Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 168
  • 350
  •   1
Отговори
# 15
Най-голямото предизвикателство, което атопичната кожа отпрравя към нас е това да намеря подходяща козметика.

# 16
  • София
От бебе има този проблем и ползваме серия на една марка за атопична кожа. Справянето със сърбежа и сухотата на кожата е най-трудно, защото кремът премахва зачервяването, но кожата остава по-твърда на това място.

# 17
  • София
Справянето със сърбежа, сухотата и намирането на качествена козметика в тази връзка.

# 18
  • Бургас
Сухата кожа и правилния продукт съобразен с възрастта на детето ми.

# 19
Най-голямото предизвикателство е студа, в който сухотата на моята и на кожата на моето бебе още повече се изостря и единственото, което ни спасява в такава ситуация е постоянното мазане с подходящ крем.

# 20
Най-голямото предизвикателство е сухата кожа и търсенето на подходящ продукт за нея, който да бъде да достъпна цена.

# 21
  • sofia
Сухотата и беленето на кожата през този сезон е най-голямото предизвикателство. Използването на продукти, за да се справим с проблема и намирането на такива с подходяща цена и действие е истинско предизвикателство.

# 22
Ох, сърбежа и всичко, до което води той - разраняване, неспокойство, раздразнителност.

# 23
Сърбежът и сухотата са нещо ужасно. Да намериш правилния продукт също не е лесно.

# 24
  • София
В борбата с атопичния дерматит на дъщеря ми се сблъскваме с два основни проблема, които за мен са еднакво голямо предизвикателство.
1. Намирането на подходящ продукт. Пробвали сме различни продукти от серии за атопична кожа, но обикновено или не помагат, или помагат временно, след което се връщаме на изходна позиция.
2. През зимния сезон мазането е неприятно за дъщеря ми. Опитвам се да затопля лосиона/крема между дланите си преди нанасяне, но въпреки това изпитва дискомфорт от процедурата. До скоро успявах да я намажа, но вече расте и не мога просто да я хвана здраво, за да не мърда докато мажа. Съответно пропускаме мазания, което води до обостряне на проблема, сухота, сърбеж, разчесване... Ползваме гел за баня за атопична кожа, но той не е достатъчен. Трябва и мазане.

# 25
Най-голямото предизвикателство за нас е по време на смяната на сезоните. Тогава АД се засилва и започва едно чесане от страна на детето. Стремим се да купуваме само медицинска козметика за АД, която да действа продължително време.
 Изполваме Вашите продукти само когато сме в ремисия, през другото време полваме по-силна козметика.

# 26
Постоянният сърбеж на едно и също място. От много години имам този проблем.

# 27
Не съм ползвала Eucerin, но ще го направя задължително. Имам доста проблемна кожа, която получава всякакви раздразнения и обриви

# 28
Студеното време .Което от своя страна води до суха кожа,сърбеж,рани.

# 29
Най-голямото предизвикателство е да намериш продукта, който реално да действа!
Сега с второто си дете, живот и здраве, направо започвам с Eucerin и не се занимавам с други прехвалени марки!

Общи условия

Активация на акаунт