"Обичам" Топлофикация - тема 5

• 33 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
И нашата нова е висока. Колкото декемврийската почти.
Лошото е, че с този студен април сигурно и със следващата добре ще ни сурвакат Confused

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 17:58 от птица

# 706
  • София
За март - 32 лв., с дистанционно отчитане на радиаторите и подаване на данни за топлите водомери.  Но в имота не е живяно през целия отчетен период.
Явно сумата е само за сградна инсталация.
Нарциса, 100 лв ми се струва прилично за отопление и топла вода.
Като махнеш ДДСто и сградната инсталация  е добре.
В бившия апартамент само за бойлер отиваха 70 - 80 лв/мес....

# 707
На нас Техем са ни лепнали бележка, че ще засичат уредите. Моите са дистанционни+ водомера т.е не е нужно да съм вкъщи, нали?
В сайта на Топлофикация чета, че няма да спират парното.... Какво ще засичат тогава?!

# 708
И при нас Техем ще засичат - тази събота или идния четвъртък.

# 709
86 лв. е нашата, апартамент 60 квадрата.
За последните 5 месеца всички сметки са ни такива, +-2 лв. Имам чувството, че са ни направили на разсрочено плащане Laughing

Този сезон беше топъл. Само в детската стая, която е най-студена, е пускано по около 12 ч. на ден + в банята е винаги на макс, там са само тръби и не може да се регулира. Доволна съм.

# 710
Абе хора само в Обеля ли горещата вода не минава и за топла дори?

От няколко дни немога да се изкъпя нормално :@

# 711
И при нас е така. Всъщност рядко е гореща въобще!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 11:54 от Г-жа Малдини

# 712
Май зависи от инсталацията и абонатната. При нас си е супер. По едно време беше станала както казвате, но поискахме да се смени помпата и всичко се оправи.

# 713
Проблема може да е във вашата абонатна станция. Гореща си е водата вкъщи.

# 714
Има си гореща вода - 2 жилища към различни ТЕЦ. Явно си е проблем във вашата сграда. Звъннете на районния техник да провери.

# 715
Благодаря за отзивите.

Ще се обадя да видим какво става.

# 716
Локален е проблемът при вас.
 Но не е изключено като мярка за пестене, да има подаване на топла вода с по-ниска температура /50-55 градуса/ през лятото, поради влошените доставки на газ.
Очаквам и нова цена...

# 717
Локален е проблемът при вас.
 Но не е изключено като мярка за пестене, да има подаване на топла вода с по-ниска температура /50-55 градуса/ през лятото, поради влошените доставки на газ.
Очаквам и нова цена...

Това определено ще ти бърка в джоба, но от държавна гледна точка не е никакво пестене, защото ти пак ще се къпеш на 40 градуса, но за да ги получиш няма да пускаш 50% топла и 50% студена, а 70% топла и 30% студена.

# 718
При нас в момента е гореща, но преди години имахме такъв проблем и се оказа някакъв клапан, който се беше счупил и студената се смесваше с топлата.
Подавайте сигнал за авария, реагират бързо.

# 719
В джоба най-вече ще ми бърка новата цена....
И лятото не е такъв проблем 50 градуса топла вода, зимата е различно.

Общи условия

Активация на акаунт