Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 997
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 420
Днес,  например, в Кауфланд едни господа носеха стекове на Ариана , натъпкани на камара върху количката.

И какво като носят?
Ако има достатъчна наличност, съобразена с потока клиенти, ще има и за теб.
Май и ти си от тези, непрочели/неразбрали мотивите на съда Wink

# 421
Наскоро ми се наложи да купя малко количество кашкавал от Билла - пълна гадост, стои пластмасов и не се топи при печене, няма вкус и не е от най-евтините. Нарочно подминах на Белииса, Саяна и др. При тях същата работа, но този е още по-зле. Пълен боклук!
Скрит текст:
Саяна явно не сте успели да ги подминете! И подобни боклуци ги има в пъти повече в Кауфланд например, но явно Била са виновни, че присъстват в асортимента им и подобни неща!

# 422
Кашкавал изобщо не смея да купувам, наложи ми се за пица и ми съсипа пицата. И да от Билла го купих, защото там имат малки разфасовки. Лично от малките разфасовки имаше само Белииса, Саяна, Маджаров и На хорото. И нито един не става за ядене!!

# 423
Днес,  например, в Кауфланд едни господа носеха стекове на Ариана , натъпкани на камара върху количката.
Само днес? Всеки ден и на всякъде ... После като ги питаш ами наличностите се изчерпаха. Бъркат нещо ама на ниво България меринджеите им не искат да си развалят рахата. Централата в Германия трябва да се тормози.

Била ги бяха осъдили за липсваща бира на промоция. Има и там съдебно решение, потвърждаващо глобата. В него се коментира какво е то подходяща наличност, и че две стекчета за филиал не е подходяща наличност.
Да и тези наглите питали какво е станало в съда. Явно мекерета. Мислят така другите да злепоставят. Знае се че са осъдени. Утре ще поискат имената на съдебните заседатели. Кой им е виновен, че живеят още във вица "Поименно колега" Wink

# 424
Наскоро ми се наложи да купя малко количество кашкавал от Билла - пълна гадост, стои пластмасов и не се топи при печене, няма вкус и не е от най-евтините. Нарочно подминах на Белииса, Саяна и др. При тях същата работа, но този е още по-зле. Пълен боклук!
Скрит текст:
Ако не се лъжа произвеждат и сирене,и ги бяха качили в  активни потребители, че не отговарят на стандартите.

# 425
  • София
Ако ми се наложи да купя кашкавал от Била, взимам тяхната марка. Около 10 лв. е килото и става. Ползвам пак тяхната марка крем сирене за чийзкейк. Хич не го харесвам този магазин, но е един от основните в квартала. Само като му видиш топлата витрина и лошо ти става. Редовно откривам продукти с изтекъл срок в хладилните витрини с млеката. Изборът на хляб е мизерен. В съседния квартал пак Била правят, аман, един читав голям магазин нямаме. Всичките са ми на кола разстояние.

# 426
От различните веригите пазарвам различни продукти, които в моето семейство харесваме и определяме за качесвени по нашите разбирания.
Такива намирам  и в Била.
За нас това са висококачествени продукти -  австрийски франкфуртери  и вурстове Радац, оранични млечни и яйца Ja Naturlich, телешко  и свинско българско месо, зеленчуци с намалено съдържание на нитрати  / скоро имаше изкледвания, че са най- чисти от веригите/.

# 427
  • русе
В Билла скоро спални комплекти или само калъфки били ли са на акция?
Имаше калъфки без цена, на касата също нямаше как да ми ги сканират , но ми хареса качеството им.
Ще ходя пак, като уточнят цената им😂

# 428
Да ви споделя за Метро - ходих наскоро заради офертите 2 за 1 - на една голяма част от нещата въобще нямаше етикети (в Плевен) - примерно на течния шоколад, бисквитките Виоланта, дамските тениски, майонезата Хайнц (не я ям, ама видях, че няма табелка) и др. Добре, че си носех брошурата с мен - взех нещата и на касата си излезе промоцията.

# 429
  • русе

Доволни ли сте от този парфюм за дрехи?

# 430
  • София
Ще станат ли за пържене в тиган?

# 431
  • София/Испания
Може да ги изпечеш на парти грила или в грил тиган,ако имаш.

# 432
  • оттам, откъдето започва България
Когато нямах грил тиган и не исках да включвам скарата, съм пържила кебапчета.

# 433
  • до най-прекрасния мъж
Не е нужен грил-тиган. Става и в обикновен тиган с незалепващо покритие. Аз така си ги пека и стават страхотни. Също, бих изпекла на фурна, ако на тиган или скара нямам възможност.

# 434
Ще станат ли за пържене в тиган?

Кюфтета редовно ги правя на фурна. Що да не станат и кебабчета?
От Била харесваме каймата и само от там купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт