Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
При Баръш - чиста ревност.
Мехди като разбра, че З. е оттеглила жалбата се заослушва като заек в трънка. Гадината мръсна. Да му дадяла мед сестрата телефон да сеобадел на адвокат Гьоксу.
Взеха мгазинаа и стоката, за да е се свързвала марката с глупостите на Мехди.
И най-после Нух разбра, че в брака вовеки ще бъдат трима и той не е на по-предно място.
Според мен вървят към избелване на Мехди, защо те има второ нападение в затвора. За тези, които се съмняват в правилността на решението на З..... Ама тоя Вейсал що сега се сети да отмъщава за сина си.
Какво й се чудите на Джемиле. Типично по махленски се кълне и обещава без да мисли как ще изпълнява. Тя и на Мехди не можа да каже какво е обещала от негово име. Такива като нея не мислят за после.

# 136
  • Плевен / София
Натопиха Мехди и явно затова Зейнеп ще го защитава

# 137
Сега пак Зейнеп ще е виновна

# 138
  • Плевен / София
Какво ли видя написано до под мивката Мехди

# 139
Освен Мехди познавам още един такъв Калитко като него. Ама той си е съвсем реален. Не се е провалили само това с което не се е захванал. Жалко за горската Зейнеп. Ще си провали живота с тия ремаркета Караджа.
Отвратителни са ми за гледане и подлизурщината на Джемиле и бебето дето Бенал го тока като щут пред себе си.

# 140
Някой може ли да ми каже какво казва Кибрит като духва свещичката?

# 141
  • Плевен / София
Някой може ли да ми каже какво казва Кибрит като духва свещичката?
Пожела си адвокат за баща си...Изнудва и тя емоционално Зейнеп...Не знам кой може да издържи на толкова масирана атака..Аз не бих могла....
Зейнеп остави Баръш да я чака в ресторанта и отиде да защитава Мехди...Да видим какво ще стане накрая...Дано помагайки му най после да може Мехди да се махне от живота и ...Дано

# 142
Майка Тереза не благоволи поне да се обади на Баръш!

# 143
Ей, значи... аз Кибрит изобщо не я харесвах и сега още повече. И тя се изучи да изнудва Зейнеп като Джемиле. Срам нямат тия хора!
За Зейнеп какво да кажа не знам.. оставила Баръш да защитава Мехди.. до кога ще се опитва с добротата си да огрее всички фронтове. Струва ми се, че ако не я притискат все от някоя страна и не й дават наклон, тя пак няма да знае какво да прави, а ще се лута..

# 144
Как ще адвокатства Зейнеп, като не се е запознала с делото, не е говорила с подсъдимия... вероятно ще иска отлагане на делото?
Нямам идея как ще го измъкнат Мехди от тази сложна ситуация, няма свидетели...

Отвратително семейство Караджа, скръстили ръце и чакат друг да ги издържа! Да отива да бачка Нух, и жена му също, Кибрит и тя вече е пълнолетна, почасово да работи... Докога ще висят в дома на Зейнеп!?!
Нермин май спечели делото?

Много са готини Зейнеп и Баръш, усмихнати, позитивни, без да разбирам, се усмихвах и аз Simple Smile

# 145
Разочарова ме и мен Зейнеп. Много некоректно се отнася точно към хората, които най-много са й помогнали в живота. Ако не е била Нермин, щеше да види образование, пиано, чужбина, тоалети и т.н. Баръш бей и предостави възможността да стане добър адвокат! Дори и майка й вече се усети, само тя не може да прогледне!
Мехди служебния адвокат ли е отказал? Той все вири главата, все гордост, все той неразбран! В случаят не е виновен, но при този начин на живот, с който е свикнал да го раздава бабаит и да му се прощават грешките, то накрая си намери майсторите! Все ще има някой по-бабаит от него.

# 146
  • Плевен / София
Как ще адвокатства Зейнеп, като не се е запознала с делото, не е говорила с подсъдимия... вероятно ще иска отлагане на делото?
Нямам идея как ще го измъкнат Мехди от тази сложна ситуация, няма свидетели...

Отвратително семейство Караджа, скръстили ръце и чакат друг да ги издържа! Да отива да бачка Нух, и жена му също, Кибрит и тя вече е пълнолетна, почасово да работи... Докога ще висят в дома на Зейнеп!?!
Нермин май спечели делото?

Много са готини Зейнеп и Баръш, усмихнати, позитивни, без да разбирам, се усмихвах и аз Simple Smile
Да...доказали са, че Екрем няма право да ползва парите и и ще го съдят....
Зейнеп не каза на Баръш сигурно защото се страхуваше да не я разубеждава...Надявам се, че ще прояви разбиране след като кварталния адвокат се отказа...май го е страх от отмъщение и Мехди остана без адвокат....

# 147
Гости, тя да беше се обадила на Баръш, че няма да отиде на срещата, не да му обяснява защо. Имаше време за грим и парфюм, пък един телефон да звънне или едно съобщение да напише, нямаше време!
Служебен адвокат се полага на всеки!

# 148
  • Плевен / София
Гости, тя да беше се обадила на Баръш, че няма да отиде на срещата, не да му обяснява защо. Имаше време за грим и парфюм, пък един телефон да звънне или едно съобщение да напише, нямаше време!
Служебен адвокат се полага на всеки!
Е нали трябва да има кой да ни ядосва...Зейнеп ще се лута, ще греши и ще се научи да отстоява себе си...Това не става само с пожелания...Една любов трябва да  се изстрада и двамата да полагат грижа за нея...да се борят да са заедно...Ако се откажат от първият път, защото единият е сгрешил...значи няма любов....
Реакцията на Баръш ще я видим другата сряда...
Благодаря за компанията и коментарите на всички в темата...

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 23:21 от gostenka68

# 149

Общи условия

Активация на акаунт