Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 123
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
С тези подаръци много изкушават за поръчки.. Някой поръча ли рокля с дънкови ръкави?

# 631
дам, днес звъннах. За съжаление все още нямат информация относно издаването на този модел.

# 632
Мерих моите неща преди малко и да ви кажа - отговарят на размерната таблица. Полата
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-dlga-pola-aqua?current_category=skirts
е без еластичност и в талията е точно толкова, колкото пише за номера.
Наистина ако обуя едни токове, няма нужда да я скъсявам, но пусто - като не нося...
Ризата
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-riza-aqua?current_category=shirts
е свободничка.
Топът -
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-top-s-izkusitelno-izryazvane-aqua
по тялото, но то това му е и целта, не е тениска.
Тениската пък /пуснах по-горе линк за коя става въпрос/ си е свободна.
Затова - гледайте си ръстовата таблица като поръчвате, а не какво пишело като номер само. Премерете си обиколките както трябва със сантиметъра преди поръчка, защото човек си ги сменя.
Предполагам, че и останалите им дрехи са така.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 15:35 от Judy

# 633
  • София
judy за топа не съм съгласна. Всичките ми топове са ХС на Алесса. Този е по-малък от другите, а аз нося дрехи само по себе си, вталени. Но аз не съм тук, за да споря с вас, а да обменяме мнения за дрехите.
Да ви кажа, премерих панталона и влязох. Чак се очудих. Пускам снимка само да го видите. Една идея по-дълъг е, но с платформи ще е супер.

# 634
Тънък ли е панталона, само за лято ли става?

# 635
judy за топа не съм съгласна. Всичките ми топове са ХС на Алесса. Този е по-малък от другите, а аз нося дрехи само по себе си, вталени. Но аз не съм тук, за да споря с вас, а да обменяме мнения за дрехите.
Да ви кажа, премерих панталона и влязох. Чак се очудих. Пускам снимка само да го видите. Една идея по-дълъг е, но с платформи ще е супер.

E, аз казвам при мен как е. Smile По тялото е, както е на снимките, поръчан в моя номер според тяхната ръстова таблица. И нямам нужда от по-голям размер.
Дано не спарва. Мисля да си го взема за морето.

Тънък ли е панталона, само за лято ли става?
Панталонът мисля че е от материята на дългата пола. Така разбрах, като питах. Нея бих могла да я нося есента и пролетта също.
И ризката става за повече сезони.
Нейната материя обаче е различна. Полата е по-мекичка.
Дано и аз вляза в панталона си, като го получа.
Десенът много ми хареса и заради него поръчах тези неща.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 16:50 от Judy

# 636
  • София
Панталона мисля, че е летен и тоя принт аз не бих го носила пролетно време, когато е все още хладно. Тънък е, не от най-тънките. Но определено бих го носила късна пролет, но есен, по-скоро бих умряла от студ. 😄

# 637
Талията май доста тясна я правят на панталоните. За идеален тип фигура.

# 638
Не мисля, че е за идеална талия. Просто трябва да се намери съответстващ размер. Аз си взех размер М. Талията - добре ми е, леко свободно дори, но прибирам коремче след раждане и на S не мисля, че ще ми изглежда добре.

# 639
Някой може ли да ми покаже сандалите от новата колекция,  която всички чакате ? Не мога да намеря снимки,  а ми  е интересно какви са .

# 640

Аз чакам тези сандали. Не знам дали изобщо ще ги пускат де...Харесват ми - изглеждат удобни и са леко повдигнати. 🙂

# 641
Изглеждат ми груби с тези широки ленти, отделно кой знае колко скъпи ще са, като гледам колко струват плажните им чехли. Flushed

# 642
Мислех, че ще е нещо с токчета..?!

Не ми харесват тези , супер груби.

Иначе има една снимка на корицата в сайта им. Мая е с едни бели сандали с много нестандартен ток. Дали ще е част от колекцията им , интересно ?

# 643
  • Бургас/София
Тези обувки техни ли са? Обувките, с които е Мими на заглавната страница не са ли Валентино?
Розовият бански дойде и е супер. Материята е хубава и най-важното ми става.

# 644
На долче и габана да били..

Но ,да ще се радвам да покажете снимки с токчета и сандали , някой коментираше, че ги е видял и били много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт