9 ФЕГ - 5

• 78 084
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Може би за момчета и момичета са били отделни класациите

# 646
  • София
Да попитам и тук ако има майки на бъдещи 12ци или ако някой знае – кои учители водят профилираната подготовка? Конкретно ме интересува БЕЛ, история и география, но и за другите предмети ако се напише ще е полезно. Логиката ми е, че тези, които водят ПП на бъдещите 12ци ще поемат бъдещите 10ци, на които им предстои да избират профили, а учителите са много важни в този случай и могат да наклонят везните към един или друг профил. 

# 647
Може би за момчета и момичета са били отделни класациите
И така да е, детето, прието с най-висок бал през 2020г. е във В клас, та поне в нашия випуск е друг принципа на формиране на паралелките.

И аз съм със същата молба като мама Мони, но се интересувам от профили: математика, ИТ, физика и химия.

# 648
  • София
11 клас ПП география - Диана Фиданова и ПП История - Сия Никифорова. По история и другите историци водеха ПП.

# 649
11 клас ПП география - Диана Фиданова и ПП История - Сия Никифорова. По история и другите историци водеха ПП.

Тази прогноза по история- много зле и то не заради знания, които ще се предадат, а за отношение

# 650
  • София

Тази прогноза по история- много зле и то не заради знания, които ще се предадат, а за отношение
Не съм съгласна. Когато той започна 11 клас и аз се стреснах, заради нещата, които бях чела тук. Но не се случи подобно нещо. Изискваща е била и е нормално, все пак са профилирани паралелки. Би трябвало да избереш историята, защото ти е интересно, а не за да мине по-леко.

# 651
  • София
Математика - Йорданова. Аз съм много доволна. По ИТ се сменяха няколко човека и нямам мнение.

# 652
Йорданова води нашата математика и съм безкрайно доволна. Дано тя да им остане на редовната и един ден и на профилираната. Чуха някакви слухове, че може да не е тя и вкъщи е голяма драма (основателно).

# 653
  • София
Аз от математиката бях много недоволна като цяло от началото. Те ли бяха слаб клас, на учител ли не попаднаха, не знам? По скоро второто.

# 654
Най-добри отзиви до сега по история съм чула за Калпакова. На дъщеря ми в 9 клас предаваше Садулова, хич не се получиха нещата с нея. Тази година беше Вихрийски, с една идея по-добре, но пък много държи на ненужни детайли, които точно той е споменал.

# 655
  • София
Калпакова им водеше часовете в 9 клас. Синът ми беше доволен. На първата родителска тогава, няма да забравя как тя каза,че има ученици от техния клас, които ме са за това училище. Оказа се права. Имам чувството, че този набор беше от последните с по-ниски балове. След това стана нещо, по-лесно беше на изпитите ли, не знам, но такъв бум на отличници не е имало. Което е добре за гимназията, вдигат нивото. Иначе има младежи от нашия набор, които пет изречения на френски ме могат да сглобят и дори не знам защо да в това училище. Масово не влизаха в часовете. За какво им е била френската, не знам.

# 656
  • София

Ужас. Този профил доста тегав идва с този преподавател. Синът ми сега е с Елза Садулова.
П.П. Доста грозно изказване на Калпакова!

# 657
  • София
Аз от математиката бях много недоволна като цяло от началото. Те ли бяха слаб клас, на учител ли не попаднаха, не знам? По скоро второто.
На нашия набор основната учителка по математика беше Димова.

# 658
  • София
На нашия набор основната учителка по математика беше Димова.
Същата, ама нивото беше зле. Особено ДО. Тази година беше друга, ама тя се видя в чудо с техния клас. Масово не влизаха.
А относно изказването на Калпакова не го намирам за грозно. Тя беше абсолютно права. Времето го доказа.

# 659

Не съм съгласна. Когато той започна 11 клас и аз се стреснах, заради нещата, които бях чела тук. Но не се случи подобно нещо. Изискваща е била и е нормално, все пак са профилирани паралелки. Би трябвало да избереш историята, защото ти е интересно, а не за да мине по-леко.

Категорично  стоя зад мнението си за тази учителка (С.Никифорова) по история. Изобщо не говоря за високи изисквания, това е “добре дошло” за ученици, които са избрали история като профил и искат да се занимават с хуманитарни науки ( Апропо ДЗИ 97 точки).  Преди две години завършващите 12 класници официално поискаха тази учителка да им бъде сменена, но им беше отказано, т.к трябва да и осигурят хорариум. Това беше единствения учител, който остави лоши спомени след прекрасните години във ФЕГ и издребняваме и се държеше заядливо до последния възможен момент на 12 клас. Прекрасен учител и човек е госпожа Калпакова по история. Децата я обожават, защото се държи сериозно с тях, УВАЖАВА ги и представя изключително задълбочено материала на база много странична литература и знания. А за да бъдеш обичан учител трябва да бъдещ добър човек!

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:36 от кирова

Общи условия

Активация на акаунт