Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 98 880
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 195
Маслото (Дойче маркенбутер, но май без краварка) често го пускат в промоциите 2 за 1 - в момента в Кауфланд има почти същата оферта (и цената е същата, може да има разлика в стотинки); кашкавал взимаме от магазин  на мандра, така че не знам за него. При по-известните марки продукти цените ми изглеждат същите, като в другите вериги. Ако сравнявам с местните (плевенски) вериги, като Фантазия и Лайф, е много по-евтино (но в тези по-малки вериги цените винаги са завишени, така че това не е кой знае какво).

# 196
Сега разгледах детайлно цените и са почти еднакви с тези на магазините около нас. Само че едно е да напълня торбите и да ги мъкна 200м, друго са ми 3км до "Метро". Отделно, че си купувам колкото ми трябва и не се налага да се презапасявам с нищо.

# 197
Аз от години предпочитам седмичното пазаруване, не ми харесва да трябва често да ходя до магазина. Дори от Кауфланд и Лидл взимам по повече неща (въпреки че там не  е задължително да се взимат стекове), заради този навик.

# 198
  • Русе
От доста време се чудя кой изобщо ходи в "Метро". След като дойдоха останалите вериги, просто "Метро" спря да е конкуретно, поне по мое мнение. Дори в кварталния ми магазин е по-евтино, та вече с нищо не ме привличат.
Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници. При нас например румънците не спират да пазаруват в Метро. Аз пък на тях се чудя. При положение, че в Румъния ДДС е 9% да биеш 70-80 километра от Букурещ....

# 199
В нашето Метро почти никога няма от промоционалните дрехи, бельо, маратонки, особено дамски. Често няма от артикулите "домашен майстор". Не да свършват рано, изобщо не зареждат при нас. Ходихме вече поне 4-5 пъти рано с надежда за такива неща, молихме за съдействие на информация, резултат - нулев. Отказахме се, изглежда си е до филиал и на нашия управител му е през... дали има и какво точно има от тези "по-странични" неща. Smiley Иначе има голям брой промоции наведнъж и ако отиде за едно или малко неща човек, обикновено ще си намери и други, които да купи на изгодна цена. Според мен във всички тези вериги си заслужава ходенето само за промоции или за конкретно нещо, което го няма другаде (има и такива, макар и не много, например един сладкарски крем 1 кг.).

# 200
В Метро пазарувам всяка седмица,понякога и два пъти в седмицата.Това го правя от години,откакто го отвориха в Бг.Толкова съм им свикнала,на приливи и отливи са.
Много пъти при неуредици съм ходила направо при управител,веднага ми решават проблема.За дребни неща питам служителите,обикновено са отзивчви.
Виж в Кауфланд няма сила ,която да ме накара да вляза,но това си е мое мнение.Аз и в Германия не влизам в Кауфланд.

# 201
В Кауфланд е ужасно. Ходих наскоро заради определени промоции и е толкова претъпкано и гадно - както на паркинга, така и вътре! На касата чаках половин час, дадоха ми от техните ваучери по 3лв, за компенсация. Сега ще трябва пак да ходя, за да ги употребя...

В Метро май повечето пъти съм намирала набелязаните неща от брошурата. 
Затова пък, в стария ми квартал имаше Т маркет - никога не успях да открия нещо на промоция, което съм харесала предварително. Отивах на датата и все беше изчерпано. Пробвах 3-4 пъти и не стъпих повече там.

# 202
Кауфланд ми е...мизерен, трудно е да го опиша, просто усещане. През уикенда, и да ми плащат, не влизам - някакъв ад е от навалицата хора. Ако ми трябва нещо от там, само през седмицата.

Въпрос - някой взимал ли е от възглавниците и олекотените завивки на Дормео, които се предлагат с точки във Фантастико в момента? Струват ли си?

# 203
  • София
Дали някой се е възползвал от промоцията на Била и KitchenAid с точки? Интересува ме комплекта тави за печене 3 бр. Изглеждат хубави, но са от алуминизирана стомана и може би лесно се драскат.

# 204
Преди около 1,5г. в Била имаше друга промоция с точки на тигани и други съдове на KitchenAid с незалепващо покритие. Въобще не съм доволна - вече им се развали покритието, при положение че много съм ги пазила и не съм ползвала метални прибори.

# 205
Може ли да ми дадете информация за продуктите, които се предлагат в магазини КАМ маркет. Откриват магазин близо до нас и изобщо не съм ориентирана в асортимента. Благодаря!

# 206
Македонска верига.
Някой неща са ок. Цялостно е малко мърляво като Т маркет.
Последно лятото бяха намалили консерви гювеч. Хареса ми.
Но веднъж купих някакви бисквити, пакетирани, ужасно смърдяха на стар шкаф.
Та зависи.
Имам попадения с плод и зеленчука им.
Зимата имаха едни разкошни круши, но не помня произход.
О. И едно вино бях взела, но никак не помня марка, македонско, хареса ми.
Иначе за месо и замразени продукти не бих рискувала да купя, не ми изглеждат добре.

# 207
Взимам от кафето Фиеста, натурални сокове. Шоколади и подобни тяхна марка не са особено добри. Има и някакви бюджетни немски марки козметика, взимам шампоан, също е хубав, под 2 лв за половин литър.
Иначе има и от марките дето са по всички вериги.

# 208
  • 1st floor
Много ми харесва една тяхна македонска едросмльна люта лютеница. Simple Smile Като беше на промоция, взех няколко буркана. Сега пак я дебна. Дребните ядат от инстантните им спагети, тези къдравите. Не са лоши, за който яде такива боклуци. Плодовете и зеленчуците им понякога сахнахдоста добри цени. Около нова година имаше намалени червени и зелени чушки и всеки ден печехме за салата. На Коледа у нас миришеше на късно лято. Grinning

# 209
  • Somewhere in Spacetime
Скоро майка ми има рожден ден и планирам да ѝ приготвя торта. Обмислям да включа в декорацията ядливи цветя. Дали сте срещали и на други места в София, освен в Метро, да ги продават?

Общи условия

Активация на акаунт