Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 464
  • 704
  •   1
Отговори
# 495
Вегетарианци не е същото като вегани.
Аз например не мога да ям заешко, просто ми е гадно и ми е жал. Но виж един рибай стек реър.....уха
Кой яде стека, вегана или вегетарианеца? Питам за един прЕател.
Нито съм вегетарианка, нито веганка. Ям месо,  без заешко.

# 496
Точно сега си пиянстваме щастливо с още 5 приятелки. 2 не ядем месо, никой не обсъжда хранене и възприятия..Simple Smile

# 497
  • София
Никой човек с 5 пари акъл не обсъжда вкусовите предпочитания на хората.

# 498
Не ща ни ергени на 40, ни вдовци или разведени с деца, ни женени, ни искащи деца, ни имащи деца с бивши  съпруги, не мога да си представя да вкарам мъж в дома си при дъщеря си, която си има баща и въобще на 40 съм и не разбирам как пък толкова не може да се живее добре и сам,а  все трябва да се търси и има мъж?!

Аз до 25 бях сама и си живеех фамозно и замених тази свобода само з а нещо в пъти по- хубаво и споделено. Иначе щях да си стоя сама още.

То да си струваше поне, а като чета вариантите..ми не си струват нито един от тях..

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 14:12 от Анонимен

# 499
Аз не съм срещала и не познавам семейство, в което единия да е веган, а другия месояден.
..

Та човек се събира със себеподобен.
Ние бяхме така.
Аз вегетарианец от над 14 години когато се запознахме и понастоящем и веган тогава, а мм чист месояден и изхранващ се само с месо и салати.

Сега съм всичкоядец, но много капризен на месо и пак не вкусвам половината от месата, които се консумират масово. Но мм ме научи да хапвам поне морски дарове Simple Smile докато с пържолите, зайци, дивеч, телешки, овнешки и ангешки неща удари на камък и не ги хапвам и сега.

Колкото чета тази тема, толкова по ми се заформи мнението, че решението ми ако остана сама някога ще е правилно.
Толкова съм претенциозна и разглезена от мм, че дори и да съм сама, друг мъж не ща и да чуя даже.Да  съм на първо място ми стига за цял живот Simple Smileвтори и трети цедки не желая.

Не ща ни ергени на 40, ни вдовци или разведени с деца, ни женени, ни искащи деца, ни имащи деца, не мога да си представя да вкарам мъж в дома си при дъщеря си, която си има баща и въобще на 40 съм и не разбирам как пък толкова не може да се живее добре и сам и все трябва да се търси и да се има мъж?!

Аз до 25 бях сама и си живеех фамозно и замених тази свобода само з анещо в пъти по- хубаво и споделено. Иначе щях да си стоя сама още.

То да си струваше поне, а като чета вариантите..ми не си струват нито един от тях..

Имаше една забавна българска “поговорка”:
Първи брак - враг до враг на един матрак.
Втори брак - възторжен скок, от трън на глог.
Трети брак - безумен скок, от глог на смок.

Та така. И аз ако някога остана сама - стига ми толкова.

# 500
 Всеки опит е различен. Хората имат свои собствени преживявания. Нещо лошо ли има в това или трябва да се впишем в някакви стандарти?

# 501
Месо ям / по малко/, сама няма да съм, искам да имам мъж, ама може ли само приятната част, без жененето, плс...

# 502
  • София
Ако ще сте сами, избирайте си някоя по-благословена от Бог дестинация.
Да те завари зимата в Канада сама, да ти падне акумулатора на -50, може и там да си останеш.
Или да ти откаже нещо газовото отопление, вътре в стаята може да падне под 0та. Трябва да държиш в резерв 20 котки да те топлят. Което ме навежда на забравения феномен, че в Канада жените имат промишлени количества котки.

# 503
Домашни животно в къщи не искам. Обичам да ми е чисто и котки и кучета не ми се връзват много много с тази концепция.

В БГ няма какво да правя.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 14:11 от Анонимен

# 504
Бих си взела куче, котките са проклети. Прав си, има толкова топли местенца по света. Ама то пък климатикът може да се развали...тоалетното казанче да се прецака...Викаш да си държим един мъж да отваря бурканите и да убива паяците? Simple Smile

# 505
Боже мой! Имам 2 кучета, 4 котки... по Вашите критерии трябва да е мръсно вкъщи. Котката е супер чисто животно. Кучетата си вършат работата навън.
Не обичам хора, които не обичат животни!
А любов в по-късна възраст... НЕ! Не и ако не си в хармония с природата...

# 506
  • По света и у нас
Аз ако се свършат мъжете на този свят, сигурно ще се хвърля под влака!

Без истински секс и без драма за къде сме?
Ако трябва да се пенсионирам, отивам право в БГ, нито искам да им пия водата, да им гледам крокодилите,  тарантулите, сатанистите, BDSM-ите, маймунските танци, дебели момичета с къси панталонки и тн. В БГ си е най - добре.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 02:42 от PrimaDonna

# 507
  • Paris, France
Не мога да живея без котка. Майка ми е голяма коткарка и не помня да съм живяла трайно някъде и да не е имало котки. Без котка у нас е толкова чисто/мръсно колкото и с котка. Котаракът обожава да ми помага да сменям чаршафи и да спи на току що изсушено пране. Не изхвърлям стари, износени хавлии и чаршафи и през деня покривам леглата с тях. Зимата слагам идеала под котьо за да му е топличко. Много обича да спи завит с родопско одеало като се захлади времето, но още нямаме парно. Зимата парното е силно и се отива непрекъснато. Меаооооооо.
Скрит текст:

Сладурката на свекърите:

Котка не замества мъж, но и мъж не замества котка. Понеже съм вече стара, ако остана без мъж ще си взема котки. Над нас живее ветеринарна лекарка с двамата си сина и 6 котки. За съжаление котаракът ми е силно териториален и не понася други котки. Също не понася да седи сам.

Абеее, и мъжете си имат предимства. Няколко години подред седя и вардя котарака, защото съседката, която го гледаше лятото за да идем някъде всички заедно се пенсионира и лятото я няма, а август тук е мъртвило. С мъж е лесно - зарязвам го и отивам някъде с приятелка. Тъкмо ще гледа 🐈.

Не съм сигурна, че котките цапат повече от мъж 🥳🤩 или жена.

Аз не. За секс ще се пробвам с някоя жена 🥳. Тогава със сигурност ще има и драма. Ако и готви и гледа котки направо и предлагам брак. Тук може.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 12:51 от Nevena Virolan

# 508
Да харесваш животни не означава да ги сложиш у дома си затворени. Не виждам връзката.

# 509

Ако трябва да се пенсионирам, отивам право в БГ, нито искам да им пия водата, да им гледам крокодилите,  тарантулите, сатанистите, BDSM-ите, маймунските танци, дебели момичета с къси панталонки и тн. В БГ си е най - добре.

Е тва е патриотизъм!
Дай три бири и оркестъра да свири !

Общи условия

Активация на акаунт