Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 999
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 405
Според мен изобщо не се ядосва касиерката. Само госпожата си мисли, че на някого му пука за нея и покупките й, и ваучерите й за 1 лев.

О не миличка, повярвай, с конкурс ги избират там клюкарка до клюкарка.
Те затова и няма млади хора, все са някакви пенсионерки (Била в Парк Център).
Явно и заплащането е неадекватно, после очакваме и да са любезни..
Заплащането не е обвързано с любезността.

# 406
Много съм доволен от дините в Била тази седмица. Вчера изядох две. И двете бяха сладки с малко семки. На вкус се доближават почти до добруджанските от август месец. Супер са. Иначе са от Гърция, което за мен не е проблем.

# 407
  • Русе
Вчера в Русе в магазина до Хлебозавода дините са били неуздрели. Бях заръчала на ММ, че да не я мъкна от центъра, но не ми е взел.

# 408
Тук в София са си узрели. Може би защото сме по-близо до Гърция.

# 409
На някой направи ли му впечатление, че водата Бачково е поскъпнала? От 0.35лв за 0.5л сега е 0.69 хмм...

# 410
Тя е една от най-гадните, така че на мен не ми е направило.

# 411
За мен е една от най-добрите.

# 412
Ама много ме ядосват Била!
Всички квартални магазинчета затвориха заради тях, -ок, ама редовно неща от брошурата ги няма - свършили били!Сякаш зареждат по 1-2 Rage Иначе велики "промоции".
След поредното търсене и липса на 3-4 артикула от действаща брошура, се ядосах и писах на страницата им.
Оказа се, че трябвало да ми предложат аналогичен продукт на промо цена (водело се "гаранция цена"), ама разбира се, никой не счете за необходимо от магазина да го направи - при това за липсващите стоки, говорих с 2 продавачки и управителката!
Та в крайна сметка, ако и вие не знаете като мен, ако примерно пилешкото филе от промоция (да речем 6.70лв/кг) го липсва, взимате от съседното от 10лв и ви го таксуват на по-ниската цена. Това важи за всички стоки...разбира се ако има аналог; щото ми се е случвало да "дебна" агнешко и така и да не успея да взема..
Ние нямаме Била, но като пътувам някъде влизам, където има. Абсолютно винаги имам някаква грешка в сметката и о, изненада, все завишена. Една вечер се прибирахме от почивка и спираме на Била за вода. Точно срещу входната врата лимони 0.79лв. Взех няколко и когато погледнах същата табела от другата страна 2.79лв. или повече. Попитах от персонала коя е цената. Как ми се развикаха...Даже снимах двете цени, но не ми се занимаваше да се разправям. Накратко вече не стъпвам и не съжалявам, че нямаме.

# 413
Hope17 и на мен хич не ми е любима верига, но нямаме никакъв друг магазин в близко пешеходно разстояние и сме принудени да пазаруваме от тях Sad

# 414
  • Пловдив
Къде има на промо нес кафе от финното?

# 415
Била ги бяха осъдили за липсваща бира на промоция. Има и там съдебно решение, потвърждаващо глобата. В него се коментира какво е то подходяща наличност, и че две стекчета за филиал не е подходяща наличност.

# 416
Била ги бяха осъдили за липсваща бира на промоция. Има и там съдебно решение, потвърждаващо глобата. В него се коментира какво е то подходяща наличност, и че две стекчета за филиал не е подходяща наличност.
Понеже заради лични сблъсъци с този магазин ми доставя удоволствие да слагам линк към статията за тази глоба, ето я отново за любопитните: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-zhalba-na-plovdivch … nalna-bira-956361. Grin И линк към поста на ЧревоУгодник, която го беше сложила този линк в миналата тема, както и още малко полезна информация покрай него: https://www.bg-mamma.com/?topic=1151600.msg40631617&utm_sour … tlink#msg40631617.

# 417
Тази да.
И винаги се чудя на някой, който пише във форума - ми то пише до изчерпване на наличностите, не са виновни от магазина.
Аз пак му казвам че не е баш така, то пак не е съгласно.
И те така - който иска, чете. който иска-не разбира.
Simple Smile

# 418
Днес,  например, в Кауфланд едни господа носеха стекове на Ариана , натъпкани на камара върху количката.

# 419
Наскоро ми се наложи да купя малко количество кашкавал от Билла - пълна гадост, стои пластмасов и не се топи при печене, няма вкус и не е от най-евтините. Нарочно подминах на Белииса, Саяна и др. При тях същата работа, но този е още по-зле. Пълен боклук!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:02 от Soft_Rain

Общи условия

Активация на акаунт