Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 136
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
Доста хора пазаруват, явно са доволни, аз също, дрехите са качествени и много хубави. Иначе са скъпи. Тениските са много хубави. Няма как да са доволни всички, явно просто не искат да четат негативни неща и купувачите да ги гледат.

# 451
Момичета, някоя от Вас дали има ежедневната блузка с 3/4 ръкав в размер М. Тази, която е бежова с надписи. Иска ми се да видя реална снимка.

# 452
# 453
Предстои ми да ходя на сватба /началото на Септември/ и се чудя между тези две рокли

Ако избера червената смятам да й намаля дължината над коляното, че е една никаква. Много лошо сменя цветовете тоя форум.

# 454
  • Пловдив
Аз бих избрала зелената. Някак по празнична ми е. Другата бих си я носила в ежедневието, на ресторант например. И аз бих ѝ намалила дължината. Иначе ние също сме на сватба в края на юли и точно зелената ми е в списъка с възможности. Но може и нещо по евтино да избера Simple Smile

# 455
Момичета, тениските и топовете на avin отговарят ли си на размерите или са умалени?

# 456
Отговарят си.

# 457
Червената е много яка, ако имаше Л бих си я поръчала, със зелената едва ли след това ще можеш да си я носиш по улиците.

# 458
krystall, защо не погледнеш някои от официалните рокли на Юнона или Авин, които са съпоставими като цена, но поне според мен изглеждат много по-добре от тези двете?

Юнона имат много красиви рокли тип пачка и не само:
Скрит текст:

Тези рокли на Авин са невероятни според мен и лесно би засенчила булката, но са само в S и M размер:
Скрит текст:

# 459
Кой си подбира дрехите за сватба с идеята да засенчи булката? 🤔

# 460
А, да ви питам от Подиум пазарува ли ли сте?

# 461
От Подиум съм си поръчвала много неща, но в повечето случаи не съм била особено впечатлена от качеството и изработката. Роклите и полите винаги са ми били по-дълги, отколкото на моделите им, а дори официалните им модели, които съм си поръчвали, са били без подплата. Цените иначе са ок.

# 462
Авин са страхотни, да! Четвъртата от показаните е супер!
Булката ми е близка /а и да не беше не бих си търсила тоалет с тази мисъл/ и нямам за цел да я засенчвам .. хихи!
Ще оглеждам още, не знам Авин дали няма да пуснат още нещо официално до тогава .. ако пък не пуснат ми се иска да съм поръчала нещо, че ако се изчерпят при алеса и като знам колко бързо преиздават ..

# 463
Аз съм за червената на Алеса. Само дължината на мен не ми харесва също, по-добре щеше да е малко над коляното.

# 464
Червената със сигурност е по-универсална, но пък този зелен цвят....много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт