Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 98 126
  • 1 077
  •   3
Отговори
# 165
Ще е полезно да пишете къде сте пазарували, явно различните клонове на Метро действат различно.
В неделя пазарувахме без карта . Никакъв проблем.

# 166
Моят опит е от МЕТРО 2.

# 167
  • 1st floor
Ще е полезно да пишете къде сте пазарували, явно различните клонове на Метро действат различно.
В неделя пазарувахме без карта . Никакъв проблем.
Не знам как се точно се води. Този магазин, който е до Божурище.

# 168
Аз винаги минавам през информация и ми издават някакъв еднократен номер, което листче давам на касиерката - Метро Бургас

# 169
В Метро Варна на касата като кажеш, че нямаш карта, касиерката маркира служебна и минаваш.

# 170
  • Пловдив
В Метро 1 (Пловдив) редовно давам картата на касата/на съседна каса на някой, който няма, та явно там без карта не може

# 171
  • Русе
Ние пазаруваме в Метро Русе.
Трябва да ви кажа, че ако искаш да пазаруваш с чужда фирмена карта и нямаш пластика, а искаш дневна трудно издават. Искат пълномощно. ММ от 2 години е управител в една фирма. Да, но в Метро бяха данните за стария управител и упълномощени лица. Пластиките са в тях. Минахме за служебно пазаруване и не искаха да му издадат дневна карта. С 300 зора се съгласиха, като им показа документ, че вече той е новия управител. Дадоха му бланка във фирмата да попълнят и кой е упълномощен да пазарува, за да знаят на кого да издават занапред дневни карти.
Иначе ние си имаме лични карти, издадени на физическо лице(на името на ММ), още при откриването на Метро. Тогава си спомням, че минаваха по домовете да зарибяват хората да си правят карти.

# 172
При тази конкуренция на пазара е глупаво от Метро да се правят на интересни. И те, и клиентите им са наясно, че там не се правят (само) фирмени покупки. На всичкото отгоре е изключително непрофесионално да имат различни практики в магазините си.

# 173
Конкуренция ама цените там са с около 50 Ст на артикул , спрямо Кауфланд, например. Поне нещата, които аз взех последния път.

# 174
  • here and now
В Метро доста неща са по-скъпи, когато с в акция, спрямо акциите на Кауфланд.
Последно ме "застреляха" със сапун Dove с червен етикет за 1.79. Ми те да се къпят с него.

# 175
О, Пийкок, напълно съм съгласна за цените. Но като нямам карта, просто няма да отида и да си оставя парите там (давам ти реален случай, наистина планирах утре да пазарувам в единия филиал, в който сега разбирам, че не може без карта. А да се моля на друг клиент на касата не ми е удобно)

# 176
И аз не съм очарована от промоционалните цени в Метро като цяло, но промоциите им 2 за 1 са много изгодни. Имат и хубави уреди, съдове, а от чаршафите на Tarrington House вече мога да направя сама базар, голяма са ми тръпка. Bowtie

# 177
Да споделя и аз моят опит с Метро.
От въвеждането на извънредното положение съм пазарувала точно 2 пъти там.
Пластиката съм си я изгубила.
 Метро София Цариградско шосе - зависи на каква кифла на гише информация ще попаднеш Joy 
  На информация се издават т.нар. дневни карти. Имало си ги е винаги, НО дневната карта замества пластиката - в моя случай като съм я изгубила, отивам на информация, казвам булстат и ми издават една хартийка с 8 цифри и баркод, който на касата се маркира.
 Втория път решихме с ММ да пробваме дали ще ни издадат карта без да казвам булстат. Имаше две госпожички на гишетата на входа на магазина (те са едно срещу друго). ММ се нареди на едното, аз на другото. На мен ми отказаха дневна карта без да кажа булстат на фирма. На ММ му дадоха готово ламинирано картонче с цифрен код и отдолу баркод.
   За цените съм съгласна, че са много нагоре спрямо други вериги, но все пак политиката им не е насочена към ежедневно домакинско пазаруване.
За пример ще дам един фотоепилатор, който в момента е намален от 1098 лв на 699 лв + 750 метро точки. Същия епилатор наскоро беше в брошурата на друга верига на съвсем различна цена (549,99 лв ми се върти).

# 178
В Метро Русе редовно пазарувам с дневна карта, издадена след предоставяне на лична карта. Никога не съм имала пластика на  мое име. Майка ми има като физическо лице, но не винаги я нося с мен.

# 179
В Метро 1 (Пловдив) редовно давам картата на касата/на съседна каса на някой, който няма, та явно там без карта не може
Да, и от моя опит е така. Само, че аз съм от страната на "молещите" за карта и е доста досадно. То и затова съм пазарувала оттам броени пъти.
Не знаех, че издават карти и на физически лица??? Какви са условията? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт