Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 97 140
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 450
И на мен ми хареса бурканчето Simple Smile Ще взема още някоя-друга, заради него Simple Smile) (Саня, мерси, че сподели)

# 451
MTV в двора имам зная как изглежда,сол, сол колкото сложиш.

# 452
А защо трябва да се слага сол? Другите билки как се сушат без сол. Аз само веднъж съм имала без сол, подарена от майката на моя приятелка и можах да си я добавя към шарената сол.

# 453
  • София
Такива сетове жилет ножчета Мач 3 (класическия)  - има ли и другаде /на място/ - на по-добри цени? В немския амазон идват по 3лв/бр, но не ми се чака. В тематичните магазини дали ги има (над 4бр) и колко струват - в Метро може би?

Виждам че в Сердика ц-р нотино... имат магазин.
Ако имат и реминер. пасти за зъби може да се разходя, но пак са скъпи.

пп; в краен случай ще взема още един комплект (ако е истина това):
https://remedium.bg/zhilet-nozhcheta-m3-start-5-broya-056609/p

# 454
  • София
Starrydream Гледа ли брошурата на Лидл за следващата седмица? Страница 7 оферта с Лидл+.

# 455
  • София
Вкъщи се ползват Жилет Blue 3. На промоции успявам да ги намеря и на под 2 лв. бройката (3 или повече в пакета).

# 456
  • София
Starrydream Гледа ли брошурата на Лидл за следващата седмица? Страница 7 оферта с Лидл+.
hmm, пак от там на редовна 13лв с 5 ножчета...взех си. Явно това е най изгодно.

# 457
  • София
Саня Богомилова Днес в Кауфланд  на био щанда видях подобни на търсените от теб бурканчета с различни подправки.
Скрит текст:

# 458
Саня Богомилова Днес в Кауфланд  на био щанда видях подобни на търсените от теб бурканчета с различни подправки.
Скрит текст:
Еха . Благодаря от сърце . Точно това търсех.
Ще ида вече до К. някой ден .

# 459
Да споделиш после как са като аромат, защото в кауфланд не съм ходила отдавна, нямам удобен, но за хубави подправки ще излетя 😀

# 460
То и на мен не ми е удобен хич . Трябва ми голям напън да ида там . А е и огромен и затова отбягвам.
На мен ми трябват бурканчета. Подправките ми са в разни пакети и им търся удобни солнички

# 461
Аз имам от Джъмбо едни сладурски, магнитни за 6 подправки, много си ги тача, но 6 не ми покриват нуждите.
Ако стигна първа, ще дам отзив.

Поне открихме къде са, благодарение на съфорумката ⚘

# 462
Благодаря . И отново благодаря на vanian

# 463
Здравейте да попитам дали има още от тези плодови млека или някакви подобни пак в плик и ако да къде мога да ги намеря в София?

# 464
На мен такива магнитни метални бурканчета ми ръждясаха

Общи условия

Активация на акаунт