Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 409
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
Гледам се опитвате да предначертаете съдбата на авторката, но съдбата винаги поднася изненади.
Няма как да знае какво ще й се случи в следващите 5, 10, 15 години... Това са прекалено дълги интервали от време, за да ги планира.

Разбирам гледната точка на Ями и Стояна, които от позицията на един дълъг и щастлив брак изказват мнение, че втори опит не биха направили, ако останат без съпрузите си. Само че на 30 г. ми се струва, че е рано да замонашваме момичето. Естествено, че ще опита пак да създаде семейство. Колко ще й се получи, божа работа. И без този фалстарт (първият й брак) пак не би имало гаранция, че ще й се получи. Има и стари моми... Абе всеки си има собствена съдба.

# 586
  • София
Че кой е съдил?!?
Аз имам близки приятелки българки в Канада, които имат деца от черни. Тяхна работа.
Но да се подхвърлят някакви материалчета, колко грозни и ненужни са белите хора. Ами нЕма нужда!
Аз не правя така с черните!
В Канада съм спортувал с тях, тренирал с тях, излизал с тях. Имал съм сума ти черни инструктори.
По-скоро някой съди мен, че ако искам да има бели, то съм нещо не много "правилен".

# 587
  • По света и у нас
Ще заговорят за цветове като запощнат да се развеждат...

# 588
Това пък с перфектните хора, жени, майки ми е било винаги мега лудо.

# 589
Не бих стояла сама, ако не искам и дори не ми е хрумвало. Най обичам, когато никога неразвеждали се жени рекламират оставането сама с детето / децата. И на моята майка това й бяха първите думи: "Видял ти се е вече късмета, сега да не вземеш пак да се омъжваш!". Самата тя си е от 50+ години винаги с баща ми, иначе много знае Simple Smile

Кой както иска да постъпва, любов има и на 40 и на 50 + години (което според авторката е вече ужасяваща старост).

# 590
  • Paris, France
По-скоро някой съди мен, че ако искам да има бели, то съм нещо не много "правилен".

Никой не може да те съди, че искаш да има бели. Аз искам да има динозаври и това си е мое право.

Като искаш да има бели и си бял, действай по въпроса! В Европа белите намаляваме процентно, защото белите мъже не искате или не можете да правите деца, а на много бели жени ни е през оная или откровено предпочитаме черни мъже. "Всяка втора влачи черно (дете)" каза майка като дойде след дълга пауза. Връчих и веднага едно, та да се впише в атмосферата 🥳.

# 591
Виж, това ще бъде интересна статистика - по колко деца има белият мъж и къде се пада спрямо останалите Simple Smile

# 592
На прима виста се сещам за две майки-героини, които после се държат с децата си все едно последните са им длъжни, защото „се жертвали” и не се омъжили след развода, а онзи „простак” друго семейство си спретнал. Ако авторката искаше да си стои сама до пълнолетието на детето, едва ли щеше да пуска темата тук. За мен най-добрият вариант е да си излиза, да се среща с мъже, доколкото ѝ е възможно, но да не ги запзнава с детето преди връзката да е стигнала до годеж поне. В тоя ред на мисли, няма как да знае предварително дали бъдещият мъж ще се разбира с детето.

# 593

Никой не може да те съди, че искаш да има бели. Аз искам да има динозаври и това си е мое право.

Като искаш да има бели и си бял, действай по въпроса! В Европа белите намаляваме процентно, защото белите мъже не искате или не можете да правите деца, а на много бели жени ни е през оная или откровено предпочитаме черни мъже. "Всяка втора влачи черно (дете)" каза майка като дойде след дълга пауза. Връчих и веднага едно, та да се впише в атмосферата 🥳.

Във връзка с този коментар се сещам за колежка германка, която много искаше дете - ама мъжа й все не беше готов, дърпаше се не искаше. Разкара го и се взе с арабин. Забременя за два месеца и си гледа мургавичкото детенце, което е очарователно между другото. Та да... жените не са виновни. Както каза Невена - или вие не можете да правите деца или не искате. На повечето жени им е на оная работа като зацъка биологичния часовник от кого точно забремняват - китаец, черен, зелен, червен...

# 594
  • София
Че арабите са бели хора! Ти къде отиде? Simple Smile

# 595
Че арабите са бели хора! Ти къде отиде? Simple Smile

Ами мъжа й не е от най-белите. И това в Германия си е направо шок. На горката жена й писна да се оправдава пред тоя и оня защо детето й е "такова". Колкото и да сме напреднали някои хора още смятат пободни връзки за крайно нелогични.

# 596
Аз пък мисля че, по-скоро белият мъж запложда всякакви. По-рядко обратното май, да не кажа много рядко.
Тук не съм съгласна с Невена, но тя ще пусне линк сигурно да ме опровергае, на който аз няма да повярвам обаче, щото в нета има сичко за секи

# 597
но тя ще пусне линк сигурно да ме опровергае, на който аз няма да повярвам обаче, щото в нета има сичко за секи

А ти откъде си набавяш информацията, която имаш?

# 598
Бианка, очаквах включване. Ако и Сирен беше тук то щеше да се включи веднага и тя, ни вашите изолирани случаи не са мерило за мнозинството.

Интересно как си оставяш детето за да ходиш по срещи, не водиш несериозни връзки у дома докато не станете сериозни и въобще цялата логистика?

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 01:02 от Анонимен

# 599
  • София
Белите мъже са малцинство. Понеже, раса не е политкоректа дума, популациите на отделните етнически групи са цвят различен от белият.

Общи условия

Активация на акаунт