Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 33 475
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Поръчвам често от групата на Коди във Фб.
Търсете Йорданка Боянова Димова-няма грешка там!Много свястна жена.
Извинявай, но дали ще може да дадеш снимка на профила ѝ или някаква по-подробна информациця, защото търся името изписано по този начин но не ми излиза човек с това име.

# 196
  • Пловдив
Аз на Коди нещата си ги взех от това момиче, нямах проблем.
https://www.facebook.com/EkaterynaBG/

И отново да ви ползвам като бюро-справки в издирване съм на подобен цвят, някой, ако се сеща за някое китайче да споделя, бордо, но има нещо златисто в него, ненатрапчиво, имам го лака, но като го снимам излиза червено.

# 197
  • София
Я виж този Нес, другия по го докарва на това което търсиш, но е руски и не знам от къде може да се купи.

# 198
  • софия
Облаче пускам ти на лично,тук незнам може ли да пусна такава снимка.
Дани е администратора на групата.

# 199
Доста по хубаво е на живо💛

# 200
Намерих магазин на Canni в София - официални дистрибутори. Дали някой от вас е поръчвал от там? И да ви попитам какво ще рече хипоалергенни продукти, с какво се отличават от другите Relaxed
http://canni-nails.com/

# 201
  • София
Намерих магазин на Canni в София - официални дистрибутори. Дали някой от вас е поръчвал от там? И да ви попитам какво ще рече хипоалергенни продукти, с какво се отличават от другите Relaxed
http://canni-nails.com/
Китайски хипоалергенни продукти, няма такова животно Wink

# 202
Хипоалергенен означава несъдържащ съставки, причинители на алергии. Но както и Над е казала, такова твърдение за китайски гел лакове е смешно. Да не говорим, че в Бг хипоалергенен не значи нищо, защото почти всеки търговец невярно рекламира продуктите си като такива.

# 203
  • София
Мнооооого красиво червено с лека теракотена жилка, която не се вижда на снимките. Покривно на един слой, само да не беше в пластмасово шише, много се кандилка при лакиране....

MadDoll Z38

# 204
  • Down south
Мнооооого красиво червено с лека теракотена жилка, която не се вижда на снимките. Покривно на един слой, само да не беше в пластмасово шише, много се кандилка при лакиране....

MadDoll Z38

Много красив маникюр, красива форма, а цвета е невероятен!
Някой да препоръча такъв цвят или поне близък на Gelish или CND?

# 205
  • София
Много красив маникюр, красива форма, а цвета е невероятен!
Някой да препоръча такъв цвят или поне близък на Gelish или CND?
Благодаря! Няма, при тях и консистенцията освен цвета е друга, изтествала съм над 100 цвята на Гелиш, наскоро изхвърлих мострите, но нито един не е толкова приятен за нанасяне като този. CND пък са ми не покривни, слагам минимум 3 слоя и става дебело..... не че не си поръчах миналия месец един сет със 8 CNDта, те пък взеха, че се забавиха и сега са на митница, мал шанс...

# 206
  • Down south
Благодаря!
В такъв случай, от къде може да се поръча този? Ако въобще е достъпно за поръчка от тук.

ПП Намерих го в eBay, доставка след месец, цена $ 0.90? Възможно ли е?

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 17:24 от Daylily

# 207
  • на брега на морето
Маддол има в алиекспрес. Аз имам едно тъмно лилаво тяхно, от али, пак беше по препоръка от темата тук. Аз миналата зима се бях зарибила по лилавото, но от тогава не съм слагала, залежава.Grinning

# 208
  • Paris, France
ПП Намерих го в eBay, доставка след месец, цена $ 0.90? Възможно ли е?

Да 🥳 Защо мислиш, отдавна не купувам цветове на Гелиш и CND 😎?  Откакто тестватх китайските цветове на GDcoco, Azure, Beautilux, Venalisa Nad doll ( купих Мад дол подстркана от Над и сега им викам Над дол), за цвят на Гелиш не ща и да чуя.

Е, понякога не съм очарована от пристигналия цвят, някои не са покривни, но си поръчвам по 5-6 и от тях 3-4 са супер и поне 2 са Уау.

Само да знаеш, че с китаец отгоре на базата на Гелиш няма махане без каре. 10 минути кисна Гелиш със запилен топ и пада сам, с китайски лак на Laquee Rette или Elite99 след 15 минути не беше помръднала, след 25 също 🤩😻.

Или слагаш Gelish structure дебело и отгоре китаеца и изпилваш всичко до структурата и после за 5-10 минути пада или правиш каре, най-добре и двете.

Кога ще те зарибяваме с белеща се база? С нея няма значение разтваря ли се или не това, което е отгоре.

# 209
  • Стара Загора
Много интересно видео за отлепяне на нокът и възстановяването му
https://youtu.be/refc3V1LVb4

Общи условия

Активация на акаунт