Препарати за съдомиялна - 11

• 51 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
А пробвали ли сте тези таблетки Excellence, хубави ли са и дали миришат като Феъри Платинум?
Само в Ебаг ги откривам, и то в опаковка по 32бр. 🤔

# 466
  • София
Имам 2 чаши на които са се изтрили рисунките, но на останалите 4 не са, нямам логично обяснение.
Материалът и обработката му може да са различни или пък (нанасянето на) боите; едните може да имат някакво запечатване на цвета, другите да нямат. И при стъклото има такива разлики. Икейски чаши (евтини и произведени в България) не са надрани; стъклена купа, купувана Бог знае от къде преди 10 години, е надрана. Не обвинявам препарата или машинката - няма как да знам кой точно фактор прецаква съвършения резултат.

# 467
Един среднощен въпрос да задам.
Гланц за съдомиялна ( Финиш зелен, ако има значение ). Сипах го в отделението до горе. Настроих  го на 1-ва степен, но индикацията за него продължава да свети ( "звездичка" - Светлинен индикатор за зареждане на помощно средство за изплакване ).

Индикатора за сол когато светне и сипя сол изгасва.
Така ли ще си свети индикатора за гланц се чудя?

Иии всеки път ли ще трябва сипвам от гланца в отделението, ако индикатора няма да ми подсказва?

# 468
Един среднощен въпрос да задам.
Гланц за съдомиялна ( Финиш зелен, ако има значение ). Сипах го в отделението до горе. Настроих  го на 1-ва степен, но индикацията за него продължава да свети ( "звездичка" - Светлинен индикатор за зареждане на помощно средство за изплакване ).

Индикатора за сол когато светне и сипя сол изгасва.
Така ли ще си свети индикатора за гланц се чудя?

Иии всеки път ли ще трябва сипвам от гланца в отделението, ако индикатора няма да ми подсказва?
При мен също понякога се случва. Сипвам до горе, пускам я и свети. След известно време загасва:) Уведомява ме пак, когато свърши гланца.

# 469
  • Mostly in my mind
Въпрос и от мен. Случвало ли ви се е на измити чаши сипвате вода и се образуват малки балончета, които почти веднага  изчезват? Навежда ме мисълта, че не е добре изплакнато. Препаратът ли е много, съдомиялнята ли не е пълна изцяло?

# 470
  • Велики Преслав
Въпрос и от мен. Случвало ли ви се е на измити чаши сипвате вода и се образуват малки балончета, които почти веднага  изчезват? Навежда ме мисълта, че не е добре изплакнато. Препаратът ли е много, съдомиялнята ли не е пълна изцяло?
Гланца е много.

# 471
  • На изток от Ада
В Кауфланд . Леми ще има и от новите.

# 472
Ай, това с балончетата и на мен се е случвало, аз си мислех, че като сипвам вода от нея Sad, е това не е много добре, ако не се изплаква …

# 473
  • Mostly in my mind
То какво означа "гланцът е много"? Нали си има дозировка. Не съм я превишила. Thinking освен като свърши, да пробвам без, да видя дали ще е още така.

# 474
При мен се получава и без да ползвам гланц.
Ползвам таблетки Фейри платинум

# 475
  • Велики Преслав
То какво означа "гланцът е много"? Нали си има дозировка. Не съм я превишила. Thinking освен като свърши, да пробвам без, да видя дали ще е още така.
как какво. Вие вобще прочетохте ли си инструкциите. Ако е на много висока степен се получава така. Или ако в таблетката/капсулата има и вашия е на повече от 2 степен.

# 476
  • Mostly in my mind
Сега ще проверя. Благодаря.
Едит:на 2 е, да. Промених го на 1 от възможно 3. Simple Smile

ами отново се пени Sad

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 09:22 от Лолита

# 477
  • София
Сега ще проверя. Благодаря.
Едит:на 2 е, да. Промених го на 1 от възможно 3. Simple Smile

ами отново се пени Sad
С какво миеш )(гел/прах/таблетка)? Да не би да идва в повече?

# 478
  • Mostly in my mind
Понякога с таблетка, понякога с гел. И в двата случая е еднакво. Чудех се дали не е въздух, но пък наливам от кана,  не от чешмата директно. Ето как става.

# 479
Ами, като измиете чаша с вода на мивката и после сипете вода пак ли става така?

Общи условия

Активация на акаунт