчам от български сайт. Четох хубави мнения и за Semilac, но по натам ще заложа на тях.

Аз лично да. Покривни са, пигментирани, издържливи и се работи лесно с тях. За мен са чудесен вариант. Имам над 25 техни цвята.
Не съм пробвала гела им, но полигелът им е чудесен. Много издръжлив и лесен за работа.

# 130

Аз лично да. Покривни са, пигментирани, издържливи и се работи лесно с тях. За мен са чудесен вариант. Имам над 25 техни цвята.
Не съм пробвала гела им, но полигелът им е чудесен. Много издръжлив и лесен за работа.
Благодаря! А има ли възможност да качиш някои от цветовете, че вече един час ги разглеждам и не мога да избера Smile

# 131
Заповядай. Имай предвид, че на живо са една идея по-наситени и ярки.

# 132
Заповядай. Имай предвид, че на живо са една идея по-наситени и ярки.

Много ти благодаря!

# 133
Ето и моите нови красоти Animal Frog Grin
Скрит текст:

Като фокусирам се губят отблясъците, на живо са много по-ярки.
Използвах тюркоазен цвят на Jessie за основа (нямам зелен лак) и зелен холограмен пигмент от китайския магазин. За 3,50лв изобщо не очаквах, че ще стане толкова яко. Направо ми е коледно Christmas TreeGrinning

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 19:05 от MPB314

# 134
Много ефектно!

Общи условия

Активация на акаунт