Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 98 163
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 180
Беше в самото начало, когато издадоха на майка ми

# 181
Издават карти на всеки. И аз имам карта, а никога не съм имала фирма. Един възрастен съсед неотдавна помоли да го закараме, за да си извади карта, и стана без проблем. Беше толкова лесно, колкото и ваденето на Била карта.
Аз ходя в Метро, защото харесвам обстановката (примерно в сравнение с Кауфланд, където винаги е претъпкано). Иначе цените са горе-долу същите, като навсякъде. Има хубави промоции - ето, преди десетина дена си взех тези гуменки Уокмакс за 25 лв, а от офертите 2 за 1 винаги си харесвам неща, въпреки че малко послъгват с първоначалната цена (пак е значително по-евтино).

# 182
  • софия
В ЦУМ отново ще има супермаркет - PARKMART, там, където винаги е имало и където провеждаха Произведено в България през времето, в което нямаше супер. Доста са напреднали. От няколко месеца гледам, че редят стелажи, вече табелата е почти готова. Може би следващата седмица ще отворят.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:48 от zvаnchе

# 183
Метро - Нямате го Simple Smile Отново и отново. Пак промоционални стоки липсват. Защо си пълните брошурите със стоки дето дори и не ги продавате. Не разбрахте ли отдавна няма да ви купуват другите стоки ...

# 184
Само и единствено в Метро винаги намирам промоционалните стоки. За разлика от КФ или Лидъл, където обикновено още преди печат на брошурата са изчезнали стоките или е показано едно, а в магазина  намирам друго.
Понякога има брошура само един ден или определени дни от седмицата. За Метро. Та погледни си брошурите.

# 185
  • Русе
Абе, често се случва да отидем и да няма промоционална стока, предимно нещо изгодно от промоцията 2 за 1. Например твърди куфари искахме да си вземем преди 2 години, като делим с познати. Отидохме в 7,30 ч. на първи ден от брошурата. Ами нямаше два черни. Взехме черен и червен, всеки ден минавахме с надеждата да са заредили и да заменим червения. Не заредиха въобще. Оказа се, че са били само тези двата. На нас магазинът ни е по път и не е проблем да минем, но както е извън града, да се вдигнеш да биеш 15-20 км и да няма това, за което си отишъл - не е приятно.

# 186
Само и единствено в Метро винаги намирам промоционалните стоки. За разлика от КФ или Лидъл, където обикновено още преди печат на брошурата са изчезнали стоките или е показано едно, а в магазина  намирам друго.
Понякога има брошура само един ден или определени дни от седмицата. За Метро. Та погледни си брошурите.
Айде почнхме лакардиите. Това на снимката е последното липсващо. Има поне 10 липсващи за последните няколко месеца. То не бяха телефони и какво ли още не. Жалка родна картинка. Нямам намерение нито да обикалям цяла България нито да сравнявам верига с верига. Казвам проблема казвам и когато е хроничен е на метро е хроничен. Пред години се повтаряше същото но в друг филиал. С право мога да твърдя и дори и да ги обидя абе к... като нямате наличности защо си пълните брошурите с глупости. Преди години в друг филиал бяха същите изпълнения - ту кафето им свършло ту лаптопите ту блу рей плеърите ...

# 187
Какво е лакардия?
И такова ли има в магазина.

# 188
  • софия
Лакърдия е обсъждане, надприказване, клюка. Събират се момците на мегдана и започват лакърдиите.

# 189
Случва се да изчезнат някои неща от тези промоции, но аз обикновено питам служителите и настоявам да ми потърсят. Понякога наистина няма.
А в нашия филиал често няма стоки с промо опаковки (за игри). Но това е така от години, мисля, че управителят не се интересува от тези неща и той е виновен. Добре, че напоследък повечето игри са с касови бележки, та не е толкова важно.

# 190
От доста време се чудя кой изобщо ходи в "Метро". След като дойдоха останалите вериги, просто "Метро" спря да е конкуретно, поне по мое мнение. Дори в кварталния ми магазин е по-евтино, та вече с нищо не ме привличат.

# 191
Има си хора, не се е опразнило. Аз от преди НГ не съм ходила в Билла, въпреки че е до нас. Не ми е интересно.

# 192
  • София
В Метро ходя само за конкретни неща от промоциите. Основно за храна на домашния любимец. Скъпо е като цяло. В другите вериги цените са по-приемливи. Доволна съм от някои покупки там. Например от матраците, които взех преди 4 г. Но и това не мина без недоразумения. Купих един единичен и към края на промоцията отидох за втори. Разбираемо нямаше. Обадих се в другия филиал, че ми е далече. Провериха, и там нямаше. Започнах да издирвам същия матрак в други магазини. Навсякъде трябваше да чакам доставка за след месец. Едни даже ми приеха поръчката с уточнението ако няма наличност (според сайтът им имаха 10-на бройки), да се обадят до 2 дни. Познайте дали се обадиха. Аз им звъннах след 5 дни (за колкото трябваше да доставят) - миии, нямаме, след месец. Ядосах се и пак отидох в Метро. Примирих се, че ако искам да спя на нов матрак, трябва да взема какъвто има там в момента. На промоция цените на Магнифлекс при тях е до 3 пъти по-ниска от други места. Та, гледам някакъв ортопедичен. Уговарям детето да спи на него, че уж е по-твърд, а аз на първия купен - беше ми много удобен. Промо цената му беше с около 40 лв по-скъпа от на първия, а  непромционалната се различаваше поне с 70 лв. Разопаковам го вкъщи и изненада - под горния етикет има друг и матракът е абсолютно същият като първия. Така и не разбрах кому беше нужна тая шашма - различни етикети, различни промо и непромо цени и въобще.

# 193
Аз ходя често (почти толкова често, колкото и в Лидл) и не мисля, че е по-скъпо. Същото е, като навсякъде. Кое конкретно ви изглежда по-скъпо? Имам налични доста скорошни фактури (които пазя, заради разни игри), любопитно ми е да сравня.

# 194
  • София
Ще погледна конкретно някой път за разликите в цените.  Попадала съм примерно на сапуни и други подобни, които въпреки разфасовката от по няколко броя са по-скъпи от Кауфланд например. Кашкавал, масло, колбаси обикновено не ме привличат с цени.

Общи условия

Активация на акаунт