Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хоспис Марина "ВАРНА"

  • 655
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте мами! Не намерих подходящо място, затова пиша тук! Искам да ви предпазя от грешката, която направих, като оставих майка си в Хоспис "Марина" гр. ВАРНА. В сайтът им се рекламира, че осигуряват 24 часова грижа на настанените. Майка ми беше с деменция, въпреки предупрежденията ми, че може да става през нощта, никой не я е погледнал. Паднала е от болнично легло с вдигната решетка.  Взех майка си след еднодневен престой в хосписа, тъй като голямата им реклама се оказа фарс. Беше неадекватна заради количеството диазепам, което й беше влято венозно. Никой не се е погрижил за нея, беше със същото бельо и дрехи, с които я оставих там. Цената за едномесечен престой е 1200лв. За тези пари грижата е никаква. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МАЙКА МИ ПОЧИНА ОТ ТРАВМИТЕ СИ СЛЕД ДВА ДНИ. Докторите поискаха от мен по 100лв.на вечер, за да й осигурят 24часов пост, но аз нямах гаранция, че просто няма да я упояват с диазепам и отново да е сама, а и такава сума плюс месечната от 1200 лева е непосилна за мен, затова си я взех в къщи. Изразих недоверие към грижите в дома и се оказах абсолютно права. Ваша е преценката дали близките ви заслужават "грижите" в ХОСПИС "МАРИНА" Варна.

# 1
  • Мнения: 16 252
Съжалявам за това, което преживявате. В България все още съществува сериозен  проблем с  обучението на  медицинския персонал в качествена грижа за дементно болни. Информация  за местата за настаняване на такива хора - ето тук:
https://alzheimer-bg.org/karta-na-speciliziranite-centrove-i-domove/

# 2
  • Мнения: 2
Вече не е нужно! Мама почина два дни след като я взех от хоспис "Марина "Варна от травмите си.

# 3
  • Мнения: 16 252
Има много хора в подобно положение и безизходица.
Разбрах за майка ви, съжалявам  за загубата и напълно ви разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт