Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 552
  • 704
  •   1
Отговори
# 210
Тия раци големи изисквания,голям перфекционизъм, и накрая все сами си ходят.
Е то треба и компромиси, иначе не става.

# 211
rf22 престани да говориш,едва ли не че децата от неуспешни бракове са грешки и това означава едва ли не ,че майка им няма да срещне повече мъж. Реалността говори друго.

Друго имам предвид, но ок. Всички обаче искате ерген без деца и мрънкате като ви напишем нещо в обратна посока, обаче за разведените с деца мъже май имате същото мнение. Посъветвах авторката да се ориентира в тази група, има достатъчно качествени хора, както и доста по-лесно ще си пасне с такъв. Тва обаче явно не е опция за много други, защо ли?

# 212
Авторке, ако наистина вярваш в зодии, женски енергии и прочие, йогата ти е идеален.
Направо си представих един сериозен, млад мъж, успешен, стабилен, добре изглеждащ, който вярва в зодии и прочие и някак не можах да си го представя съвсем.
Ако ти вярваш в подобни неща, очаквай кандидати като йога мастъра, не някой, работещ на фондовата борса. Малко ми се струва, че се мъчиш да избягаш от себе си, за да се харесваш на съвсем друг тип мъже.

# 213
По мои мнения женската енергия се акумулира при мъжко внимание и се разпилява с готови списъци с изисквания, чакайки принца на белия кон.

Това за зодиите дори не искам да го коментирам.

# 214
Разпиляване на женски енергии, качествени мъже и жени и други подобни. Какви неща четеш? Залитнала си към някоя онлайн гуру във връзките или какво? И преди ли ги мислеше тия?  Или наскоро са ти в главата тези "бръмбари "?
Извинявам се, че не отговарям на всички коментари, просто не искам да се повтарям, иначе чета всички ви.
 След раздялата дълго си мислех, защо на мен точно "се случи" и поех лична отговорност за "случилото се". Вярвам в енергиите (Yin-Yang) както и в личната отговорност. Пиша с риск да ме осмеете, но няма лошо. Светът е оцелял, защото се е смял. Grinning

# 215
Абе, то май ти се смееш на чужд гръб, ама здраве да е Simple Smile

# 216
Ама то и ние не сме ги взели тез мъже с гаранция, че няма да тръгнат в нежелана (от нас) посока. Ако някоя се е уредила, моля да ме осветли как става.
Чакаш като пуснат в Лидъл "Мъжка седмица", отиваш рано, че сигурно ще има повишено търсене, после пазиш касовата бележка и ако се окаже повреден го връщаш да го сменят 😂

# 217
Ххаа, ама ти си от нашите (Рак)! Stuck Out Tongue Winking Eye Ми супер. Ако искаш да знаеш, мъж Стрелец е идеален за теб. Я вземай... Grinning Ако не става, вече знаеш как се къса, нали? Ама като нищо ще ти се получи много добре. Sunglasses

# 218
Аз нямам против мъжът да има деца от предишна връзка. Казвам го за статистиката / деца нямам.

# 219
Аз пък никога не бих се обвързала с мъж, който има деца. Който си има деца, да си ги гледа. Не желая да се съобразявам с деца, освен ако не са моите. А едно дете е най-важното за родителя и така трябва да бъде. Не бих била и с мъж, който има дете, но се прави, че няма, не се интересува от него, не участва в отглеждането му и прочие. Съответно, за себе си съм си дала ясната представа, че аз с мъже с деца не бих могла да имам нищо общо.

# 220
  • По света и у нас
А ти деца имаш ли стрина Калина?

# 221
Не. И мъжът до мен няма. Тези с децата дори не са ми и в представите като потенциални партньори, просто не съществуват за мен под такава форма.

# 222
Авторке, проблемът ти е единствено ниското самочувствие и нищо повече. Разсъжденията и нагласата ти за връзките, според мен, са изцяло погрешни.

Първо за възрастта. И моите 30 чукат на вратата и бих казала, че навлизам в най-хубавата възраст за една жена. На тази възраст от една страна сме все още млади, а от друга - вече сме постигнали някои успехи в живота си, по-самостоятелни, по-зрели и по-наясно с това какво искаме. Аз лично имам много по-високо самочувствие сега отколкото, когато съм била на 20-25. Вече имам образование, професия, две деца. На външен вид все още нямам белези от остаряване, но същевременно се поддържам дори повече отколкото преди 5-10 години, защото сега мога да си позволя разни разкрасителни процедури, които преди не съм могла. Дори, ако щеш, на тази възраст вече знаеш каква прическа ти отива, какви дрехи ти стоят добре.

По отношение на връзките, гледаш прекалено повърхностно. Една връзка не е до възраст, покриване на критерии и т.н. Една връзка е химия между двама души. Каквито и критерии да покрива един човек, няма ли химия, до връзка изобщо не се стига. И никак не съм съгласна с твърдението, че вече не можеш да усетиш "пеперуди" в стомаха и тръпка. Това може да се случи на всяка възраст с правилния човек.

За мъжете, не мисля, че ергените винаги са по-подходящите партньори, а разведените с деца - не стават. Напротив, ако съм в твоето положение, дори бих предпочела мъж с дете и то не защото съм второ качество и ми трябва същия второкачествен мъж, а защото човек с дете ще споделя твоята житейска философия и ситуация и евентуално ще е по-зрял и улегнал. Каквото и да си говорим, когато станеш родител, се променяш и съзряваш. Да не говорим, че ако един мъж след 35-38 е все още ерген, то обикновено това говори за сериозни проблеми в характера, поведението и т.н. За мен са по-нормални мъжете на тази възраст, които са разведени, отколкото ергените. А до един развод не се стига, защото непременно някой от двамата е ужасен човек. Обикновено просто двамата не си пасват и с други партньори биха могли да имат успешен брак.

Направи ми впечатление, че няколко пъти натъртваш, че не искаш да си разпиляваш женската енергия в несериозни афери. Обаче ти в самото начало няма как да знаеш дали ще прерасне в сериозна връзка или ще остане афера. Тази нагласа е погрешна и създава около теб аура на отчаяност. Дори и най-свестния мъж би се отдръпнал, ако усети че жената от първа среща мисли за сериозна връзка, съвместен живот и т.н. Трябва просъо да се насладиш на свободата, да се отвориш към нови запознанства, и то само ще дойде. А детето ти изобщо не е нужно да разбира. Децата трябва да бъдат въвличани в новата връзка едва когато нещата са сигурни и сериозни. До тогава се отпусни и си поживей.

# 223
Дето е текло, пак ще тече.
Който е обичал, пак ще обича.
На теб не ти трябват стотици хиляди мъже, от които да избираш като в магазина. Само един ти трябва и ще го срещнеш, ако се поуспокоиш малко за преклонната си възраст Wink и си отвориш сетивата.

Недей от сега да си задаваш критерии - ама ако е бил женен, значи е изхабен... ако не е бил - защо не е бил... ако е с деца - това са ремаркета... Сякаш има някакъв пазар на булки и тия, дето зле се котират, им се полагат отрепки.
Просто си живей живота, наслаждавай се на младостта си и очаквай неочакваното.

П.П.А с голямо детенце като твоето, по-добре ще се котираш на пазара, сигурна съм.

# 224
  • По света и у нас
Не. И мъжът до мен няма. Тези с децата дори не са ми и в представите като потенциални партньори, просто не съществуват за мен под такава форма.

Еми тогава те разбирам. И аз като нямах "багаж" исках мъж без "багаж", за да започнем от равен старт, и да си направим само наше семейство, без някакви странични дразнители. Това е същото нещо за, което рф22 говори.

Ерген, който търси жена с дете е съмнителен тип за мен. Защо ще ме иска като има бол жени в неговата категория? Даже бих имала притеснения, че може да е педофил. Ако е инфантил, може и педофил да е. Тоя с йогата направо да го изтриеш от списъка на кандидатите, той иска една удобна мама в твое лице. (към авторката)

Мъж без дете, не е по-качествен от мъж с дете. Както и да го погледнеш и математически, и биологически и социално и житейски и религиозно ако щеш. Таткото е бог. Исус е син божий. Който не се множи, нищо не е свършил. Извинявай ма, това е истината.

Мъж без дете (на правилната възраст) просто няма бремето на баща, но той може да не е читав, даже не е тестван дали може да прави деца, и не е тестван за сериозни връзки и често има някакви измислени представи за живота, а ако клони към 40те там определено има нещо гнило - я мамино синче, я женкар, я стар ерген, я бисексуалност, я гейщина.

Мъж с дете - на мен ми говори за човек, който живее живота си пълноценно и даже е много свестен екземпляр, такъв на когото може да се разчита. Ако е по-млад значи е пораснал по-бързо, ако е по-стар значи е от по-инфантилните, но е преминал на бащинското ниво.

Нормално е човек да търси половинка която отговаря на нивото му, и затова нераждалите виждат раждалите като "второ качество", а раждалите - обратното.

С две думи - авторката да се насочи към самотен баща. Да пробва поне. Има и такива с готини тела и с пари, и знаят да любят Sunglasses  да не говорим, че нямат толкова време да хойкат по други мацки защото децата и работата им отнемат цялото свободно време.

Общи условия

Активация на акаунт