Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 488
  • 704
  •   1
Отговори
# 135
Като ви чета ,направо нямам думи. Абе вие мъже така ли  избирате половинка , по заслуги и кой какво има? Добре, че едно време съм се пласирала без особени дивиденти, че кат гледам сегашните мъже, щях още да съм на пазара.
rf22 защо изключваш възможността жената, с която си в момента да имаше и друго дете..тогава некачествена ли щеше да е ?

Детето не е някаква незначителна подробност, не знам защо се опитвате да го изкарате така.
Жена ми ако имаше дете нямаше да я прави некачествена, но вероятно нямаше изобщо да се стигне до връзка. Когато сме се запознали, аз бях на 26 без багаж от предишни връзки и избора ми не е бил между дебела и грозна жена без дете и готина такава със. А избора ми беше между готини жени без деца, нали се сещаш какво имам предвид? Защо трябваше да се забърквам в такава връзка при това положение?
Както казвам детето не е подробност, променя всичко, особено когато и баща му присъства по някакъв начин или пък са минали още десет чичковци, за новия татко нещата са доста криви. Падат му се всички отговорности към това дете, но реално той му е никакъв. Изобщо не бих го препоръчал на ерген да се забърква в такива отношения, особено когато има достатъчно избор.

# 136
Единственото, което мога да кажа е,че се радвам, че повечето мъже не са толкова ограничени и тесногърди егоисти и доста мои приятелки срещнаха мъже ,които приеха децата им.

# 137
  • Наблизо
Аз пък изобщо не се фокусирам в това “дали ще си намери мъж” - мъже под път и над път.И да си има пеперуди ,влюбвания и т.н..Виждам като най-важно да намери човек,който се отнася добре с детето й и плавно да го въвежда в живота му.То е най-важно.Кактони да говорят за как ще се случва отглеждането му..Много голям проблем често е мъжът да се опитва да е баща,а майката да се дразни и да не е съгласна на неговите методи.
А дали ще намериш качествен мъж си зависи от теб.Ако си намирала отпреди детето,значими сега ще намериш.Да си майка не те прави получовек.

# 138
Приемам за нормално ерген да вземе жена с дете, единствено ако самият той има някакви сериозни дефицити - физически, или психологически и при него вариантите са сам, или с жена с дете.

# 139
Единственото, което мога да кажа е,че се радвам, че повечето мъже не са толкова ограничени и тесногърди егоисти и доста мои приятелки срещнаха мъже ,които приеха децата им.

Е то щото към разведените мъже с деца, дори и последните да не са при тях, се редят тълпи от широко скроени и раздаващи се млади жени. Хайде да не бъркаме реалностите с желанията....

# 140
  • Наблизо
Приемам за нормално ерген да вземе жена с дете, единствено ако самият той има някакви сериозни дефицити - физически, или психологически и при него вариантите са сам, или с жена с дете.
Защо? Не може ли да се е влюбил в Лиляна например,която има и дете?Нима жените с деца се изтъпанват на сергия като продан на роби и ги оглеждат и мъжете си броят парите :За толкова мога?
Жените с деца са жени,не са африканки за продан и да им се гледат сами външните белези?

# 141

Сега изкара,че само ергените с дефицити могат да вземат жена с дете или че повечето ергени имат дефицити?Съвсем се обърках....🤪🤪🤪

rf22 любовта не пита и не избира, знаеш ли ако обичам един човек колко ще ме интересува дали има деца  ,дали е разведен. Ами то живота не е цветя и рози и ако двама човека се обичат се справят всячески с 2,3  5 деца, мои ,твои и т.н
Ако човекът си заслужава бих се справила и с 2 мои и с 2 чужди.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 16:29 от happy doc

# 142
Вярно,че по-рядко се случва, но се случва. Срщнеш някой ( не че си го търсил) и те "удари химията" В последствие той/тя се окаже с дете. И колкото и да мислиш този факт не те спира или отблъсква.
Обикновено се случва, когато не си търсиш връзка, но без да искаш любовта те стига.
Вие говорите за умишлено търсене и избор..

# 143
  • France
Радвам се, че ММ ме обича наистина. Не, че не го знаех преди. Питала съм го дали би тръгнал с мен ако имах дете от бившия. Нещо напълно възможно пред вид, че с него останахме почти 7 години заедно. И отговорът беше "да", въпреки ясното съзнаване на трудностите произтичащи от този факт. Браво та мен, явно имам някакви скрити, но невероятни качества Hands Plus1

# 144
Вярно,че по-рядко се случва, но се случва. Срщнеш някой ( не че си го търсил) и те "удари химията" В последствие той/тя се окаже с дете. И колкото и да мислиш този факт не те спира или отблъсква.
Обикновено се случва, когато не си търсиш връзка, но без да искаш любовта те стига.
Вие говорите за умишлено търсене и избор..
Напълно подкрепям 👍
Дойде ли любовта, нищо друго няна значение.

# 145
Какво значи Да, като ти дете от бившия нямаш, ама щом те топли.

# 146
А бе по принцип е лесно да се говори, ама на практика по друг начин стоят нещата.

# 147
Не, Филомена, ти си тамън, но се оказва, че той явно би бил с дефицити или недъгав. Иначе кой ерген вместо да вее дупара по екскурзийки и барове ще вземе да се влюби в жена с дете. Ма то това  не са хора бе. Е@аси балъка.

# 148
А бе по принцип е лесно да се говори, ама на практика по друг начин стоят нещата.
Време ти е за трето дете, май 😀

# 149
Време ти е за трето дете, май 😀

Моята не ще, иначе аз съм за Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт