Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 819
  • 827
  •   1
Отговори
# 75
Например:

Това е за изключително суха кожа. Моите са други марки.

Би ли споделила кои са другите марки?
Ами не съм в Бг, моите са Ysatis. Има и Лореал и много други. Разрових се по бг сайтове, има много Nuxe. Говоря за сухо олио за кожа и коса.

# 76
  • София
и аз съм 2 месеца и половина след Ковид, обонянието още го няма.

И да се похваля, че си купих билети за балет и мюзикъл.

# 77
Аз съм с ковид вече 10ти ден. По болна и толкова дълго никога не съм била. Снощи дори изпаднах в депресия че не му се вижда края. Днес слава богу съм малко по добре.

# 78
  • София
Много кара на депресия Ковида. Confused Оправяй се бързо и внимавай със сладкото!

# 79
Например:

Това е за изключително суха кожа. Моите са други марки.

Би ли споделила кои са другите марки?
Ами не съм в Бг, моите са Ysatis. Има и Лореал и много други. Разрових се по бг сайтове, има много Nuxe. Говоря за сухо олио за кожа и коса.
Аз също имам на Nuxe-олиото и въпреки че харесвам козметикатс им, специално този на косата не ми стои добре. Аз съм с чуплива коса, нормална, нито много суха, нито мазна, но от олиото ми стои на клечки и трябва да е къпя на следващия ден (а принципно издържа косата ми 6-7 дни). Но пък супер добре ми действат кристалите за коса: косата ми изглежда с тях по-подредена, подхранена и лъскава, но без да ми омазняват косата.
Колкото за обличането през зимата, принципно съм (или поне бях), много незиморничева и първите шал и ръкавици сложих (за снимка) на 30 години..
Но тази година нещо ми е студено и почнах да слагам шалове, качулката на якето, а то самото е гъши пух и топли страхотно. Проносих и панталони, а други годи по това време ходих с тънък чорапогащник..

# 80
  • Виена
Аз миналата година дадох доста парички за кремове и серуми Окситан, никакъв ефект и ги зарязах. Бях решила да започна да ползвам крем, но си останах така, както съм си в последните четиридесет и малко години - никакъв крем на лицето и никакъв крем на ръцете, никога

# 81
  • София
Много са ми странни жени на наша възраст, които не ползват нищо, но също така, знам че са много.
Аз със моите 2 крема и 2 серума съм като кифла.
Поне нещо леко, хидратиращо? Има такъв огромен избор.

Аз днес направих 5-6 хил крачки, обаче нещо лицето ми измръзна, въпреки че бях с крем и ББ крем.

# 82
  • Mediterraneo
На ръцете вечер ако не сложа нищо, не мога да заспя. Като пергамент са ми станали.

# 83
Аз от девойка ползвам крем за лице и тяло.

Тук е толкова сух климата и ако не слагам кремове я усещам как ме  дърпа кожата. А за ръцете, които ги мия над 10000 път на ден..няма шанс да не слагам нещо по няколко пъти на ден, защото се разраняват иначе.

Харесвам много и масла за тяло, коса и аромотерапия.

# 84
  • Виена
Ами не ползвам, с крем и без крем е все същото Simple Smile С тая разлика, че мазането е досадно. Но аз имам добър ген. Слагам за малко една илюстрация, без филтри и грим

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 16:05 от bombolino

# 85
При мен е много влажно. В България след измиване лицето ми ставаше сухо в зимните месеци и крема беше задължителен. Тук трябва да е много лек иначе го усещам натрапчиво. Сега заради маската даже грим не ползвам. Само почистващи продукти.
Наоми, бързо оздравяване, на Дез, късмет!

# 86
Еее, много си бърза в илюстрирането... то за 10мин почти никой не видя Simple Smile

И аз все нищо не слагам, не че няма нужда, просто все има нещо бързо за правене сутрин и излитам... а вечер някак не ми идва да се наплескам с нощен крем, а е полезно... та ако сложа крем за лице два пъти в седмицата, я не. За мляко за тяло, лятото се сещам. Крем за ръце съм си сложила в офиса на бюрото, дали слагам веднъж на 10 дни, не знам Simple Smile

# 87
От 16 годишна ползвам бяла козметика, въпреки мазната ми кожа. Обичам и купувам много и различни продукти, да се чуди човек откъде този афинитет - майка ми на 60 почна понякога да слага крем на лицето си.
Скрит текст:
Малко срамно, но дава идея за основните серии в момента... има още, разбира се. Продуктите за коса и тяло - отделно, гримовете - също.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 16:20 от Agent Provocateur

# 88
  • Виена
Иначе ще забравя да махна снимката Simple Smile Аз и за тяло нищо не ползвам, имам купища неща, които си стоят така. Ето една друга снимка, с грим, без филтри на работа

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 17:05 от bombolino

# 89
Ти си направо без козметика Agent Provocateur : ))

Общи условия

Активация на акаунт