Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Дданни, да, интересно е как ще бъде в епизода, но нещо физиономията на Озлем не ми показва, да е толкова възхитена от Зейнеп
Това може да е в началото на запознанството им.... Smirk

Гости, говоря за физиономията, с която съобщава впечатлението си от Зейнеп на Баръш и чичото

# 226
  • Плевен / София
Малко остана и ще видим какъв заек ще изкочи от там....Май няма да ни дадат втори фраг....
------------
Пуснаха само старият....явно ще си останем с един...

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:36 от gostenka68

# 227
Момичета, още съм в средата на епизода и тъй като сте го обсъдили най-подробно, само ще напиша за Султан и Али Ръза.
Страшно се забавлявам с тях и особено с него.
Сама се смея с глас на лакардиите му.

Изненадана съм колко много взе да ми харесва визуално Енгин, а във Фатмагюл го намирах  за лишен от всякакъв чар и даже  за грозен.
Сега ми е приятно да го гледам как се смее, а и Саваш (не зная името на актьора и не съм го гледала другаде) има хубава усмивка.
Хич не ми се гледат затворническите неволи на Мехди.
И Джемиле е просто непоносима, Нух как се натресе само.
Въобще на Султан сватовничествата до тук са пълен провал. 😀

Продължавам с гледането, тъкмо ги изхвърлиха на улицата.
Кофти гледка наистина и пак за Нух ми е жал.
Най ме е яд, че този човек се срина и финансово заради тази фамилия.
Докараха го до просешка тояга.

# 228
  • Плевен / София

Кофти гледка наистина и пак за Нух ми е жал.
Най ме е яд, че този човек се срина и финансово заради тази фамилия.
Докараха го до просешка тояга.
И Джемиле въобще не го мисли, че и той цял живот е работил само за себе си....Важното, че Мехди не може да го командват....

# 229
Да не би да са променили стратегията и да да решили да пускат втория фраг във вторник вечерта или сряда преди епизода? Странно..

# 230
  • Плевен / София
Да не би да са променили стратегията и да да решили да пускат втория фраг във вторник вечерта или сряда преди епизода? Странно..
Може  да искат да ни оставят на полу съединител в очакване....

# 231
На мен пък не ми е жал за Нух. Толкова мекушав и безхарактерен. Само повтаря на Джемиле - спокойно, всичко ще оправя. До сега не виждам какво е оправил, освен и той да се тюхка за Мехди. Той още от затвора не е излязал, не си е потърсил работа, а те с Джемиле вече го съжаляват, как нямало да работи за друг. Този артист сигурно най-лесно си приготвя текста за всеки епизод. Все едно и също, и то безсмислено.
Аз да кажа колко нагли са сем. Караджа. Само изискват и скачат на всеки, които си търси правата (наемодателя и фирмата за гуми). На Караджа всичко трябва да им се поднася на тепсия, и всички са длъжни да се съобразяват с тях.

# 232
Аз си мисля, че миналата седица пуснаха толкова късно втория враг заради смяната на сценаристите. С това си обяснявам и липсващите кадри, които излъчиха в първия фраг, но после в епизода ги нямаше.

За себе си установявам обаче, че така ми е по-интересно, когато не знам предварително какво ще се случи в епизода. На база фраговете понякога се правят доста прибързани заключения и вместо да увеличат публиката на сериала, май постигат обратен ефект.

# 233
Според мен Нух не е мекушав и даже реагира на тези думи на Джемиле, но се  чувства отговорен за тези жени и се старае да ги подкрепя и да се грижи колкото може за тях.
Нямам надежда обаче за него, ще му изпият кръвчицата.

Но как ме вбеси онова кибритеното нещо с наглостта си.

Зейнеп донякъде я разбирам, че ги приюти, но за защитата на Мехди няма никакво оправдание.
И хич не искам да анализирам мотивите й, за мене това е постъпка на глупава жена, а не на адвокат с имидж на добър професионалист.
И да не ми разправя, че вече не обичала Мехди...

# 234

Зейнеп донякъде я разбирам, че ги приюти, но за защитата на Мехди няма никакво оправдание.
И хич не искам да анализирам мотивите й, за мене това е постъпка на глупава жена, а не на адвокат с имидж на добър професионалист.
И да не ми разправя, че вече не обичала Мехди...

Смятам, че подобни емоции в различни вариации са в главите на всички, които следим историята на ГГ. И в мен се е загнездила една мисъл, че сценаристите нарочно поддържат тази тънка нишка Зейнеп-Мехди, защото не се знае какво кога ще им потрябва за едно по-дълго развитие на сериала. Всъщност в книгата, тоест в оригинала на нашия сценарий, този въпрос какво се случва с Мехди и Зейнеп е отворен...

# 235

Така като гледам усмивката на Баръш, не ми се мисли как ще угасне, когато разбере какви ги върши Зейнеп, без да му каже... и Саваш ще е в кюпа Rolling Eyes

# 236
  • Плевен / София

Така като гледам усмивката на Баръш, не ми се мисли как ще угасне, когато разбере какви ги върши Зейнеп, без да му каже... и Саваш ще е в кюпа Rolling Eyes
Иска ми се Зейнеп да спре да бъде все в обяснителен режим..."направи добро и изяж л***о..."

# 237

Гледам, че тук е с дрехите от съда. Разтяга му локуми, а той щастлив. Мразя някой да гледа в лицето друг и да го лъже без да му мигне окото.
Все се надявам, че Баръш и Несрин ще разберат от Зейнеп за делото, ама много се съмнявам...

# 238
Имам чувството, че това с делото го измислиха, за да има някакви общи сцени между Ибо и Демет, защото все пак те двамата са водещите актьори. Така хем ще вкарат напрежение между Зейнеп и Баръш, хем Мехди ще има основание да се опитва да си върне Зейнеп. Драмата е гарантирана. Иначе и на мен също не ми харесва, че Зейнеп влиза в тази спирала от лъжи, но както и Дари беше писала - житейски това е доста реалистично.

Освен това, поемането на делото на Мехди ще скрепи дружбата между Зейнеп и Саваш, което не е ясно как ще се отрази на Баръш.

Вече и сестра им ще включим в уравнението... Да идва сряда Kissing Face

--------------------

От 30 януари започват излъчването на сериала в Албания.

Вече върви в Румъния, Литва и Грузия

Закупен е в още няколко страни.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:30 от super_katia

# 239
Много вълнуващо стана това заплитане - Зейнеп ще лъже всички, Баръш ще се съмнява все пак и ще издирва, Озлем ще претегля с критично око всичко, Караджови ще лавират, защото са между чука и наковалнята. Хареса ми как оплетоха Зейнеп още повече с Мехди, защото от всичко преживяно тя не научи сякаш нищо. Трябва да има още малко преса върху нея, защото се оказа жилаво нейното чувство за вина и свръх реактивната ѝ съвест. И реализма на всичко това. Ами повечето хора са си сами врагове на себе си. И то добрите хора. Нека историята им бъде разказана подобаващо, до най-големите дълбочини на блатото, в което затъват добрите хора понякога. А Мехди как ще се отлепи от Зейнеп сега, и аз не знам. Той е убеден вече, че тя не може да живее без него. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт