Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 126
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
За мен няма смисъл от предварителна поръчка, ще чакам като е налично. По принцип досега не съм купувала толкова скъпи дрехи, преди да започна да пазарувам от Alessa.

# 616
  • Пловдив
Българските брандове ( повечето) не планират добре и също така не смеят да ушият много бройки , за да не им останат. И така хем се бавят заради лоша организация, хем пък нямат количества след това.

Ами защо да не се съобразя с мъжа ми, на мен ми е важно той да ме харесва . Като ми каже, че според него не ми стои толкова добре високата талия, предпочитам да се съобразя с мнението му. той също се съобразява с моето Simple Smile

Иначе има готини попадения в банските на АЛЕСА сега, но както споменах нашето морв вече премина Simple Smile а и не ми се купува нищо още, искам да си върна фигурата от преди раждането, която тъжно гледам по снимките от 2019 🤣

# 617
Lore Lay, коментарът ми беше по-скоро към дамата, която каза, че много ги харесва и само заради половинката си не поръчва. То е ясно че ако самите ние не се харесаме няма да поръчаме въобще пък ..

# 618
За лятото си взех много неща от Авин и съм изключително доволна от тях, от Алеса все още не мога да се спра на нещо.

# 619
  • София
Здравейте момичета! Дойде ми роклята с яхтения мотив в бежово в ХС. Първо да кажа, че десенът е страхотен и е много наситен. Второ ХС си отговаря на размера. Оставих я на шивач, че е адски дълга, но много си я харесах. Аз съм 163 висока, това чудо и на 12 см ток се влачи. Отзад е по-дълга от отпред, но аз ще си я изравня. Също в бюста, въпреки че съм с малък леко ми стърчеше и там ще имам корекция. Ще ви я снимам в понеделник като я взема.
Имам и потник с такъв мотив, той пък е малък. Ще го заменям за С размер. Леко прозира, ама не ме притеснява, защото не е подплатен. Иначе имам смс и за панталона с яхтения мотив в синьо, та ще го видим и него до края на седмицата.
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-maxi-roklya-beige
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-top-s-izkusitelno-izryazvane-aqua
https://alessa.bg/all-i-want-is-a-yacht-dlg-pantalon-aqua

# 620
Честито, Acquadigioia, харесах всичко, което си си взела.
Принципно и на самите снимки личи, че роклята, полата и панталонът от яхтената серия са много дълги и без подгъване почти никой няма да мине. Затова и аз съм се подготвила, когато ми дойде панталонът.
Прати снимки, когато си готова.

# 621
Намерих си моята група ☺ Аз също често пазарувам от Алеса, обаче как съм пропуснала да се включа тук, не знам. Преди бях намирала тема с по няколко коментара и така не съм търсела повече. Търпеливо прочетох всичко и се включвам и аз.
От новата колекция новият десен много ми хареса. Обичам неоновите цветове, но не съм на тази вълна. С годините пазарувам доста неща, докато бях бременна топовете ми бяха фаворит. Хем коремчето акцент, хем топа пасва. Не са ми се набирали и не се е налагало да ги дърпам. Е, сега свалям килограми, но пак си се пъхвам в любимите дрехи. Харесвам повече роклите им. Особено тези с волани.
Харесвам обслужването. Допада ми по-голямата част от дрехите. И аз избягвам големи надписи, не само на Алеса.
Радвам се, че намерих темата. С удоволствие ще се включвам често.
Последната ми поръчка е в офиса. И аз си взех панталон с топ. “All I want is yacht” Чакам и бански в две части, в син нюанс.
Малко извън темата:
Ако някой знае отстъпка за Junona. Не мога да открия в коя тема е на дневен ред. Ще съм благодарна.

# 622
  • София

Ето го потника. Аз влизам в ХС на Алеса, ама ми се вижда малък. Ще го облекла по-късно и ще го снимам. Подчертавам, че съм с малък бюст.
Панталона и той дойде... Пак е красив, ама е толкова малък и него ще заменям значи. ХС ката и по-точно високата талия е като за момиченца 5 клас. Падна ми ченето. 😄😄😄Ама ковида и плюскането си казаха думата. Ще им звъня да ги питам с колко сантиметра се различава високата талия. Аз съм с малка талия, ама толкова малка не бях виждала, че и еластичност няма. Ще го снимам утре, че го зарязах в работа. 💐

# 623
Аз пък докато се начудя на червената тениска от новата колекция и моят номер се изчерпа. За напред няма да се чудя изобщо! Хвърлила съм око и на парео-тата. Гледам че и те имат номерация.......от снимките не мога да разбера какво точно представляват.....само с връзки ли се връзва?; На колко части е срязан плата?; .....Ще се радвам ако някой има тяхно парео да сподели опит🙂
А дали някой знае дали ще има още нови неща да качват.....синята рокличка ръфълс я няма още в сайта, няма ги и едни сандали, които много ми харесаха.......дано скоро ги пуснат ...🙂

# 624
Да. И аз съм хвърлила око на тази рокличка. Мисля утре като им звънна за едно връщане, да попитам за нея. Може да имат някакво инфо. Ще се радвам да имат 😍

# 625
  • Бургас/София
Влизам да отбележа, че този път съм приятно изненадана от скоростта на Алесите. Поръчах розовия бански On my radar на 12-ти и утре (т.е. 3 дни по-късно) ще е доставен. Дано и ми хареса.

# 626
Е, как налична е червената тениска.
Аз съм доволна от неоновите рокли и Скрънчита.

# 627
Е, как налична е червената тениска.
Аз съм доволна от неоновите рокли и Скрънчита.

Аз имах впредвид че моят размер е изчерпан 🙂

# 628
Току-що ми донесоха същия топ, като горния /но мой номер/, риза, дълга пола и скрънчи от серията. Чакам панталон на 26.07 /отивам на почивка преди това и се разбрахме да ми го пратят по-късно/.
Материйките са си различни - топът е доста ластичен, ризата е с типичен ризарски плат, полата - лекичка. Десенът е един и същ. Полата леко ще си я скъся. Не нося високи токове, особено лятно време и ще ми се влачи по земята, а аз доста вървя пеша. Иначе ако съм с ток 6-7 см нямаше да има нужда.
Поръчах и получих и тази тениска:
https://alessa.bg/alessa-luxury-t-shirt?current_category=tops
Тя е от хубав памучен плат. Плътничка е, не е тънка.
Тъкмо гледам - останала само една бройка от нея.

Да ви кажа - на мен нещата ми харесаха и нищо няма да им връщам. Напротив - с удоволствие ще си чакам панталона.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 10:36 от Judy

# 629
Днес някоя от Вас спомена ,че ще звъни на Алесите да пита за роклята.
 Е , кога да я очакваме ? Какво казаха ?

Общи условия

Активация на акаунт