Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 32 904
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Както е написала Melany99, второто парче е чистичко, аз даже ползвах едно и също парче, което захванах с дълги пинцети за поставяне на камъчета /купих ги заедно с камъчетата от Jumbo/. Държейки парчето с пинцетата, натопих единия край с лак, а другия оставих чист и с него попивах и правех преливката, дори не ми се е налагало да го чистя в салфетка, така както тя почиства.

А за четките според мен са някакъв вид дентални четки за почистване. Намерих подобни тук:
https://fr.aliexpress.com/item/32823116511.html?aff_fsk=_pvxcAnb … 78027bb6655c89845
Не съм пазарувала от али експрес никога и гледам, че това даже е френско, но поне за наименованието да се ориентираме.

# 646
Момичета,
С какво почиствате лепкав слой от топ лак? Необходимо ли е да се купува специален разтвор или може и с някакъв вид спирт?

# 647
Може със спирт.

# 648
  • Варна
Нормален спирт от аптеката е достатъчен.

# 649
Здравейте много се надявам да можете да ми помогнете. Ноктите ми са меки и мазни до сега винаги съм била с гел и гел лак. Иска КИ се да започна сама да се правя. Преди години си бях купувала комплект за маникюр но той е стар има лампа но до колкото разбирам от писаното до сега по темите има много нови неща.
Първо искам да си купя база хубава купих си на Блускай някой неща но не става с тях.
Не искам повече да експериментирам напразно. Може ли да ми препоръчате вече изпитани продукти за меки, мазни, лющещи се нокти подходящи продукти насочила съм се към Коди но те много бази имат много гелове и тем подобни обърквам се. Прочетох началото на темата стана ми голяма Каша в главата.
 Благодаря

# 650
Коди е чудесна марка за старт. Преди няколко страници друга потрубителка беше публикувала стартов комплект с най-необходимото за начинаещия - фрешер, ултрабонд, каучукова база и топ без лепкав слой. Понеже споделяш, че ноктите ти са мазни, може и да имаш нужда и от киселинен праймер. Пробвай първо с ултрабонд и ако не държат, вземи и киселинен праймер. С него обаче трябва да се работи много внимателно, защото изгаря кожата, ако попадне върху нея.
За гел препоръчвам Silcare - може да вземеш малка разфасовка от мейкъп бг само за 8 лв, икономичен продукт е и ще ти трае с месеци. Цветните лакове не е нужно да са скъпи, аз лично ползвам Клареса (продават се в Маникюрзоун), но много момичета тук в темата ползват китайски лакове и са доволни.

# 651
Коди е чудесна марка за старт. Преди няколко страници друга потрубителка беше публикувала стартов комплект с най-необходимото за начинаещия - фрешер, ултрабонд, каучукова база и топ без лепкав слой. Понеже споделяш, че ноктите ти са мазни, може и да имаш нужда и от киселинен праймер. Пробвай първо с ултрабонд и ако не държат, вземи и киселинен праймер. С него обаче трябва да се работи много внимателно, защото изгаря кожата, ако попадне върху нея.
За гел препоръчвам Silcare - може да вземеш малка разфасовка от мейкъп бг само за 8 лв, икономичен продукт е и ще ти трае с месеци. Цветните лакове не е нужно да са скъпи, аз лично ползвам Клареса (продават се в Маникюрзоун), но много момичета тук в темата ползват китайски лакове и са доволни.
Благодаря за бързият отговор.
Скрит текст:
Скрит текст:
Този праймер какъв е

# 652
На сайта на Блускай пише, че е киселинен.
https://www.nail-bg.com/shop/136/desc/obezmaslitel-za-nokti-15ml

# 653
Есмералда, може ли, ако ти е удобно да ми дадеш пак линка за фрезите за кутикули, че нещо не мога да го намеря? Благодаря!

# 654
# 655
Момичета мисля, че надминах себе си,  промених формата на ноктите и наистина сега ми харесват повече.👉

Да се оплача- развали ми се ел. пилата и ще трябва да купувам нова. Иначе работи все още , но започна да прекъсва и незнам дали пък може да се оправи някакси, че съм малко скръндза.
И още нещо- много трудно махам кожички, винаги се режа и разкървавявам. Вие само с пилата ли се справяте?
Да похваля една кит. база, много здраво държи, не пада и не се бели, стои доста време лака с нея.👉
Мноооооого бавно ми пристигат вече поръчките от алиекспреса, не знам защо, дразни ме.🙁

# 656
  • Down south
Ако избереш заплащане на  доставката, идва за около една седмица - десет дни.
За първи път поръчах лак от там и дойде за около седмица.

ПП Сега погледнах, цената на доставката е била по-висока от тази на лака Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 05:28 от Daylily

# 657
  • Стара Загора
Дори и с доставка ми пристигат нещата за месец, само лаковете на Gelfavor ми дойдоха за 3 седмици. Имаше съобщение, че февруари е китайската НГ и всички поръчки се обработват бавно.

Нещичко и от мен, безименния е мат.
Скрит текст:

Синият е на Claresa, светлият Venalisa, фолио от Али, воден стикер от Али и лепило за фолио GDCOCO.

# 658
Кой номер е Venalisa?

# 659
  • Стара Загора

Venalisa 619 и Claresa Blue 715.

Общи условия

Активация на акаунт