Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 959
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Описа ли всичко което връщаш?

Ако да, пиши или им се обади. По-добре пиши!

# 76
  • Точно където трябва
Вече върнах част от една поръчка, но сега искам да върти още един артикул от нея. Срокът за връщане не е изтекъл. Мога ли да го направя и как?

# 77
Здравейте! Мога ли да попитам, ако някой има тези боти
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0907807001.html
, знае ли, или би ли ми измерил колко са високи от петата до горе?
Благодаря предварително!

# 78
Получих го. Страхотно е . Не е дълго със сигурност, ще топли. Абе 6 точки
Чакам го вече седмица , уж тръгна ,а се забави. Да видим ок ли е.

# 79
  • БГ
Получих го. Страхотно е . Не е дълго със сигурност, ще топли. Абе 6 точки
Чакам го вече седмица , уж тръгна ,а се забави. Да видим ок ли е.
Здравейте,
кой размер поръчахте? Ако е S Или М, може ли размер под мишниците Simple Smile Flowers Hibiscus

# 80
Може ли направо снимка? Simple Smile Да видим как стои.

# 81
  • Sofia
Зара имат подобни модели, но с пухен пълнеж. На разпродажба стигат до 50 от 150лв.

# 82
  • Варна
Пухените не са ли трудни за поддръжка? Все си представям тоя пух как се степва и събира по краищата. Сякаш предпочитам добрата стара синтетична вата Crazy

# 83
Пише - финално намаление, побързай с пазаруването. И аз послушах, да не изтърва поръчах две рокли, на едната й се чудя от близо месец. И на други неща се чудех, но добре че и малко здрав разум ми е останал 😄 да не поръчам всичко, което ми виси в "любими".
Аз имам пухено от Страдивариус.  Не се степва, не се събира по краищата, не излизат перушинки, топли, меко е, леко е, хубаво е. Аз го давам на химическо и ми излиза скъпо, защото е дълго до коляното, но много хора си ги перат, аз не смея.

# 84
И аз така, Зара имат супер модели, че и не са скъпи, но заради този пух все се отказвам, предпочитам си синтетичната вата.
И за да не е спам, направих 2 поръчки, използвах си последните 2 кода от зелени картончета. Повечето са детски дрехи и дебели чорапогащници за мен.
Иначе получих 3 шала, един сив остава
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0780418013.html
Тези уж са слим дънки, но не стават за слаби деца горе при корема. Много им се чудя, иначе са готини, подплатени, те са и по-голям номер, но дори да порасне малко пак е съмнително колко ще ги изпълни там.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0888045005.html
Това клинче 7/8 остава. Супер е, макар и пак широко, но ще остане за догодина може би.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0510407094.html

п.п. Да, заради това "финално" се разбързах и аз Simple Smile

# 85
Довечера ще кача как стои, че съм на работа Simple Smile
Може ли направо снимка? Simple Smile Да видим как стои.

# 86
Имам от момичешката номерация яке с пух и пера от НМ- няма проблем при прането. Сега не го нося, защото ми е много топло с него и съм с едно по-леко, като пешеходец НМ-ското доста ме затопля. Но пък много нося кожените (имитация на кожа) панталони, с мъхеста лека подплата, за дъжд и вятър са ми идеални (и без клин или чорапогащник под тях)

# 87
И аз получих якето, харесва ми. Колебаех се между С и М, по съвет от съфорумка взех С, става ми точно, точно, точно. М-ката щеше да ширее, а аз исках вталено. Доволна съм. И парфюмчето от 4 лв, което май за подарък ще е и няколко неща за бебчо.

# 88
Аз също имах резерви към пълнеж от пух и ще си призная, че купих якето (то си е палто моето - дълго и огромно), от физически магазин без да разбера, че е с пух. Мислех, че е с вата. Човек четейки в сайта научава много повече за дрехата, от колкото като я пробва на живо. Вкъщи чак погледнах състава и ми стана лошо какъв таралеж в гащите съм си вкарала. Е, то пък се оказа, че не ми създава никакви проблеми вече 2 години.

# 89
Според вас, вижда ли се на тази снимка, която сте качили тук, колко сантиметра измервате ширината на якето?

Общи условия

Активация на акаунт