Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 137
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аксесоарите им от лятната колекция са Долче и габана и Валентино, според скромните ми виждания.

# 646
Розовият бански дойде и е супер. Материята е хубава и най-важното ми става.
Кой розов бански?

# 647
  • Бургас/София
On my radar (бях писала малко по-нагоре, че съм го поръчала и за това не уточних).

# 648
Аксесоарите им от лятната колекция са Долче и габана и Валентино, според скромните ми виждания.

Сега потърсих едни от сандалите им, нищо работа, струват само 1 195 долара или 2 000 лева. Ако някой се интересува, ето ги тук

https://us.dolcegabbana.com/en/women/shoes/sandals-and-wedges/na … 39AV96780412.html

Сериозно, не намирам за особено добра бизнес идея това, че позират с разпознаваеми маркови и много скъпи аксесоари. От една страна правят дрехите им да изглеждат евтини пред клиентките им, които разполагат с достатъчно средства да си купят и аксесоарите, от друга изглежда, че имат нужда от някаква известна марка, за да промотират и придадат класа на парцалките си, а от трета съвсем могат да откажат голяма част от клиентките си, на които техните дрехи така или иначе са твърде скъпи, че да си позволят да закупят и целия look.

Аз вече се зачудих колко техни неща не трябва да закупя например, за да си купя тези DG сандалки.

# 649
Авин също позират с чанти на Диор и др. известни марки .. не мисля, че ги използват, за да придадат скъп вид на дрехите си.

# 650
Те повечето бг брандове прозират с аксесоари. Аз също харесвам и Никол Колекшън и от Юнона също пазарувам...
Като имат защо да не се снимат.

# 651
Получих топа All I want is yacht с панделите в бежово, XS размер и е страхотен, не ми е тесен, точно по мярка. За разлика от този същия с тънките презрамки, който ми беше тесен и им го върнах, умален е.
Едно момиче го беше качило в групата във фейсбук, красив е с панделите на раменете и си заслужава повече от този с тънките. Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 08:08 от krystall

# 652
Някаква идея, дали двата панталона са с една и съща материя?
Скрит текст:

# 653
Поръчах синята яхтена риза. Като дойде ще кача снимки....взех и синьото скрънчи, но заради него ще дойдат август.....чак тогава ще е налично. Аз не знам дали могат да изпратят това, което имат в наличност и после останалата част от поръчката. Има ли някой с такъв опит?

# 654
Поръчах синята яхтена риза. Като дойде ще кача снимки....взех и синьото скрънчи, но заради него ще дойдат август.....чак тогава ще е налично. Аз не знам дали могат да изпратят това, което имат в наличност и после останалата част от поръчката. Има ли някой с такъв опит?
Да. Могат.
Обади им се, ако не си направила заявка за разделна доставка. Аз има и ризата, и скрънчито, както и топ, пола и тениска. Остава да чакам панталон и друг топ. Понеже излизат след дни.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 18:59 от Judy

# 655
Здравейте, дами. Харесала съм си няколко неща на Алесса - предимно от връхните дрехи. Може ли да ми разкажете повече за тази отстъпка - морано? Или не съм разбрала точно, благодаря. И до колко дни става доставката, до адрес ли е или работят с Еконт и Спиди. Благодаря.

# 656
Доставката е безплатна до Ваш адрес с "Лео Експрес". Може да заявите да Ви пратят чрез друга куриерска фирма, но тогава я поемате Вие.
Картите, които дават, са на база акумулирана обща сметка до момента. Първата карта е за оборот над 1000 лева. Няма как да се възползвате от преференциални цени, ако нямате някоя от тях.

# 657
Аз получих 15% еднократно намаление за 48 часа като нов потребител. И с удоволствие го ползвах. Поръчах памучната риза в екрю с дълъг ръкав и една блузка с 3/4 ръкав, също памучна.

# 658
Не е ли десет процента първото намаление promo code 10. Забелязах те ли вече няма подарък Скрънчи, възползвайте ли се?

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 17:22 от prodaljavamenatam

# 659
На мен отстъпката беше такава, каквато писах. За 48 часа. Скрънчи подарък имах за поръчка над 150 лв. Избор направих сред 7-8 предложени. Ще дойде в понеделник, защото сега съм на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт