Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 439
  • 704
  •   1
Отговори
# 120
Естествено, че не е едно и също да си на 20 без дете и на 30 с дете, НО, огромно НО, ако си мислиш, че няма да срещнеш любовта, че си второ качество, абсолютно няма значение на колко години си и каква "обремененост" имаш. А аз това виждам тук. И си личи по това, че авторката веднага си хареса мнението на двамата мъже, които и обясняват, че не става. То като си си навил на пръста, че не ставаш, ние няма как да променим мнението й. Тя е дошла тук точно, за да намери потвърждение на опасенията си. Намери. Сега може спокойно да се впусне в дебрите на тоталното самоотричане и депресията...

# 121
Както се приемаме ние, така ще ни приемат и околните.Ако си жена със самочувствие и класа ,имаш акъл и си знаеш цената, тогава и другите ще те уважават и гледат така на теб.
Авторке, поработи над себе си а не ги слушай тия двамата мъже.Не им е завъртяла главата някоя майка, затова говорят така.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 15:06 от happy doc

# 122
Ама това не е единственият критерий. Ако мъжът има избор между грозна, дебела без деца и красива секси с дете, аз мисля, че се сещам какво ще избере. Тъй че ако си на пазара, работи върху външността и цената ще нарастне... пфууу, заразихте ме с тия стокови термини. JoyJoyJoy
Певицата Мария с дъщеря беше пристанала на Гущеров, нъл тъй?

# 123
Лори ,това казвам,че много примери за жени с деца, които срещат любовта и след 45+
Няма правила в тая работа. До акъл и малко късмет е.
Да ви дам малко надежда с ирония:
Моят свекър срещна любоффта на 65 с една на 60 години ( тя е имала 3 брака и все вдовица оставала )и вече 6 години си се търпят успешно,за ужассс на околните.

# 124
И както ще се съгласят веднага пишещите мъже до външност, до външност! Smiling Imp Щото ако си някаква невзрачна, дааа, ще ти намерят кусури, не си млада, дете имаш, това, онова... при много готина мацка хич не се и сещат за такива работи.

# 125
Гарантирам с главата си, че един себеуважащ се, нормален и качествен  мъж между 25-40 никога няма да вземе жена с дете от друг,
Току що си изгуби главата, но забелязвам, че конкретно при теб това не е голяма загуба.

# 126
Аз наистина имам чувството, че сте от някаква друга планета.
Качество на мъжа, качество на жената... обременености от предишни връзки, спадане на качеството на жената, когато има развод.
Абе, на кого му пука? Ти ако си яка мацка, запознаваш се с як мъж, влюбвате се... и какво? После ще ти каже, че няма да стане, защото имаш предишен развод?!? И какво от това?

По-скоро вземи се погрижи за външния си вид! Кремчета по лицето, дълга коса, мигли, хубави дрехи. Ще станеш атрактивна, на 30 си млада. В днешно време някои на 25 с много корекции, изглеждат на 35. На никой не му пука за личната ти карта.
Относно “качеството на мъжа”, много по-добре разведен на 40. Защото не се знае по чия вина. Ако е ЕРГЕН на 40, повярвай ми... винаги има защо.

# 127
Любовта ако е любов, често няма логика и не пита разведен ли си, сам ли си, женен ли си.
Друг е въпроса ако целта е непременно връзка и брак. Ако търсиш удобството и не искаш да си сама.

И въпреки всичко начина по който мислиш лично за мен е грешен. Въпроса не е .."Кой ще те вземе с дете " А кого ти би допуснала в семейството си и до детето ти.

Гледай по-позитивно. Най-хубавите ти години предстоят, но всичко зависи от теб и как гледаш на себе си!

# 128
Винаги, когато някой приятел се залети към жена с дете, го съветвам съвсем доброжелателно да се осъзнае. И не защото са второ качество " стока", а защото за мен има нещо нездраво в мъж, готов да се впусне във връзка с жена и детето ѝ, пред възможността да бъде в такава с жена, която ще му отдава цялото си внимание докато още имат пеперуди. За мен лично това са хора с ниско самочувствие. Няма сила, която да ме убеди, че някой би предпочел да се занимава и съобразява с чуждо дете пред това да не се занимава. Според мен тези с деца трябва да търсят себеподобни за връзка. Ако имах дете и връзка с мъж, който няма, често щях да изпитвам несигурност и съмнения дали не си губя времето и утре няма да си хареса някоя мома.

# 129
Пълно е с двойки от мъж, за когото това е първи брак, и жена с деца от предишен брак или връзка Simple Smile Някои от тези двойки нямат общи деца, а отглеждат тези на жената.

Но пък щом има жени, които се отказват така лесно, тъкмо останалите ще имат по-голям избор.

# 130
Винаги, когато някой приятел се залети към жена с дете, го съветвам съвсем доброжелателно да се осъзнае. И не защото са второ качество " стока", а защото за мен има нещо нездраво в мъж, готов да се впусне във връзка с жена и детето ѝ, пред възможността да бъде в такава с жена, която ще му отдава цялото си внимание докато още имат пеперуди. За мен лично това са хора с ниско самочувствие. Няма сила, която да ме убеди, че някой би предпочел да се занимава и съобразява с чуждо дете пред това да не се занимава. Според мен тези с деца трябва да търсят себеподобни за връзка. Ако имах дете и връзка с мъж, който няма, често щях да изпитвам несигурност и съмнения дали не си губя времето и утре няма да си хареса някоя мома.
Не, не е така. Когато един мъж обича една жена, то той обича и детето и, защото това е нейното дете. Както обича и всичко останало нейно. Човекът е важен. Всичко се завърта около него, а не обратното.
Аз веднъж попитах мъжът ми, хипотетично, ако родя от друг дали би обичал и приел детето. И той ми каза нещо, което изобщо не очаквах. Каза ми, "разбира се, че бих го приел и обичал, нали е твое дете ?" Признавам си, не очаквах такъв отговор от него, но много се зарадвах.

# 131
  • София
Не, не е така. Когато един мъж обича една жена, то той обича и детето и, защото това е нейното дете. Както обича и всичко останало нейно. Човекът е важен. Всичко се завърта около него, а не обратното.
Аз веднъж попитах мъжът ми, хипотетично, ако родя от друг дали би обичал и приел детето. И той ми каза нещо, което изобщо не очаквах. Каза ми, "разбира се, че бих го приел и обичал, нали е твое дете ?" Признавам си, не очаквах такъв отговор от него, но много се зарадвах.

Подкрепям последното мнение.
За мен мъжът получава семейство, когато влезе във връзка с жена с дете/деца. Но много малко мъже го осъзнават, защото масата разсъждават примитивно - дете/деца от друг мъж нямало да гледат.

# 132
До човек си е, до -2-рият етаж. Аз съм научена, че душата на човека е най-важна. Щото човек живее с човека. Имам пример, нагледен на ледена красавица, която си кука сама, щото е кофти човек. Никой не се задържа там, щото нали, много е съвършенна. Колкото си по-примитивен, толкова се доближаваш до животните. Лъвовете дори изяждат потомството на предишният.

# 133
Е, децата са ангажимент, какво да говорим. Пък и въпросът дали ще иска да  му роди негови. И ако има вече две и му роди още две например, как ще се получат нещата. Затова по принцип разбирам и сдържаната позиция на някои мъже. Sunglasses

# 134
По-прицип, хипотетично всички искаме идеалният вариант, но животът непрекъснато ни опровергава !
В този свят, крале са абдикирали от престола заради по-възрастни и разведени жени, войни са се водили, заради омъжени жени, милиардери са осиновявали и завещавали богатствата си на чужди деца, и т.н и т.н
Такъв е животът, пъстър, целта е да ти в готино с някой, ако не отивай в магазина и си пазарувай първо качество, колкото си искаш. К'вото търсиш това ще намериш.

Общи условия

Активация на акаунт