Омникод Имуно – открийте ефективна естествена подкрепа за имунната система

• 12 930
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
Не особено, но мисля, че поради повече стоене в затворено помещение.

# 106
  • София
Вие и близките Ви боледувате ли по-често през студените месеци и ако да, кои са факторите, на които това се дължи според вас?

През зимните месеци боледуваме по-често отколкото през другите месеци. Товасе дължи настудено време, ако има променливи температури, отслабен имунитет на организма, мръсен въздух, стрес, неправилно хранене.

# 107
Малко по-често са боледуванията през по-студените месеци. Това се дължи на много фактори, резки температурни промени, спад на имунитета, намалена физическа активност, съчетана с лош въздух, стрес и по-тежка, нездравословна и несвежа храна.

# 108
  • Елхово
Боледувам по-често през зимните месеци. Според мен причината за това е, че не излизам толкова често сред природата през зимата, не дишаметолкова често чист въздух. Дължа го и на отслабналата имунна система.

# 109
Не боледуваме често ,но хване ли ни грип или вирус го караме много тежко.И да определно в зимният сезон се случва .Стоенето и събирането в затворени помещения е една от причините.

# 110
Зимате настиваме по често, особено детето като тръгне на детска градина и му теква носа. Ние нестиваме.

# 111
  • Горна Оряховица
Децата...градината...Simple Smile

# 112
Семейството ми и аз боледуваме по-често през зимните месеци. Според мен причината за това е, слаба имунна система , замърсен въздух. Общо физическо състояние и други

# 113
  • София
Да, боледуваме по-често в студените месеци, особено дъщеря ми и аз. Смятам, че причините за това са отслабеният имунитет, вирусите, мръсният въздух. Дъщеря ми и настива много често през зимата, защото се облича доста леко в студеното време.

# 114
Вие и близките Ви боледувате ли по-често през студените месеци и ако да, кои са факторите, на които това се дължи според вас?
Определено боледуваме по-малко от както започнахме да пием сироп от черен бъз ( приготвен по домашна рецепта) . По - честото боледуване през зимните месеци се дължи на по-студеното и влажно време.

# 115
Всяка зима влача настинки с ужасна хрема, без да се стига до някакви сериозни заболявания като пневмония например. Не обичам чай, затова разчитам на други методи, най-вече повече витамини.

# 116
Не, не боледувам/е/. Зимата се започва с клееви тинктури, витамини, чайове и последните години не боледувам.

# 117
Боледуваме повече, защото имунитета през зимата отслабва,а и температурите са по- ниски!

# 118
Аз не, но голямото ми момче често боледува. Минават седмица или две докато се възстанови и след няколко седмици отново болен. Отдавам го на непостоянните температури, ту минусови, ту високи, на лошата храна, на мръсният въздух който зимата е непоносим от горящите печки и от пушека който излиза от комините. Надявам се да го израстне и в бъдеще да нямаме този проблем.

# 119
Да, определено през зимата цялото семейство оледуваме по-често заради вирусните инфекции. Седим повече време в затворени пространства, отслабва ни имунитета, времето е студено навън и настиваме много бързо, особено децата.

Общи условия

Активация на акаунт