Препарати за съдомиялна - 11

• 50 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
4 килограма сол на Финиш за 10 лева добре ли е като цена ? В Метро е на промоция .
Колкото и да не харесвам тази марка , мисля да се възползвам .

# 286
  • София
Момичета, в предходните теми се коментираше, че много от вас са доволни от гела на Сомат.

За този ли става дума:

# 287
Момичета, в предходните теми се коментираше, че много от вас са доволни от гела на Сомат.

За този ли става дума:
Да .

# 288
  • Пловдив
Малко извън темата, но каква марка са бутилките за вода и доволна ли сте?
Ето такива ползват. Сменям я в началното на учебната година, защото пластмасата се захабява, а филтрите - всеки месец (удобно е, че има приложение, което напомня).

# 289
Малко извън темата, но каква марка са бутилките за вода и доволна ли сте?
Ето такива ползват. Сменям я в началното на учебната година, защото пластмасата се захабява, а филтрите - всеки месец (удобно е, че има приложение, което напомня).
👍🏻

# 290
  • Sofia
Ползвали ли сте тези таблетки за почистване?
Скрит текст:

# 291
Здравейте! Някой ползвал ли е тези таблетки за съдомиялна?

Какво ви е мнението за тях?

# 292
Не съм ги ползвала , и не бих . Цената им е страшно "надута " заради Еко надписите . И като им знам качеството на Финиш , според мен изобщо няма да мият ...

# 293
  • гр.Видин
В момента ги ползвам. Взех ги на промоция. Аз съм доволна.
Цената им не е по-висока от другите видове таблетки на финиш. А и държа на това да имат по-малко вреди.

# 294
А и държа на това да имат по-малко вреди.
Ама те изобщо не са по_различни от другите !

# 295
  • Велики Преслав
Нария, може ли линк към тях. Така само от снимка, не мога да ги разуча.

# 296
Нария, може ли линк към тях. Така само от снимка, не мога да ги разуча.
https://ttmarket.bg/product/finish-powerball-eco-all-in-1-tabs-0 … konservanti-27-br

# 297
  • Велики Преслав
Ми те са си едни таблетки, без аромат. Нищо повече. Аз за тея пари си взимам Сомат и съм доволен. Като цяло обаче Финеш има само едни които ми хареса как мият.

# 298
Благодаря за отговорите! Май май се оказах от тях.В чуденка съм какви таблетки да си купя. До сега съм използвала само гела на Финиш, но веднъж съм доволна от него друг път не. Искам да пробвам таблетки, но не знам на кои да се спра.

# 299
Благодаря за отговорите! Май май се оказах от тях.В чуденка съм какви таблетки да си купя. До сега съм използвала само гела на Финиш, но веднъж съм доволна от него друг път не. Искам да пробвам таблетки, но не знам на кои да се спра.
Най-добрите са Фейри Платинум

Общи условия

Активация на акаунт