9 ФЕГ - 5

• 78 158
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Някой от родителите на по-големите ученици може ли да даде някакво мнение за Шолева по физика. Не знаех, че употребата на обидни епитети пред целия клас е част от педагогическия подход.

# 751
Има ли дете, което е стартирало в гимназията с лош успех по френски и после го е оправил на поне задоволителен?
Детето ми вече втори месец докарва предимно 3ки и не се справя, а твърди, че учи. Как мога да му помогна? Търся към момента частен учител, но не знам дали ще е достатъчно.

# 752
  • София
Дай повече информация.
Кой клас е, при кой преподавател?

# 753
Дай повече информация.
8 клас е. Сега започва, досега не е учил френски.

# 754
  • София
Началото е трудно. Може би ще трябва повече търпение.

# 755

Дай повече информация.
8 клас е. Сега започва, досега не е учил френски.

На някой му трябва повече време.

# 756
  • Sofia
Френският е труден език. И аз съм учила в ЕГ. Казваха ни, че до НГ е най-трудно, а после не е лесно :—). Не се страхувайте и нека продължава упорито. Още малко и ще превключи на езика. Но трябват много усилия.

# 757
Здравейте, моля за малко информация. Моята дъщеря е в 6-ти клас в 6ОУ. Насочила де е към ФЕГ. Бихте ли споделили в кои училища са били децата Ви преди ФЕГ, както и каква допълнителна подготовка имаха по БЕЛ и математика? Интересувам се, защото моята дъщеря иска да я преместя от 6 ОУ и се чудя, ако я преместя в близко до нас училище с не толкова добро ниво, ще успее за ФЕГ.

# 758
моята дъщеря идва от квартално училище с не особено добра подготовка, но ходеше на уроци по математика в 6 клас, а в 7 - школа по двете и от време на време пак уроци по математика
премести я в друго наоколо - и 35, и 107 са по-добри от 6 - макар, че предполагам, че и в двете едва ли има свободни места

редактирам: объркала съм 6 със 120, което е близо до 35 и 107
да се чете "и 35, и 107 са по-добри от 120"

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 17:32 от bubanka

# 759
  • София
Синът ми беше в 7-мо, което е едно чного добро училище до 7 клас. Въпреки това е ходил на уроци и по мат и по бел.

# 760
  • Sofia
Моят син беше в 19 ОУ. Нелошо училище, но без уроци или школа по БЕЛ и Математика едва ли ще се получи. Разбира се, има деца, които успяват и със собствени усилия, но да се разчита на самото училище, според мен не е удачно.

# 761
Моята дъщеря беше в смг, не е ходила на уроци нито по бел, нито по математика. От 6ти клас мечтаеше за фег, сега е 10-ти клас и казва, че и днес да трябва да избира, пак същия избор би направила (а тя можеше да избира наистина от всичко с балообразуване нво бел и мат, вкл. нпмг с химия и ак с голяма отстъпка от цената).

# 762
  • София
Синът ми беше в 32ро, в 6 и 7 клас посещаваше школи и по двата предмета. Имайте предвид обаче, че при момичетата се изисква по-висок бал. Не го подценявайте този момент.

# 763
Дъщеря ми беше в 125то, ходи на школа по математика и БЕЛ в 7 клас. Всичко е до дете, така мисля. С нея проблеми не съм имала, малката ми дъщеря е в същото училище, но е съвсем друг характер, повече я мързи да учи, затова ходи на уроци и школа от 6 клас.

# 764
Да, за момичета знам, че трябва по-висок бал. То така си беше и по мое време. Аз мисля другата година да я запиша на школа. Кои школи посещаваха децата ви?

Общи условия

Активация на акаунт