Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 499
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Иногинол ми беше изписан при опити за забременяване, моя АГ каза че стимулира яйчниците, но предписанието беше само за преди забременяване.
Натаспин доста момичета пият вместо аспирин протект по време на бременност, на мен също ми го предложи акушерката, но ме хвана шубето да сменя аспирина и си останах с него.
Третия препарат не ми е познат.

# 511
Аз пия иногинол,преди да забременея а и сега,зараси кръвната захар то и в листовката пише,че може да се пие по време на бременност

# 512
натаспин на мен ми го предписаха след секцио.. превантивно.. увериха ме че е подходящ за прием по време на кърмене.. по време нс бременност също може да се пие, доколкото разбрах

# 513
  • София
Със сигурност лекарят знае по-добре от нас. Иначе аз само инофолик пих- така комбинирах фолиевата киселина и уж помагал за кръвната захар също.

# 514
Здравейте, момичета 😊
Някоя от вас случайно да е приемала следните лекарства (хранителни добавки по-скоро) по време на бременност? Изписа ми ги ендокринолог, но ме е страх да пия каквото и да било, преди да се уверя, че са безопасни за мен и бебето!
Благодаря предварително!

Здравей - аз приемам Натасприн и Лимфомиозот също при препоръка на ендокринолог. Друг при който бях, ми каза, че нямам нужда от лимфомиозот, но лично на първия имам много голямо доверие и засега го пия, всичко изглежда наред до момента. Във каква връзка ви го е предписал? Проблеми със щитовидната?

# 515
Така като гледам лекарствата ми прилича на терапията на доц. Катя Тодорова- аз приемах същите и все още ги приемам без лимфомиозот, че пия още 100 други работи. Съвместими са с бременност, не се притеснявайте и си ги пийте.

# 516
Така като гледам лекарствата ми прилича на терапията на доц. Катя Тодорова- аз приемах същите и все още ги приемам без лимфомиозот, че пия още 100 други работи. Съвместими са с бременност, не се притеснявайте и си ги пийте.

Познахте! 😊 Благодаря на всички момичета за отговорите!

# 517
Може ли да се пие Натуралакс по време на бременност?

# 518
В Натуралакса има алое, а за него няма достатъчно клинични проучвания как действа на плода. Питала съм фармацевт. Лекар пък ми беше казал, че може по 1 на ден. Предпочетох да не правя експерименти. Мен сутрин горещата вода, после кафето( по 1 чаша си позволявам, защото съм с ниско кръвно), хуск и вечер сироп Футилакс ме спасиха през по-голямата част от бременността.

# 519
Добро утро!В 34гс. Преди малко станах и забелязах ,че бельото ми е мокро(боже,как звучи🤣🤫) може би има към 2 лъжици течност.Не ми изглежда като някво течение ,а точно като вода.Дали има вероятност да бъдат околоплодни води? 🙄Болницата ми е на 15км и се чудя дали има смисъл да ида да ме видят или пак си внушавам🤣Филмирах се,защото четах сега,че може да станат инфекции,а вчера правихме секс 🤷🏼♀

# 520
Отидете на лекар, съвсем вероятно е да са води. При мен така стана и ме приеха веднага в болница за наблюдение и на следващия ден предизвикаха раждане. Не само може да станат инфекции, ами може и да родите скоро, така че направо си вземете багажа с вас.

# 521
Здравейте майки, може някои от вас да ме помнят, вечер бях на втори преглед при моята лекарка. Всичко е много добре вече съм във 10г.с
Ето и първата снимка на моето мъниче❤️😊

# 522
Здравейте майки, може някои от вас да ме помнят, вечер бях на втори преглед при моята лекарка. Всичко е много добре вече съм във 10г.с
Ето и първата снимка на моето мъниче❤️😊

Браво! Честито! Успех до края. Heart

# 523
Здравейте извинявам се ако въпроса ми не е по тази тема, бременна съм в 11 седмица и получих гъбички от антибиотик, лекарката ме посъветва да си закупя ломексин 600 вагинални глобули на 2 седмици по 1, въпроса ми е някой ползвал ли е в първо тримесечие глобули и дали може да навредят на бебето

# 524
Предписал ти го е лекар! Не знам какво по- сигурно от това мнение търсиш!

Общи условия

Активация на акаунт