Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Султан и Емине вече си правиха сметки, че ще са на хранилката на Нермин. Зенйеп и Сакине са ясни. Вероятно само от Караджови може да се избави Rolling Eyes Но дали?

И още нови снимки

# 646
Някак не ме радва всемирната любов и опрощение, пък с чуждата пита помен да правиш - съвсем.
Баръш се държи като влюбен глупак, но това прави любовта - прави ни слаби.
Нермин много много да не харчи, че те готовите пари свършват. Не съм убедена, че й върнаха бизнес, който да носи постоянни доходи.
Не съм гледала първи сезон, но все се надявам погледа на Емине да изразява загриженост, а не завист.
Дядката, това което гласи на Мехди не бих го нарекла точно покровителство. Намери един самовлюбен глупак и ще  го натика дълбоко в блатото на престъпния свят за своя облага. Този, който наистина е в състояние да "издои" Баръш и Нермин е именно дъртака. Той видя, че Мехди има хора, които да осъществят  невъзможната мисия - вкарване на много пари в затвора. Няма да остави току-така златната кокошка.
Ето ви как правенето на добро не винаги води до добър резултат. Зейнеп направи нарушение и влезе в дълг, с намерението да спаси Мехди, а това в същност го закопава. Защото няма да има оттърване от финото изнудване на дъртия за още и още нарушения, за още и още пари.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:17 от dariVale

# 647
БРАВО, dariVale!!!!!!!!!!!!
Много точен анализ!
Нермин и да се отърве от Караджа като квартиранти (и то безплатни), няма да се отърве от висенето им пред вратата й. Току-така няма да изпуснат наивната Зейнеп, и телефона и звънеца й ще звънят перманентно!
Дано сериалът не завие в посока мафия, улична престъпност и "справедливост". Не ми понасят бандитски истории като тези в Чукур например.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:41 от mery_poppins1

# 648
  • I Love You 3000
Много ми е смешна Султан как разправя наляво и надясно как щели да стават богати. Как се разполагат с парите на друг , без никакъв срам. Head Band
Те тези пари трябва да ги завъртят , да направят бизнес и т.н. Нермин е загубила контакти, те не й връщат някаква фирма или актив да речеш. Бизнес с кетъринг щяха да правят, ама как като не разбират , не знам.
Но ми е ясно , че като връщат на Нермин парите , Мехди ще излиза скоро. Ще им оставят тази къща. Дано не се засекът да живеят там със Зейнеб , че това вече ще ми е много.
Нямам търпение за утре.

# 649
Благодаря за превода на момичетата! Аз докато изгледам епизода и вие сте изкоментирали всичко и за това не се включвам, но не спирам да ви следя!

# 650
И аз още съм в началото на епизода с бг превод. Само да отбележа, че Нух ми е неприятен. Мухльо и той барабар с жените ще лъже нагло Баръш.
Днес ще изгледам епизода и ще чакам УТРЕ 😀, да видим Зейнеп която иска да защитава всички онеправдани, да не се преквалифицира в адвокат на мафията 😀. Бивша съпруга на настоящ мафиот 😁

# 651
Имали сме си фрагче. Ето го и със бг субтитри: https://ok.ru/video/2328976886304

Чакам Мехди да застане начело на каквото има да се застава, да видим как ще прокопса. Той няма да излезе от затвора, Зейнеп ще бъде вечният му адвокат. На това ми мирише.

На брега на Босфора ще се нареди цялата махала - Зейнеп ще ходи на работа, те ще се любуват на вълните. Grinning Нермин ще вземе Зейнеп, а Зейнеп - родата.

# 652
Имали сме си фрагче. Ето го и със бг субтитри: https://ok.ru/video/2328976886304

Чакам Мехди да застане начело на каквото има да се застава, да видим как ще прокопса. Той няма да излезе от затвора, Зейнеп ще бъде вечният му адвокат. На това ми мирише.

На брега на Босфора ще се нареди цялата махала - Зейнеп ще ходи на работа, те ще се любуват на вълните. Grinning Нермин ще вземе Зейнеп, а Зейнеп - родата.

Дданни, в две изречения разби на пух и прах тайния замисъл на СЦ 😀😁😂🤣😜😁😎

# 653
  • Бургас

Joy Е...не...! С влизането и ме развеселихте! Представих си махалата как се излежава на брега на Босфора, като край басейна на хотела. Наш Мехди е вече баш мафиот оборудван с лични адвокат, мед.сестра и шофьор. Зейнепче се е квалифицирала в наказателното право в съдружие със Саваш, а Баръш милия им диша прахта , доказващ максимата: влюбен - загубен..... Да не ме взехте на сериозно? Майтап да става!

Това ми попадна в англоговорящите групи с пояснение, че са приключили снимките в затвора.Колко е вярно - ще разберем.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:54 от aniksi

# 654
Скрит текст:

Grinning

Смеем се ние, ама Мехди ако излезе от затвора, къде ще спи? И микробусът продадоха, можеше да се свие в него. При Назлъ, ама не нея ѝ дължи пари, няма да има очи да отиде. Жалко, че жената заложи на него. Мехди се оказа куц кон в бизнеса.

# 655
Време е вече Мехди да излезе от затвора!
С нетърпение очаквам да видя,  как Зейнеп ще се дистанцира от него, ще сложи ли някакви граници...
Искам да видя Мехди как ще реагира, когато разбере , че е без дом и работа...

Нермин и Зейнеп ще си купят нова къща и ще живеят там. Не вярвам на бъдещо безоблачно щастие, защото Зейнеп ще си прибере Сакине

Тайфата вероятно ще остане в къщата на Зейнеп- Султан делеше наема със Зейнеп, сега ще го дели с Кибрит и Нух. Докато Мехди реши проблемите си.

Нямам идея как Зейнеп ще се справи с Мехди! След затвора, той ще разбере, че Зейнеп се е погрижила и за многолюдното му семейство. Съвсем ще се вкара във филм, че Зейнеп го обича...
Абсолютно пред всички, без изключения, Зейнеп трябва да постави граници за Мехди и семейството му. Ще го направи ли, ще уважат ли решението ѝ...предстои да видим.

С не по- малък интерес очаквам развитието на отношенията между Баръш и Зейнеп!
Ше я разбере ли той, ще помогне ли за процеса, ще приеме ли оставката и...

Колкото и да не ни харесват много неща, всяка серия ни държи в напрежение и е интересна по своему.

# 656
Скрит текст:

Grinning

Смеем се ние, ама Мехди ако излезе от затвора, къде ще спи? И микробусът продадоха, можеше да се свие в него. При Назлъ, ама не нея ѝ дължи пари, няма да има очи да отиде. Жалко, че жената заложи на него. Мехди се оказа куц кон в бизнеса.

Караджа нямат очи за нищо! От тях може да се очакват само големи ОБЕЩАНИЯ, действия -  йок 9освен някоя и друга тупалка от Мехди)!
Сега гледам епизода и много ми хареса репликата на Емине към Зейнеп - ако е искала да стане " Сакине с диплома", защо й е трябвало да учи толкова много!
Аз не мога да разбера и какъв проблем за Сакинето е напр. Зейнеп да отиде в чужбина за няколко дни? Та нали докато е живяла при Нермин е ходила в чужбина и то доста често. Сакинето ли превключи или СЦ не се стараят в доизкусуряването на събитията.

# 657
Нермин искаше да прати Зейнеп в Лондон за 2 години. А Сакинето преди се е виждала със Зейнеп от време на време.Обаче, когато разбра за годежа с Фарук, направо превъртя, че вече изобщо няма да се вижда с нея и затова я изнуди да се омъжи за Мехди. Сега подобна е реакцията ѝ спрямо Баръш. Не ѝ важно Зейнеп как се чувства, а това, че нея няма да я приемат като равна Rage

# 658
  • Бургас
mery_poppins1 Сакинето по принцип се страхува Зейнеп да не я изостави. Затова реагира на Нермин, когато сподели идеята за Лондон. А първият път за България, причината беше как ще реагира Мехди - нали все още беше любимия зет.
Нермин искаше да прати Зейнеп в Лондон за 2 години. А Сакинето преди се е виждала със Зейнеп от време на време.Обаче, когато разбра за годежа с Фарук, направо превъртя, че вече изобщо няма да се вижда с нея и затова я изнуди да се омъжи за Мехди. Сега подобна е реакцията ѝ спрямо Баръш. Не ѝ важно Зейнеп как се чувства, а това, че нея няма да я приемат като равна Rage

Тази черта на образа - зависта към щастието на собственото ти дете е една от малкото на истинския образ на майката от книгата. Да не я изоставят, да не я отхвърлят,  истинска  пиявица!

И един усмихнат Ибрахим с гримьорката - вече забравихме тази усмивка Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 21:01 от aniksi

# 659
Hug Колко разгорещени дискусии, пак сте разнищили всичко, чета ви с интерес и нямам търпение да си изгледам и аз епизода Nerd изглежда отново и отново ще ни изненадват сценаристите, но не и някои от закоравелите махленски герои Expressionless

Бързо да вметна, че разбирам нехаресването на Нух и не одобрявам и аз доста негови постъпки, ама още ми е жал за него как Джемилето му съсипа възможността за семейно щастие - толкова ми беше смешна в началото на брака им какво толкова му се дърпаше и се правеше на срамежлива, сякаш живеят в манастир и не е била омъжвана и няма дете Rolling Eyes (освен ако съм пропуснала нещо). А все си мислех, че ще станат семейство за пример. Та затова ми е някак мило за Нух, както и за това, че все пак има някаква реална преценка за Мехди и ми се иска да каже и той накрая "баста" и да напусне мафиотската рода Simple Smile

Book Искам само да питам, има ли къде да се прочете книгата/историята, по която е направен филма? Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт