Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 97 109
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 435
Дали някой от вас е купувал такава играчка от Т-Маркет?

# 436
Някъде из веригите срещат ли се подправки от тази фирма и в същото бурканче

# 437
Какви куфари на половин цена има в Била? Може ли снимка?

# 438
  • София
Какви куфари на половин цена има в Била? Може ли снимка?
На първа страница в летен каталог ги има. https://www.billa.bg/promocii/leten-katalog

# 439
Какви са куфарите ..като материал.
Защото имам подобен..реална цена като тази "намалената"?

# 440
  • София
Мисля, че пишеше АВS.

# 441
Силно завишена им е "реалната" цена...
Същият материал се намират на половин цена..

# 442
Това си го взех от ДМ.
Онзи ден пак загледах, още ги има. 3 лева е, доколкото помня. На мен ми е доста солено обаче
Нямаше други видове в такова бурканче

# 443
ABS е най-евтиният материал и изобщо не е устойчив. Имам такъв тип куфар и за летище е меко казано неприемлив.

# 444
ABS е най-евтиният материал и изобщо не е устойчив. Имам такъв тип куфар и за летище е меко казано неприемлив.

Именно. И цена от 140 лв е неуместна за него.
Аз имам малък такъв, купен от емаг, и цената му е като "намалената" в момента в била. Та за това се чудя кое й е намаленото де...

# 445
Това си го взех от ДМ.
Онзи ден пак загледах, още ги има. 3 лева е, доколкото помня. На мен ми е доста солено обаче
Нямаше други видове в такова бурканче
Солено защото е бъкано с сол.Купете си някъде от пазар да видите разликата.

# 446
Както и да е ще купя още няколко заради солничката . Съдържанието не ме вълнува. Надявах се да има и други разновидности - тоест да не ги изхвърлям

# 447

Всъщност само името е "самардала", иначе не е..то и си го пише в състава - див чесън, което е много различно от самардалата - поне този му вид-левурда (правила съм от него - листата най-близо бих оприличила на тези на момината сълза, ама гугъл ще ви визуализира двата вида, за да видите разликата Wink ) ; иначе самардалата е пак вид див чесън, но с остри, тънки и далеч по-ароматни листа;
Та одеве го купих същото, защото мислех че е наистина самардала, от ДМ за 2,50лв

Принципно, cia_maritima, листата се смилат със сол, която поема аромата на тревата - затова е и солена..няма как, то не е стрита трева:
"Набраните, измити, “увяхнали” за една нощ и нарязани на около два сантиметра листа, смилате с готварска сол през машинка за кайма. По този начин приготвяте сол с подправката, която е с най-широко приложение в кухнята и е много популярна сред населението от южната част на страната ни.  Доброто съотношение е, на един килограм самардала да се прибави един килограм сол. Аз го правя “на око” като се старая да напъхам в машинката за кайма повече самардала, отколкото сол, т.е. на две шепи листа, прибавям една шепа сол. Така цветът на приготвената сол става по-наситенозелен и по-бавно обезцветяващ се."

# 448
Мда . Де що самардала съм пробвала все е солена .
Наситено зелен си е тук и не е по- солена от тази на Биосет например.
В случая опаковката ми е важна .

# 449
На Биосет е по- светла и с друг аромат.
Чак след поста на МТV разбрах разликата.И защо и двете са доста солени.
Саня, горната част при мен малко трудно се върти, иначе бурканчето е симпатично

Общи условия

Активация на акаунт