Мили мами, моля ви, помолете се и за моето детенце.

• 10 756
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • в мъжки прегръдки
Здравеите. Върнаха ни да си спим в къщи затова пиша как сме. Направиха на Марти ехограф където пак се видяха ясно мегауретерите и урината в двата бъбрека. Утре сутрин ни искат там в 8 за да му направят микционна снимка и да видят каква степен е увреждането след което ще ни насрочат дата  за операция. Благодаря на бога че сте с мен в трудния момент.

# 211
Здравеите. Върнаха ни да си спим в къщи затова пиша как сме. Направиха на Марти ехограф където пак се видяха ясно мегауретерите и урината в двата бъбрека. Утре сутрин ни искат там в 8 за да му направят микционна снимка и да видят каква степен е увреждането след което ще ни насрочат дата  за операция. Благодаря на бога че сте с мен в трудния момент.
Миме, знам, че е трудно, но опитай да се успокоиш - на спокойствие мисълта е по-"трезва" и се вземат правилните решения. Дано всички мине бързо и безпроблемно Hug

# 212
 ConfusedДано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 213
  • София
Моля се за вас!!! Praynig Praynig Praynig

# 214
Господи,моля те бди над детенце и не допускай да му се случи нещо!Дай му здраве и щастливо детство!Амин!!!:pray: Praynig Praynig

# 215
 Praynig Дано всичко завърши благополучно!

# 216
Всичко ще мине добре.Сигурна съм. Praynig Praynig Praynig

# 217
  • София/Осло
Чак сега видях темата Sad
С теб съм ...моля се всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 218
Стискам палци всичко да мине успешно!!!

# 219
# 220
# 221
  • Стара Загора
Продължаваме да се молим!!! Praynig Praynig Praynig
Цитат

Чакаме да пишеш как е минало при доктора.

# 222
  • В светлината на слънцето
Martisun,  Praynig
Дано всичко с детенце да се оправи по-бързо. Незнам доколко това ще те успокои но малкият на моята братовчедка бе с подобен проблем. Стеснение, рефлукс в бъбреците и незнам си какво още. Оперираха го още на 6 месеца в Пирогов и сега е едно жизнено и здраво момченце. Не се притеснявай, убедена съм че и с вас всичко ще е наред. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 223
   Маме, и ние см,е с теб и с малкото сладурче Praynig
От сърце ви желая бързо да се похвалиш, че сте си здрави и у дома Hug

# 224
  • София
Ще се моля чрез операцията да се отстранят проблемите Praynig,бъди силна за да е силно и момчето  ти.Вярвам,че съвсем скоро ще ни пишеш само добри новини.Прегръщам те Hug

Общи условия

Активация на акаунт