Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 955
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 390
Ужас, ужас.
Customer облужването е под всякаква критика.
Ама и аз не им оставам длъжна.
Промениха ни ваучерите за храна и вече имаме по едно левче ваучер.
Нареждам се всеки път при една и съща касиерка и купувам води литър и половина с доплащане 3 стотинки от мен. Ей влудявам я всеки път, научила ме е вече.Joy
Първия път я чух как шушука със съседната касиерка “Гледай я тая какво купува вода с ваучери”. Писах оплакване, отговор нямам. Затова всеки път се редя при въпросната, да ми се порадва...

# 391
Аз не разбрах защо се ядосва последната касиерка. Доплащането ли е проблем? И какво е лошото в купуването на вода с ваучери? Thinking

# 392
Според мен изобщо не се ядосва касиерката. Само госпожата си мисли, че на някого му пука за нея и покупките й, и ваучерите й за 1 лев.

# 393
Аз не разбрах защо се ядосва последната касиерка. Доплащането ли е проблем? И какво е лошото в купуването на вода с ваучери? Thinking
Не се ядосва малко и е работата Wink и има време да клюкарства. Не знам каква е тя вода за лев. Спокойно се намират за 34-55 стотинки литър и половина. Много ги глезите с този лев Simple Smile и касиерката с право се радва.

Друго е да влезе клиент да им снима празните рафтове и да подаде една жалба до КЗП. Следва 1000 лева назад.

# 394
  • София
С нечленоразделни звуци трудно се общува.
?

# 395
Можеш да отвориш уста и да генерираш слово, вместо да пуфтиш. Току-виж имало полза. Заяви си претенциите да си първа.

Не се ядосва малко и е работата Wink и има време да клюкарства. Не знам каква е тя вода за лев. Спокойно се намират за 34-55 стотинки литър и половина. Много ги глезите с този лев Simple Smile и касиерката с право се радва.

Друго е да влезе клиент да им снима празните рафтове и да подаде една жалба до КЗП. Следва 1000 лева назад.
Нищо не следва. Ако говориш за липсващи промоции, на сто места е отбелязано, че са до изчерпване. Аз кайма от Билла не съм успяла да видя, камо ли да купя като е на акция. Ако говориш за други липсващи стоки, пак никой не може да ги глоби.

# 396
Според мен изобщо не се ядосва касиерката. Само госпожата си мисли, че на някого му пука за нея и покупките й, и ваучерите й за 1 лев.

О не миличка, повярвай, с конкурс ги избират там клюкарка до клюкарка.
Те затова и няма млади хора, все са някакви пенсионерки (Била в Парк Център).
Явно и заплащането е неадекватно, после очакваме и да са любезни..

# 397
  • София
Можеш да отвориш уста и да генерираш слово, вместо да пуфтиш. Току-виж имало полза. Заяви си претенциите да си първа.

Нищо не следва. Ако говориш за липсващи промоции, на сто места е отбелязано, че са до изчерпване. Аз кайма от Билла не съм успяла да видя, камо ли да купя като е на акция. Ако говориш за други липсващи стоки, пак никой не може да ги глоби.
Замълчах си от гледна точка на това че възпитанието ми е висше!

# 398
Замълчах си от гледна точка на това че възпитанието ми е висше!
Първо пита имам ли деца, но го редактира. Имам, едното е на 49 г., другото е на 40 г. Ако изобщо има значение.
Относно възпитанието: не е нужно да се държиш невъзпитано. Не пуфтиш, а казваш, че си бременна и не ти е добре и помолваш да те пуснат първа. Някои хора не се усещат да предложат или бързат. Някои бременни не желаят да им отстъпват ред и да им обръщат специално внимание. На касиерите не им е работа да определят реда на клиентите, защото като ти минат няколко скандалджии, се научаваш да оставяш хората сами да се оправят.

# 399
  • София
Редактирах се защото то не видях смисъл от въпроса си
Хората не са слепи и е въпрос на възпитание да дадеш място на бременна
И трето касиерката с случая беше управител..... Това говори достатъчно а че  сме В България още повече!!!

# 400
Редактирах се защото то не видях смисъл от въпроса си
Хората не са слепи и е въпрос на възпитание да дадеш място на бременна
И трето касиерката с случая беше управител..... Това говори достатъчно а че  сме В България още повече!!!
Да, говори достатъчно за България и за нивото на "вишето ѝ образувание и въспитание"!

# 401
Я помислете пак ... https://www.investor.bg/bylgariia/5/a/globa-do-15-hil-lv-za-bill … a-praktika-75148/

# 402
И какво е развитието?
Може да бъде наложена. Може. Но...
Наложена ли е?
Билла обжалвала ли е?
Паднала ли е в съда?

# 403
Мисля, че в тази тема бяха качили преди време този линк: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-zhalba-na-plovdivch … nalna-bira-956361. Глобата обаче е толкова смешна, че това е един вид пирова победа.

# 404
И какво е развитието?
Може да бъде наложена. Може. Но...
Наложена ли е?
Билла обжалвала ли е?
Паднала ли е в съда?
Потвърдена. Вече са в рецидив. Всяка следваща в по високата ставка. Расте до горната граница 35 000. Колкото повече пъти толкова повече както казва мечо Пух.

Общи условия

Активация на акаунт