Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 445
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
При цитонамазка може да има болка и кървене.
Секрет се взима с памучен тампон, не виждам как може да предизвика кървене и болка, честно казано. Да не ви е боляло от спекулума?

Ами може и от него да е, беше такава болка, че хич не усетих от какво точно е.

# 646
Добро утро! Замислих се нещо . Терминът по цикъл (редовен ми е бил) е 23.04, а по ехограф и документи 4.05 .  Въпросът ми е при евентуално преносване,коя дата би трябвало да се гледа?
Термина при цикъл се гледа по принцип защото на ехограф замерванията на плода са ориентировъчни. Иначе не се сещам в кои документи може да са написали по-късната дата. Някой друг може да се изкаже по този въпрос.

# 647
При цитонамазка може да има болка и кървене.
Секрет се взима с памучен тампон, не виждам как може да предизвика кървене и болка, честно казано. Да не ви е боляло от спекулума?
Може да е било high vaginal swab.

# 648
Здравейте,
в 8 г.с. съм, от седмица имах леки симптоми на настинка, които попреминаха, остана само кашлицата, която не е силна или дерлива, през деня съм ок, но вечер се засилва. Днес усетих, че като кашлям усещам леки болки в областта на корема. На преглед съм след 1 седмица. Трябва ли да се притеснявам?
Пия чайове, правя инхалации и смуча лукчета.

# 649
  • Седмото небе
Не, не се притеснявай. Ако го правиш е по-лошо, първите седмици са ужасно важни за теб и малкото човече сега. Мисли позитивно и си гледай живота Wink Успех до края!!!

# 650
Здравейте,
в 8 г.с. съм, от седмица имах леки симптоми на настинка, които попреминаха, остана само кашлицата, която не е силна или дерлива, през деня съм ок, но вечер се засилва. Днес усетих, че като кашлям усещам леки болки в областта на корема. На преглед съм след 1 седмица. Трябва ли да се притеснявам?
Пия чайове, правя инхалации и смуча лукчета.
Има ли вероятност да е ковид?

# 651
Ами по-скоро не... карах го ноември, имам антитела, все си мисля, че не е Ковид.

# 652
Ами по-скоро не... карах го ноември, имам антитела, все си мисля, че не е Ковид.
Това е добре.

# 653
внимателно с чайовете. много 'билки ' са противопоказни при бременност (включително мента, хибискус, сладък корен и други много често срещани в билкови и плодови чайчета)... единствените които уж могат да се пият неограничено са шипка и май лайка и липа.
относно лукчетата също съм скептично настроена въпреки че гледам масово се използват от бременни.. в тях освен ментата има и евкалипт, който също се води 'забранен' ...

# 654
kalestia,бях точно 8 г.с, когато се разболях.. пих чай с мед , смучех си лукчета,гъргарех топла вода съ сол за гърлото и даже док ми даде да си пръскам тантум верде.А и пиех много лимон с мед, всичко отмина...След 1 седмица кашлях чат пат и изведнъж болки в корема,отидох на дежурен,обясниха ми,че връзките на матката се разтягат и при кашляне,кихане и т.н може да те боли,ако не е продължително като при цикъл и не е нещо...нетърпимо,по-ското те боли отстрани на корема предполагам? . Всичко ще е наред ❤️

# 655
Момичета, днес бях на БХС в 11гс+6 и виждам, че са ми излезли резултатаите от кръвните изследвания, обаче изобщо не ги разбирам? Някой има ли идея какво означават?

# 656
Здравейте ,момичета!😊
В 37г.с.+4 дена съм имам планирано секцио за другата седмица ,обаче от няколко дена късно вечер получавам едни болки като преди менструация ,предполагам са контракции,случва се само вечер.
До скоро пиех Магнерот и Алеракт ,но ги спрях след разговор с АГ.
През бременността пиех Но шпа х2  при нужда,но от много отдавна не съм пила.
Въпроса ми е сега дали мога да пия за болката?
Благодаря Ви предварително!😊

# 657
Само лекар може да ти каже дали можеш да ги пиеш сега.

# 658
Момичета,
За кръвна група - има ли значение в коя част на деня отивам и също така може ли да ям, пия преид това?
И знаете ли с направление от АГ колко ще струва

# 659
Момичета,
За кръвна група - има ли значение в коя част на деня отивам и също така може ли да ям, пия преид това?
И знаете ли с направление от АГ колко ще струва

Безплатно е, няма значение кога се прави, може да ядете и пиете.

Общи условия

Активация на акаунт