Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Според мен,  Дданни, повдигат обвинение срещу държавата за нанесените му телесни щети в държавния затвор, където в очакване на присъдата, а и при изпълнение на наказанието, държавата е длъжна да го пази. В този смисъл Зейнеп и нейният подопечен Мехди търсят виновника за произшествието, което можеше да му коства живота. Аз не знам досега съдът да се е произнесъл по нейната жалба, т.е. не знаем има ли присъда и каква е тя.

# 106
Мари, много благодаря. Не се сетих, че може да е ищец, а не ответник. А по нейната жалба все още не сме чули решение на съда, явно тече разследване все още или каквото се чака там, докато той е задържан. Не съм много наясно с процедурата в Турция. То и в България не съм наясно, дано не ми се налага да научавам. Grinning

# 107
  • Плевен / София

Очевидно е, че враждата между бащите на Мехди и на Бурхан провали живота на всички. Ако помиряването между Мехди и Зейнеп бъде представено като цивилизованата алтернатива за решаването на кавгите, ще бъда много доволна. Аз така и не разбрах например защо Джемиле спомена, че ако нещо се случи с Мехди, ще стовари гневът си от Бурхан на Зейнеп Rolling Eyes Толкова ли не прави разлика в омразата си?!
Защото Бурхан е мъртъв и няма върху кого да го направи...Виж Зейнеп е здрава, права....и е на линия да поеме цялата омраза на семейство Караджа+Дилара.
Много ми е интересно как Джемиле ще приеме помощта на Зейнеп след като изрече толкова грозни думи. Дилара и тя...щяла да се грижи за баща си....бащата се грижи за детето, а не обратното ....а и тя няма още 18 години...как ще стане това...На думи лесно се полагат грижи...и обиди се изричат...Аз много пъти съм казвала "не плюй в кладенеца, от който пиеш вода..."
Очаквам с интерес серията утре....
Относно сценаристите...тази, която отиде в ДП се оказа, че е писала сценария на сериала в който играха Туба и Енгин и сега двамата се събират отново в ДП...та такива ми ти работи како Сийке....крушката винаги си има опашка.

# 108
Благодаря ти, Гости Heart

Дано трансферът при сценаристите бъде успешен, че такива актьори заслужават още хубави епизоди да им напишат и да ги изиграят. Манталитетът тип Джемиле никога няма да го разбера. Дай да си отмъщаваме до 10-то коляно, за да ни мине болката... то по някое време изобщо забравят за какво е започнала враждата, но поколенията трябва да се закърмят с омраза. Аз така и не мога да се сетя какъв точно е бил проблемът между бащата на Мехди и този на Бурхан. Май не е споменавано?

Както и да е, остана малко до утрешния епизод. Слагам няколко снимчици, които излезнаха от последните часове.

# 109
Втори фрагман излезе ли?

# 110
  • Плевен / София
Не съм видяла...

# 111
Оставиха ни с едно фрагче, но по-важно е да има серия. Ами нашата сценаристка отиде да спасява кораба на Дъщерята на посланика, че главната актриса, Неслихан Атагюл, е диагностицирана със синдром на пропускливите черва и трябва да напусне. (Бързо възстановяване ѝ желая!) Там трябваше да е легенда за някаква любов, пък се оказа легенда за мерене на инати и характер първите десетина епизода, които изгледах. Дано успее Ейлем да закърпи пробойната и феновете на сериала да си догледат интересна и смислена история. Дано и нашата си остане такава докрая, въпреки че за някои не е такава, разбира се. Но те не са сред нас. Grinning

Дори само на снимка да ги гледам Баръш и Зейнеп и ми носят радост. Двама млади, интелигентни, чувствителни, образовани, състрадателни млади хора. Дано собствените им силни страни не се обърнат срещу тях в тази връзка.

# 112
Това за Неслихан е много неприятно. Дано се оправи бързо.

Нашата история нееднократно сме писали, че до момента си е съвсем житейски издържана и аз също се надявам така и да си остане. Мехди и Зейнеп бяха главните герои на първия сезон, но не виждам защо след тежката им раздяла има толкова много хора, които искат сценаристите непременно да ги съберат отново Rolling Eyes В карйна сметка животът е срещи и раздели. Има граници, които прекрачат ли се веднъж, няма връщане назад. Като двойка Мехди и Зейнеп не можаха да си излекуват раните, но могат да продължат живота си поотделно и пак да си бъдат от помощ. Това би било много по-жизнеутвърждаващо послание, отколкото някакво скълъпено сдобряване. Да видим какво са ни подготвили от екипа. Довечера ще пропусна директното предаване, но дано успея да се включа на повторението.

-------------------------
Допълвам се с още снимки Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 15:38 от super_katia

# 113
от ТТ  на сериала

Мехди ще срещне приятел на баща си в затвора. Има нов път/начин за Мехди.

Баръш иска да направи още една стъпка напред, какво ще е решението на Зейнеп?

да започнем от Я до А

Съвест....

# 114
  • Плевен / София
Очаква ни интересна серия...ясно е....

# 115
# 116
Мога да си представя след възстановяването на Мехди (явно бързо му е минало, щом е на крака в съдебната зала) и поредното доказателство за всеотдайната и до глупост алтруистична натура на Зейнеп, че може би ще настъпи едно смиряване във всички, най-вече агресивните Караджа.
Би следвало да се позасрами Мехди, като разбере кой пак им оправя бакиите...А за малката кокошка Дилара, дори нямам желание да коментирам - тя и без друго ми беше антипатична от самото начало, не очаквах много от нея и не ме разочарова...
Но Джемилето гледа като препикано мушкато на скамейката, там на едната снимка.
Могат взаимно да се излекуват, ако всичко това ги сплоти като приятели и всеки осъзнае собствените си грешки, признае ги и поиска прошка за тях, за да може след това да прости и на себе си и да продължи напред градивно.

Много ще се радвам, ако чичото и Султан заформят следващия романс Simple Smile Сладки са ми, много си отиват!

# 117
Фрагът, без да разбирам почти нищо ,не ми харесва.. Диларка и Джемилето реват и се вайкат, нашата Зейнеп пак се чуди каквп да прави, а Баръш се държи студено...

# 118
  • Плевен / София
Фрагът, без да разбирам почти нищо ,не ми харесва.. Диларка и Джемилето реват и се вайкат, нашата Зейнеп пак се чуди каквп да прави, а Баръш се държи студено...
Аз не го виждам този фраг

# 119
Ето превод на фрага. В Ютуб го няма още, а от Туитър не знам как да сваля видео и да сложа субтитри, затова текст:
.........
Джемиле: Моят Мехди!

Дилара: Какво ще правя сега заради теб?
Какво ще правя?

Зейнеп: Г-н Баръш, аз ...
Баръш: Зейнеп, утре рано имам среща. Лека вечер!

Сътрудничката на Баръш: За пръв път май пропуснахте среща?
Баръш: Не, не съм я пропуснал. Няма значение.
.........
И линка на фрага още веднъж - https://twitter.com/dogdugunev/status/1351891920633671683

Много благодаря, Айра. Все поглеждах за фраг, ама йок.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт