Препарати за съдомиялна - 11

• 50 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
И в Била са на промоция 20 лв., ако не се лъжа 74бр.

# 241
И в Била са на промоция 20 лв., ако не се лъжа 74бр.
Няма . Поне в каталога който аз имам .

# 242
  • На изток от Ада
Има ги в Била,  но Оригинал във великдденският калог до 2 05.

# 243
Да , но тук се пита за  Феъри Платинум .

# 244
  • София
Да, да, Платинум искам, че тях си харесвам. 50 броя за 20 лв е добре, но май ми се щеше да взема от опаковките по 74 броя. Ще продължавам да търся, имам още капсули от сегашната опаковка; ако не - взимам 50. Благодаря ви!

# 245
ToniShu виж в някой от магазините за внос . В София поне има много .

# 246
  • София
Да, бе, ама не обикалям много по магазини в момента заради пандемията. Просто питам, ако ми излезе късмета и някокй ми каже да е видял из веригите или онлайн (и ще пратя ММ до Метро) Simple Smile

# 247
В магазин за паралелен внос капсулите са постоянно на цени като промо по веригите.

# 248
  • София
Има ли такива онлайн? Кои са добрите не знам, а бих пробвала Sad

# 249
Има ли такива онлайн? Кои са добрите не знам, а бих пробвала Sad
Ама като се добави и цена на доставката ........
Става доста по–скъпо .

# 250
  • София
Аз да знам, че онлайн магазинът е надежден, пък 4-5 лв доставка не мисля, че ще ми обезсмисли покупката. Гледам сега в един онлайн (уж за паралелен внос) Fairy platinum 68 броя за 22.90, в Емаг са 70 бр за 43 лв. От Метро преди време за към 20 беше взимал ММ. Значи да платя 26-7 с доставката, пак ще е окей, според мен. Ама де да знам от кой праелелн внос онлайн да търся коректност...

# 251
От тези съм пазарувала във физически магазин обаче: имат Феъри платинум https://ttmarket.bg/product/tabletki-za-sadomiyalna-fairy-platinum-plus-20br
Давам пример за цената.

# 252
  • Пловдив
От тези съм пазарувала във физически магазин обаче: имат Феъри платинум https://ttmarket.bg/product/tabletki-za-sadomiyalna-fairy-platinum-plus-20br
Давам пример за цената.

От този м-н поръчах Sun,таблетки и сол,коректни са.Отдавна не бях ползвала таблетките на Unilever(Sun във Франция,а Svelto в Италия),защото ползвах Феъри платинум,но със сигурност са по-добри според мен.4-5лв за доставка не са ми проблем.

# 253
  • Варна
Имаше и Оригинал и Платинум, на обед бях в Била. И двете са на 20лв. разликата е в бройките.

# 254
  • На изток от Ада
Да и А щях да кажа, че може и да са двата вида в Била. По принцип намалят и двата вида.

Общи условия

Активация на акаунт