Мили мами, моля ви, помолете се и за моето детенце.

• 10 764
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
С теб сме!!! Heart Eyes

# 226
  • София
Стиска ме палци, успех   bouquet

# 227
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Днес не успяха да направят на Марти микционна снимка защото не пожела да се изпишка. Само го измъчиха докато успеят да му сложат катетъра, след което се сетиха да го упоят да не плаче и да не мърда. После на рентгена 6 човека му викахме "пиш" а той се хилеше упоен на всичко което мърда.  Пратиха ни да си ходим в къщи и в понеделник пак в 8, пак с багажа да сме там и ще се опитат да му направят този път венозна урография.  Така че до понеделник с притеснения от нас, палцестискане от вас и общи молитви от всички (за което съм страшно благодарна) и дано се разбере вече степента на проблема и да се насрочи дата за операцията докато не е направил някоя инфекция или не е пипнал някой вирус и да отложим още нещата във времето. Благодаря на всички, които се молят с мен и ни стискат палци, и най-вече на тези които ми се обадиха загрижени да питат как сме. 

# 228
Ех, Мимке, измъчиха го Марти, значи Cry.Дано вече в понеделник всичко да се види. Praynig

# 229
Дано в най-скоро време малкия оздравее и всичко остане само лош спомен newsm10

# 230
  • София
Бъди силна! Ние сме зад вас и се молим за хубав край! Дано операцията реши всички проблеми! Praynig Praynig Praynig

# 231
миличките,
много се моля за вас. Бързо да свършат притесненията ви и Марти да се възстанови от това, коеот му предстои. Ти бъди смела, мъдра и колкото се може спокойна.  Hug Hug Hug Hug

# 232
Моля се за детенцето - дано успеят да направят всички необходими изследвания в понеделник!  Hug Hug Hug

# 233
  • София
Стискам палци всичко да завърши успешно и колкото може по-бързо!

# 234
  • Някъде на път....
Стискам палци всичко да завърши успешно и колкото може по-бързо!
Да минава по-бързо! Ние сме с теб!

# 235
Молим се за Марти да се оправя барзо, милото детенце
бъдете силни стискам палци всичко да минава добре. Praynig

# 236
Стискаме палци Марти да оздравее! Praynig Hug

# 237
Стискам палци всичко да е наред!

# 238
Мила martisun,
Моля се за Марти и за теб - нека по-скоро всичко се оправи и тревогите ти бързо да останат в миналото

# 239
Стискаме палци на Марти, всико да мине успешно.

Общи условия

Активация на акаунт